anladım canım ben devlette yapı cam ya önlük vermiyorlar sanırım birde ilk doğum bilemezsiniz evde çekmeyin sancınızı hemen gelin falan dedi ama bilmiyorum o an ne durumda olurum :)Canım ben sancımın son anında gittiğim için direk doğuma girdim erken gidilecekse gecelik evet mantıklıymış ama burda yatışını yapsalar bile önlük tarzı bişi giydiriyorlar gecelik almıcam oyüzden . Yanıma iki takım almıştım birtanesini giydim sadece kirenmedi de hiç ama genede temkinli gitmekte yarar war lohusa takımı aldım bide normal önden düğmeli pjama alırım.
pardon gittiğinde tam kaç haftalık çıkmıştı yani :)Merhaba kızlar bu aralar giremiyorum eşim işten cıktı evde sürekli .
Dün atlayarak okudum 100 küsür sayfayi:)
Bende salı günü hastaneye gittim 1 hafta önce hemen hemen . Benim fıstık kızım 29 cm 907 gr olmuş. Doktor normal dedi ama bir kaç kişi senin haftan da genelde 600 700 gr olması gerekiyordu . Senin ki iri zor doğum yaparsin falan dediler .
Benim haftamda olanlar acaba sizin bebisler kaç gr . Bir fikri olan var mi
Benim Cuma günü 30 cm 773 gr’dı. Senin ki tombiş sanki biraz:) şeker yüklemesi yaptırdın mı?Merhaba kızlar bu aralar giremiyorum eşim işten cıktı evde sürekli .
Bende salı günü hastaneye gittim 1 hafta önce hemen hemen . Benim fıstık kızım 29 cm 907 gr olmuş. Doktor normal dedi ama bir kaç kişi senin haftan da genelde 600 700 gr olması gerekiyordu . Senin ki iri zor doğum yaparsin falan dediler .
Aynen ya ekrana girip yemelik :)O kadar güzel videolar yapıyorlar ki, geçen gün yanlışlıkla 37.hafta videosuydu galiba, onu açmışiz, diyor ki bebek, bu hafta çok mesgulüm, kolay doğmak için bazı hareketler yapmalı, anneme yardımcı olmaliyim:). İnanılmaz güzel yapmışlar .
Ah kıyamam ya neyseki güzel günler başladı bak devam da ediyorEvet ya o videolar benimde çok hoşuma gidiyo tüp bebek tedavisi zorlu bi süreç yıprandık yorulduk eşimle ama hep yüzümüz güldü neyse pozitifi alınca bu videoları keşfettim hiç unutmuyorum 4haftalık videosunda henüz babamın haberi yok duyunca ne tepki vericek demesiyle babası elini karnina koydu o zaman babam seni seviyor diye bağırmıştı tam bu sahnesinde eşimi ilk kez hüngür hüngür ağlarken görmüştüm
Bizde her hafta izliyoruz diğer haftaki videoyu izlememek için kendimizi zor tutuyoruz :)
eveet onu bende alacaktım sepete koyunca fiyat fazla çıkıyordu ama :)Aynen ben de öyle 1 tane mont vardı 70 ten 15 e düşmüştü. Alamadım onu( biz kadınlar indirim canavarıyız ya siteleri çökertiyoruz :))
eveet onu bende alacaktım sepete koyunca fiyat fazla çıkıyordu ama :)Aynen ben de öyle 1 tane mont vardı 70 ten 15 e düşmüştü. Alamadım onu( biz kadınlar indirim canavarıyız ya siteleri çökertiyoruz :))
20 tl oluyor :)eveet onu bende alacaktım sepete koyunca fiyat fazla çıkıyordu ama :)
Bugün banu çiftçinin 23. Hafta videosunu izledim canım orda Bebek için yaklaşık bir gram söyledi sonra ısrarla üzerine basarak bundan daha az veya çok olabilir internetten veya arkadaşlarınızla kıyaslama yapmayın dedi. Boşver sen milleti o daha şimdiden yorumlanacak bir şey değil ki takma kafanaMerhaba kızlar bu aralar giremiyorum eşim işten cıktı evde sürekli .
Çok şirinmiş bence nevresimsiz bile kullanılabilir, her iki cinsiyete uygun gibi duruyor. Ama illa mavi olsun diyorsan nevresimle kullanılabilir bence yenisine hiç gerek yok :)Kizlar daha once uyku seti almistim ama kiz bebek icin su an erkek bebek bekliyorum. Sizce nevresim takimi alip maviye donusturup kullanayim mi? Yoksa baska bir uyku seti mi alayim? Karar veremedim. fotosunu ekledim fikir verirseniz sevinirim..Eki Görüntüle 2238802
Memorial’da Doğum yapacak arkadaşlar Bebek doğar doğmaz olan Bebek giysilerini Memorial kendisi hediye ediyor,odaya onların giysileriyle geliyor.Aklıma gelmişken yazıyım dedim
mavi pembe takintim yok aslinda ama model olarak biraz kiz bebek takimi gibi geldi sonradan. Begenerek aldim yoksa. Birkac kisi daha senin gibi kullan dedi. Tesekkur ederim bu arada kararsiz bir yapim var onay almadan icime sinmiyorÇok şirinmiş bence nevresimsiz bile kullanılabilir, her iki cinsiyete uygun gibi duruyor. Ama illa mavi olsun diyorsan nevresimle kullanılabilir bence yenisine hiç gerek yok :)
şu an ultrasonda haftası kaç çıkıyor canım :)
pardon gittiğinde tam kaç haftalık çıkmıştı yani :)
:) doktor normal dedi ama bilemedim . Yaptırmadım canim şeker yuklemesiniBenim Cuma günü 30 cm 773 gr’dı. Senin ki tombiş sanki biraz:) şeker yüklemesi yaptırdın mı?
Dogru diyorsun doktor normal dedi aslında çok ta milleti dinlememek lazım . Saglikli sıhhatli olsundaBugün banu çiftçinin 23. Hafta videosunu izledim canım orda Bebek için yaklaşık bir gram söyledi sonra ısrarla üzerine basarak bundan daha az veya çok olabilir internetten veya arkadaşlarınızla kıyaslama yapmayın dedi. Boşver sen milleti o daha şimdiden yorumlanacak bir şey değil ki takma kafana
Cuma günü De benim 27 çıkmıştı devletteki doktor ilaç verdi kendi doktoruma gönderdim kullan dediKızlar dün akşam acile gittim. Karnımın içinde değişik bişeyler oldu. İdrar verdim lökosit 28 çıkmış çok mu yüksek doktoruma söylesem mi bilemedim
Ben de geçen hafta (24+3 tü sanırım) gittiğimde 33 cm 900 gram gibiydi doktor iri biraz dedi ama bilemedim şekerden dolayı değildir inşallah. Genetik olarak da olabilirmişMerhaba kızlar bu aralar giremiyorum eşim işten cıktı evde sürekli .
Aynen ben de mesaj attım tek kullanımlık ilaçlardan önerdi. Acil de onu yazdı zaten. Bazen tolere edilebilir olduğunda ilaç önermiyo ama demek ki yüksekmişCuma günü De benim 27 çıkmıştı devletteki doktor ilaç verdi kendi doktoruma gönderdim kullan dedi
Aynen ben de kesinlikle dantelli güpürlü bişey almayı düşünmüyorum bu takım güzelmiş. Aslında eğer zayıfsanız pentinin normal gecelikleri de oversize gibi onlara da bakabilirsin. Ben pijama takımı almayı düşünmüyorum sırf gecelik alıcam kısmetseKızlar ben Klasik takımları çok sevmiyorum bu sportif geldi hoşuma gitti sizce nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?