2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
kızlar iyi geceler, yemekten sonra karnı acıyan (sancı gibi) var mı? yemek yedikten sonra böyle tüm karnımda acıma sancı gibi oluyor bir süre, sonra geçiyor? neden olabilir, normal mi?

Tatlım ben astronotu babymallden ,Pazartesi aldım 150 liraydı.Bugün 2 takım ,2 tulum aldım 50 lira ödedim.Sen zıbınları e-bebekten mi aldın,çok çok uyguna almışsın
E-bebekten aldim hepsini fıstık. Zaten 5-6 TL civarlarındaydi. Bir de 5 al 4 öde olunca bayabuyguna geldi. Yeni doğum yapan arkadaşım da özellikle kolsuz zibinlarin çok kullanıldığını söyledi bugün .Güle güle kullan hepsini, babymall'in tulumu ne marka? İçi nasıl? Polar mi? Bir de kaç yaş aldın fıstık?

Sen de güzel günlerde kullan,çok uyguna almışsın.içi polar canım,çok sıcak tutar.Chicco ‘dan aldım ben ,biz biraz büyük aldık canım,rahat rahat giysin diye 1 yaş aldık

Eklentiler

• 3B18A227-E0E3-44CC-A706-CD23019E0C6D.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 118
Ben de geçen hafta (24+3 tü sanırım) gittiğimde 33 cm 900 gram gibiydi doktor iri biraz dedi ama bilemedim şekerden dolayı değildir inşallah. Genetik olarak da olabilirmiş
değildir inşallah canim . Normal diyen de çok . Doktor da sıkıntı yok diyorsa sıkıntı yapmayalim insallah

Ben 25+0da gittiğimde 706 gram 33 cmdi canım :) doktor normal dedi banada gramı az boyu uzun geldi
herkesin farklı benle aynı olan az olan çok olan var belli olmuyor :)) senin kinin dr baya boyu var mis maşallah . Sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah

Canım bence unisex bi ürün rengide çok tatlı gayet güzel olur bence istersen kenarına mavi bulut yıldız yastıklardan koyarsın turuncu ve mavi kombinide çok yakışıyor konstrast renkler oldugu için

Sabahtan e bebekte 3-4 kere tekrar tekrar 15 ürün sepete ekledim her seferinde de ödeme aşamasında sepetimdekilerin hepsi silindi e bebek işime yaramadı ki,burda mağazası da yok
Aynı kaç kez denedim hep hata veriyor eklediğim ürünlerde gidiyor sinir oldum burda var ama magazada hiç bişey bulamıyorum ben :S
Çok hoş naturel duruyor canım :))

Bide bunlari aldim.nevresimde mavi beyaz yildizli nevresimlerde indirimdeydi
Bugün yeni doğum yapan arkadaşıma gittiğimde gördüm, o pamuklar çok kullanışlı oluyor, ıslak mendil kullanmak istemiyordum ben, altını değiştirirken o pamukları ıslatıp temizliyor bebişi. Onlarda da indirim var mıydı? Çok iyi yapmışsın alarak.

Bugun evde temizlik vardi evde duramıyorum temizlik varken sabah ciktim aksam geldim galiba usuttum iyice zaten antibiyotik kullaniyorum simdide bogazim sızlıyor ne guzel hasta olmadim bu kis diye diye kendime nazar ettim

Ödem problemi yaşayan var mı? Bugün kahvaltıda tuzu biraz kaçırdım heralde elim ayağım korkunç şiş
Gün içinde bol su içiyorum canım tuzlada çok aram yok ama vücudum ödem tutmaya müsait ama su içtiğim için henüz bi sıkıntı yaşamadım çok şükür

Sen de güzel günlerde kullan,çok uyguna almışsın.içi polar canım,çok sıcak tutar.Chicco ‘dan aldım ben ,biz biraz büyük aldık canım,rahat rahat giysin diye 1 yaş aldık
Çok güzel bu .1 yaş düşünüyorum ben de. Sıcacık tutar. Ben bile bugün karda yururken, kendime astronot alicam, bize göre niye yapmiyorlar,diye söyleniyordum:). Seninki çok güzelmiş, benim bile giyesim geldi:). Sağlıcakla giysin inşallah oğlun.

Ben kizimda da kullandim ise yariyor oldukça .buyuk paket islak mendilde aldim 24lu diye şimdilik bu ufak pamugu 10 liraya aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…