2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnşallah canım şöyle bişey duymuştum annenin kilosu eğer fazlaysa bebeğinde fazla olabiliyomuş veya şeker varsa annede bebek daha kilolu oluyor. Önemli olan sağlıklı olması. Bence doğduğunda 3 kilo olması yeterli bide doğurması var bu işin

Teşekkür ederim canım

Bu kez de alamadım martta indirim olur mu ki

bende kilo var malesef en son 70 lerin sonundaydim 1 aydır da tartının pili bitti:)) şimdilik şeker çıkmadı çok şükür. Sipariş gibi oluyor ama dediğin gibi 3 kilo civarı iyi:)) bende normal doğum istiyorum bakalim ne nasip olacak

Olabilir aslında :) ben hem gecelik hem pijama götüreyim diyorum rahat edemezsem diye

Hımm hiç duymamıştım ama mantıklı aslında . Bana da Haziran olunca direkt böyle şortlu askılı olmalı gibi geliyor

Hayırlısı olsun inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte eminim kolay olmucak ama bebişlerimize değicek bence :)

Günaydın kızlar nasılsınız? Bu haftaya kadar bebeğim kıpır kıpırdı hafta sonundan beri azaldı hareketleri stres oldum hareket ediyor çok şükür bazen sert tekmelerde atıyor ama nedense sık sık değil böyle olan var mı aranızda

Canım hoş geldin özletme kendini arada gel :) bizim bı gün aramız ve ben de geçen hafta carsamba gittiğimde 990 gram demişti doktorum o yüzden bence takılma söylenenlere doktor normal dediği sürece sıkıntı yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…