kızlar iyi geceler, yemekten sonra karnı acıyan (sancı gibi) var mı? yemek yedikten sonra böyle tüm karnımda acıma sancı gibi oluyor bir süre, sonra geçiyor? neden olabilir, normal mi?
Kışlıklar çok indirimdeydi,eşim de kışlık tulum aldı.Astronot tulumu almakla çok iyi ettin,onlar yeni sezon da 250 liradan aşağı olmuyor.Sen ne kadara aldın?
E-bebekten aldim hepsini fıstık. Zaten 5-6 TL civarlarındaydi. Bir de 5 al 4 öde olunca bayabuyguna geldi. Yeni doğum yapan arkadaşım da özellikle kolsuz zibinlarin çok kullanıldığını söyledi bugün .Güle güle kullan hepsini, babymall'in tulumu ne marka? İçi nasıl? Polar mi? Bir de kaç yaş aldın fıstık?
Zıbını kaça aldın fıstık? Çok güzelmiş .Ben de 7 tane zıbın aldım, beyaz hepsi, bazılarının üzerinde minik desen var, hepsi 22 TL'ye geldi. Tanesi 3 TL ancak.
E-bebekten aldim hepsini fıstık. Zaten 5-6 TL civarlarındaydi. Bir de 5 al 4 öde olunca bayabuyguna geldi. Yeni doğum yapan arkadaşım da özellikle kolsuz zibinlarin çok kullanıldığını söyledi bugün .Güle güle kullan hepsini, babymall'in tulumu ne marka? İçi nasıl? Polar mi? Bir de kaç yaş aldın fıstık?
Sen de güzel günlerde kullan,çok uyguna almışsın.içi polar canım,çok sıcak tutar.Chicco ‘dan aldım ben ,biz biraz büyük aldık canım,rahat rahat giysin diye 1 yaş aldık
Ben de geçen hafta (24+3 tü sanırım) gittiğimde 33 cm 900 gram gibiydi doktor iri biraz dedi ama bilemedim şekerden dolayı değildir inşallah. Genetik olarak da olabilirmiş
herkesin farklı benle aynı olan az olan çok olan var belli olmuyor :)) senin kinin dr baya boyu var mis maşallah . Sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah
Kizlar daha once uyku seti almistim ama kiz bebek icin su an erkek bebek bekliyorum. Sizce nevresim takimi alip maviye donusturup kullanayim mi? Yoksa baska bir uyku seti mi alayim? Karar veremedim. fotosunu ekledim fikir verirseniz sevinirim..Eki Görüntüle 2238802
Canım bence unisex bi ürün rengide çok tatlı gayet güzel olur bence istersen kenarına mavi bulut yıldız yastıklardan koyarsın turuncu ve mavi kombinide çok yakışıyor konstrast renkler oldugu için
Sabahtan e bebekte 3-4 kere tekrar tekrar 15 ürün sepete ekledim her seferinde de ödeme aşamasında sepetimdekilerin hepsi silindi e bebek işime yaramadı ki,burda mağazası da yok
Bugün yeni doğum yapan arkadaşıma gittiğimde gördüm, o pamuklar çok kullanışlı oluyor, ıslak mendil kullanmak istemiyordum ben, altını değiştirirken o pamukları ıslatıp temizliyor bebişi. Onlarda da indirim var mıydı? Çok iyi yapmışsın alarak.
Bugun evde temizlik vardi evde duramıyorum temizlik varken sabah ciktim aksam geldim galiba usuttum iyice zaten antibiyotik kullaniyorum simdide bogazim sızlıyor ne guzel hasta olmadim bu kis diye diye kendime nazar ettim
Sen de güzel günlerde kullan,çok uyguna almışsın.içi polar canım,çok sıcak tutar.Chicco ‘dan aldım ben ,biz biraz büyük aldık canım,rahat rahat giysin diye 1 yaş aldık
Çok güzel bu .1 yaş düşünüyorum ben de. Sıcacık tutar. Ben bile bugün karda yururken, kendime astronot alicam, bize göre niye yapmiyorlar,diye söyleniyordum:). Seninki çok güzelmiş, benim bile giyesim geldi:). Sağlıcakla giysin inşallah oğlun.
Bugün yeni doğum yapan arkadaşıma gittiğimde gördüm, o pamuklar çok kullanışlı oluyor, ıslak mendil kullanmak istemiyordum ben, altını değiştirirken o pamukları ıslatıp temizliyor bebişi. Onlarda da indirim var mıydı? Çok iyi yapmışsın alarak.