2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben :) içini ferah tut normal diyorum hep kendime

Çok sağol canım ya erkenden kalktım hareket bekliyorum başladı tekmeler çok şükür çok tedirgin oluyorum Rabbime emanet olsun hepimizin kuzusu
Benim de 2 gün önce haylazdı,hep hareket halindeydi uyumuyor bu kız herhalde dedim. Ama dünden beri az ara ara dokunuyor ama telaş etmemeye çalışıyorum ayrıca doğum yapan bir arkadaşım 25-27.haftalar arasında korkutacak derecede sakin olabilidiğini söyledi :)

Kızlar Nescafe sadece hamileler değil insanlık içinde zararlı(özellikle 3'ü bir arada olan)
Kremasında"melanin"diye bir madde var,araştırın derim.
Kanser ve bağımlılık yapıyor.
Allah korusun doğmamış evlatlarımıza yapmayalım bu kötülüğü.
Hamileyken ve emzirirken ne yer içersek damak zevki ona göre gelişiyor.

Can isteyince 1,2 içmenin hiç bi zararı olmaz
İçmek isteyen içsin
nescafeye kadar
Hayatımızda okadar zararlı şeyler varki

Nescafe en masumudur yani

Montesori yaptırcam karar verdk eşimle bana aşırı mantıklı geldi canım
fotoğraf at canım yaptırdığında ben hala karar veremedim ama beşi alıcam gibi montessori yataklar büyük geliyor gözüme. bizim oda 9 m2 bişi, beşik bile anca sığacak.
ama beşiği de sonradan kendi inip kalkabileceği şekilde yaptırıcam.

doğrudur canım. montessori tarzları da büyük oluyor benim odaya sığacak gibi değil ama öyle güzel dizaynlar var ki, gerçekten ben de isterdim yani. bakalım odanın durumuna göre ayarlıycaz bişiler

Benimde bu hafta biraz daha azaldı canım hareketler ara ara hissettiriyor kendisini

benden hiç şimdiye kadar idrar tahlilli istemediler. bir belirtisini görmüşmüydünüz acaba

Yaptrsam nisanda yaptırcam canım benim de odam çok büyük değil ama yaptırmak istiyorum ya sana istediğim modeli atayım

Eklentiler

• EEDA6F17-4977-4606-AC0E-939A6E7828DA.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 58
O zaten kahveden sayılmamali bence. Dedigin gibi içinde zararlı madde olan, hatta petrol bile olan birşey(kahve diyemiyorum). Ama doktorlar toplamda 3 bardağa kadar çay, Türk kahvesi veya neskafeye izin veriyor. Demir emilimini azaltıyor mu şimdi o ayrı.

Valla canım ben kendim kilolu değilim hatta zayıfım şekere de bakıldı sıkıntı yok şükür ama galiba bebiş tombiş olacak :))) genetik de bı yere kadar demek ki :)

Benim doktorumda 3 bardak çaya kadar izin verdi.Ama gün içerisinde nescafe içersem Türk kahvesi içemem mesela.Nescafe için de kızlar süt ile kendiniz yapın,ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…