değildir inşallah canim . Normal diyen de çok . Doktor da sıkıntı yok diyorsa sıkıntı yapmayalim insallah
herkesin farklı benle aynı olan az olan çok olan var belli olmuyor :)) senin kinin dr baya boyu var mis maşallah . Sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah
İnşallah canım şöyle bişey duymuştum annenin kilosu eğer fazlaysa bebeğinde fazla olabiliyomuş veya şeker varsa annede bebek daha kilolu oluyor. Önemli olan sağlıklı olması. Bence doğduğunda 3 kilo olması yeterli bide doğurması var bu işin
Çok güzel bu .1 yaş düşünüyorum ben de. Sıcacık tutar. Ben bile bugün karda yururken, kendime astronot alicam, bize göre niye yapmiyorlar,diye söyleniyordum:). Seninki çok güzelmiş, benim bile giyesim geldi:). Sağlıcakla giysin inşallah oğlun.
Canım bence unisex bi ürün rengide çok tatlı gayet güzel olur bence istersen kenarına mavi bulut yıldız yastıklardan koyarsın turuncu ve mavi kombinide çok yakışıyor konstrast renkler oldugu için
Aynı kaç kez denedim hep hata veriyor eklediğim ürünlerde gidiyor sinir oldum burda var ama magazada hiç bişey bulamıyorum ben :S
İnşallah canım şöyle bişey duymuştum annenin kilosu eğer fazlaysa bebeğinde fazla olabiliyomuş veya şeker varsa annede bebek daha kilolu oluyor. Önemli olan sağlıklı olması. Bence doğduğunda 3 kilo olması yeterli bide doğurması var bu işin
bende kilo var malesef en son 70 lerin sonundaydim 1 aydır da tartının pili bitti:)) şimdilik şeker çıkmadı çok şükür. Sipariş gibi oluyor ama dediğin gibi 3 kilo civarı iyi:)) bende normal doğum istiyorum bakalim ne nasip olacak
Aynen ben de kesinlikle dantelli güpürlü bişey almayı düşünmüyorum bu takım güzelmiş. Aslında eğer zayıfsanız pentinin normal gecelikleri de oversize gibi onlara da bakabilirsin. Ben pijama takımı almayı düşünmüyorum sırf gecelik alıcam kısmetse
Hos bir takım.
Bir kac kisiden şöyle bir tavsiye aldim. Belki daha once doğum yapanlarda olmuştur. Dogumdan sonra cok terlendiği ve kolsuz gecelik pijama almamam söylendi. Terini emecek birşeyler al dediler. Ben o yuzden yarim kollu bakıyorum.
bende kilo var malesef en son 70 lerin sonundaydim 1 aydır da tartının pili bitti:)) şimdilik şeker çıkmadı çok şükür. Sipariş gibi oluyor ama dediğin gibi 3 kilo civarı iyi:)) bende normal doğum istiyorum bakalim ne nasip olacak
Günaydın kızlar nasılsınız? Bu haftaya kadar bebeğim kıpır kıpırdı hafta sonundan beri azaldı hareketleri stres oldum hareket ediyor çok şükür bazen sert tekmelerde atıyor ama nedense sık sık değil böyle olan var mı aranızda
Merhaba kızlar bu aralar giremiyorum eşim işten cıktı evde sürekli .
Dün atlayarak okudum 100 küsür sayfayi:)
Bende salı günü hastaneye gittim 1 hafta önce hemen hemen . Benim fıstık kızım 29 cm 907 gr olmuş. Doktor normal dedi ama bir kaç kişi senin haftan da genelde 600 700 gr olması gerekiyordu . Senin ki iri zor doğum yaparsin falan dediler .
Benim haftamda olanlar acaba sizin bebisler kaç gr . Bir fikri olan var mi
Canım hoş geldin özletme kendini arada gel :) bizim bı gün aramız ve ben de geçen hafta carsamba gittiğimde 990 gram demişti doktorum o yüzden bence takılma söylenenlere doktor normal dediği sürece sıkıntı yok :)))