2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
anladım canım ben devlette yapı cam ya önlük vermiyorlar sanırım birde ilk doğum bilemezsiniz evde çekmeyin sancınızı hemen gelin falan dedi ama bilmiyorum o an ne durumda olurum :)

pardon gittiğinde tam kaç haftalık çıkmıştı yani :)

Benim Cuma günü 30 cm 773 gr’dı. Senin ki tombiş sanki biraz:) şeker yüklemesi yaptırdın mı?

Aynen ya ekrana girip yemelik :)
Ah kıyamam ya neyseki güzel günler başladı bak devam da ediyor

Bizde her hafta izliyoruz diğer haftaki videoyu izlememek için kendimizi zor tutuyoruz :)

Beni ağlatıyor her videoda

Kizlar daha once uyku seti almistim ama kiz bebek icin su an erkek bebek bekliyorum. Sizce nevresim takimi alip maviye donusturup kullanayim mi? Yoksa baska bir uyku seti mi alayim? Karar veremedim. fotosunu ekledim fikir verirseniz sevinirim..

Eklentiler

• Screenshot_2019-02-24-16-18-22.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 42
Bugün banu çiftçinin 23. Hafta videosunu izledim canım orda Bebek için yaklaşık bir gram söyledi sonra ısrarla üzerine basarak bundan daha az veya çok olabilir internetten veya arkadaşlarınızla kıyaslama yapmayın dedi. Boşver sen milleti o daha şimdiden yorumlanacak bir şey değil ki takma kafana

Memorial’da Doğum yapacak arkadaşlar Bebek doğar doğmaz olan Bebek giysilerini Memorial kendisi hediye ediyor,odaya onların giysileriyle geliyor.Aklıma gelmişken yazıyım dedim

Çok şirinmiş bence nevresimsiz bile kullanılabilir, her iki cinsiyete uygun gibi duruyor. Ama illa mavi olsun diyorsan nevresimle kullanılabilir bence yenisine hiç gerek yok :)

Çok şirinmiş bence nevresimsiz bile kullanılabilir, her iki cinsiyete uygun gibi duruyor. Ama illa mavi olsun diyorsan nevresimle kullanılabilir bence yenisine hiç gerek yok :)
mavi pembe takintim yok aslinda ama model olarak biraz kiz bebek takimi gibi geldi sonradan. Begenerek aldim yoksa. Birkac kisi daha senin gibi kullan dedi. Tesekkur ederim bu arada kararsiz bir yapim var onay almadan icime sinmiyor

şu an ultrasonda haftası kaç çıkıyor canım :)

pardon gittiğinde tam kaç haftalık çıkmıştı yani :)

25 + 2 ydi canim

Benim Cuma günü 30 cm 773 gr’dı. Senin ki tombiş sanki biraz:) şeker yüklemesi yaptırdın mı?
:) doktor normal dedi ama bilemedim . Yaptırmadım canim şeker yuklemesini
Dogru diyorsun doktor normal dedi aslında çok ta milleti dinlememek lazım . Saglikli sıhhatli olsunda

Kızlar dün akşam acile gittim. Karnımın içinde değişik bişeyler oldu. İdrar verdim lökosit 28 çıkmış çok mu yüksek doktoruma söylesem mi bilemedim

Kızlar dün akşam acile gittim. Karnımın içinde değişik bişeyler oldu. İdrar verdim lökosit 28 çıkmış çok mu yüksek doktoruma söylesem mi bilemedim
Cuma günü De benim 27 çıkmıştı devletteki doktor ilaç verdi kendi doktoruma gönderdim kullan dedi

Ben de geçen hafta (24+3 tü sanırım) gittiğimde 33 cm 900 gram gibiydi doktor iri biraz dedi ama bilemedim şekerden dolayı değildir inşallah. Genetik olarak da olabilirmiş

Kızlar ben Klasik takımları çok sevmiyorum bu sportif geldi hoşuma gitti sizce nasıl :)
Aynen ben de kesinlikle dantelli güpürlü bişey almayı düşünmüyorum bu takım güzelmiş. Aslında eğer zayıfsanız pentinin normal gecelikleri de oversize gibi onlara da bakabilirsin. Ben pijama takımı almayı düşünmüyorum sırf gecelik alıcam kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…