2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Müslin bende çok seviyorum çok yorum okudum en çok kullanılan şeymiş müslin çok amaçlı yani her şeyde kullanabilirsin en çok bebek arabalarının üstüne yakışıyor:) ben antalyada yaşadığım için burda Mayıs ayında bile denize girilir o yüzden en çok kısa kollu zıbın giyer :) bide incecik bi çorap ve eldiven tamamdır :)

Canım istanbulda değilim ama ankarada kar tatili olunca okullara ben gitmemiştim işe. Valiliğin sayfasında yazar zaten. (Kamuda çalışıyorum)
Sağol canım bende kamuda çalışıyorum açıklamayı da okumamıştım yazıyormuş orda

Çok iyi oldu
Öğretmenler, öğrenciler ve hamile olan herkese tatil İstanbul'da fıstık.
Teşekkür ederim canım

Yok canim boyama degilde nevresim takimi alip en azindan yorganin rengini degistirebilirim. Boyama sonradan zararli olabilir bebegin cildiyle temas edicek. Ya da bu uyku setini paketinden hic acmayip saklasam mi bilemedim...
Bence nevresim takımı ile kullanabilirsin hem yeni gibi kalır bida kullanırsın

Sabahtan e bebekte 3-4 kere tekrar tekrar 15 ürün sepete ekledim her seferinde de ödeme aşamasında sepetimdekilerin hepsi silindi e bebek işime yaramadı ki,burda mağazası da yok

İçtim valla Canım çok istedi (
Her gün 1 adet Türk kahvesi içiyorum. Bazen bol sütlü neskafe de iciyorum, bence kafein miktarını ayarlayinca sıkıntı yok. Doktorlar belli bir kafein miktarı veriyor günlük, şu an rakamları hatırlamıyorum ama o rakamlarin içinde neskafe de. Ben e o kadar kendini kasma. Benim okuduğum araştırmaya gore, her gün 1 tane Türk kahvesi içenlerin çocukları daha zeki çıktı . Bence içmek değil, içtim, birşey mi oldu acaba diye strese kendimizi sokarak o daha çok zarar verir bebeğe.

Zıbını kaça aldın fıstık? Çok güzelmiş .Ben de 7 tane zıbın aldım, beyaz hepsi, bazılarının üzerinde minik desen var, hepsi 22 TL'ye geldi. Tanesi 3 TL ancak.

Hamile yastigi var mi diye yol uzerinde e bebege ugradik bugun yine luzumlu luzumsuz talan edio geldik.
Nevresim takimi aldim.depent aldim.bir paket daha bakim ortusu ve bakim.pamugu atip sepete kenara gectim.esim battaniye sirt bezi astronot yunlu bir baska tulum badiler coraplar slopetler almis.
Kisliklar hazir indirimdeydi diyor bide.
Ablamizda kukla aldi : ))

Kışlıklar çok indirimdeydi,eşim de kışlık tulum aldı.Astronot tulumu almakla çok iyi ettin,onlar yeni sezon da 250 liradan aşağı olmuyor.Sen ne kadara aldın?

Kışlıklar çok indirimdeydi,eşim de kışlık tulum aldı.Astronot tulumu almakla çok iyi ettin,onlar yeni sezon da 250 liradan aşağı olmuyor.Sen ne kadara aldın?
Hic bilmiyorum ki hem reyonda hem ekstra kasada indirim vardi bazi urunlerde galiba onlardan biriydi buda.

Astronotu kaça aldın fıstık? Benim gittiğim e-bebek'te yoktu, aradım da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…