2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
anladım canım ben devlette yapı cam ya önlük vermiyorlar sanırım birde ilk doğum bilemezsiniz evde çekmeyin sancınızı hemen gelin falan dedi ama bilmiyorum o an ne durumda olurum :)
Anladım canım sen daha iyi bilirsin tabi o esnada kendini oma göre hazırlarsın

25 + 2 ydi canim

:) doktor normal dedi ama bilemedim . Yaptırmadım canim şeker yuklemesini

Dogru diyorsun doktor normal dedi aslında çok ta milleti dinlememek lazım . Saglikli sıhhatli olsunda
benim 22+5 de 500 dü 1 hafta geriden geliyo şimdi 25 haftalık 800 850 olmuştur herhalde ama tabi karşılaştırmamak lazım alt sınırı üst sınırı oluyor onun normal bence :)

Kızlar ben Klasik takımları çok sevmiyorum bu sportif geldi hoşuma gitti sizce nasıl :)
Hos bir takım.
Bir kac kisiden şöyle bir tavsiye aldim. Belki daha once doğum yapanlarda olmuştur. Dogumdan sonra cok terlendiği ve kolsuz gecelik pijama almamam söylendi. Terini emecek birşeyler al dediler. Ben o yuzden yarim kollu bakıyorum.

Canım boyama öı diyorsun? Benim elimde de mavi bir şey var yeşil boyamak istiyorum ama bebeğe zarar verir mi boya bilemedim

25 + 2 ydi canim

:) doktor normal dedi ama bilemedim . Yaptırmadım canim şeker yuklemesini

Dogru diyorsun doktor normal dedi aslında çok ta milleti dinlememek lazım . Saglikli sıhhatli olsunda
Ben 25+0da gittiğimde 706 gram 33 cmdi canım :) doktor normal dedi banada gramı az boyu uzun geldi

Canım boyama öı diyorsun? Benim elimde de mavi bir şey var yeşil boyamak istiyorum ama bebeğe zarar verir mi boya bilemedim
Yok canim boyama degilde nevresim takimi alip en azindan yorganin rengini degistirebilirim. Boyama sonradan zararli olabilir bebegin cildiyle temas edicek. Ya da bu uyku setini paketinden hic acmayip saklasam mi bilemedim...

Kızlar ebebek indirimden aldıklarım mağazaya gidip aldım herkes resmen saldırmış mağazaya. İnternettende kıyafet almıştım baya artık bebişimin kıyafet ihtiyacı bitti sadece hiç ayakkabı almadım alırsam ayakkabı alırım o kadar :)

Eklentiler

• 34C9688A-2944-4B6F-9108-DCE178B9E8D6.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 194
Bugün 5 dklık e bebeğe uğradım haftalık iğnemi olmaya giderken bunlarda dayanamayıp hemen girişten kaptıklarım birde dalin deterjan aldım 32 liraydı diğer marketlerde 40 falanmış mis gibi kokusunu 4 ay koklar dururum artık

Eklentiler

• C7670B48-AEAF-4087-86AA-4FDE74BF63FD.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 175
  • F9941FFB-CCF5-4ED7-BBC0-3DB377C8D409.webp
    64 KB · Görüntüleme: 189
Güzel günlerde kullanın Canım :) darısı bize :))

Ayy minnoş bandanasını yesinler :)))
Sağlıkla gitsin minnoş kuzucuk :))

Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah bu müslin örtülere bende bayıldım ama bir an evvel çıkayım diye desenlerinden karar veremedim çok güzel çok kullanışlı hepsi ip askılı çıtçıtlı badilerde çok hoştu giyemez daha üşür diye almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…