Çok sağol canım ya erkenden kalktım hareket bekliyorum başladı tekmeler çok şükür çok tedirgin oluyorum Rabbime emanet olsun hepimizin kuzusu
Evet, sütlü hem daha güzel:).Benim doktorumda 3 bardak çaya kadar izin verdi.Ama gün içerisinde nescafe içersem Türk kahvesi içemem mesela.Nescafe için de kızlar süt ile kendiniz yapın,ben öyle yapıyorum
Merhaba canım:) arkadaşımız yapcak bizim için ve çamdan yapcak böyle tahta değil. Tahminen 2.5-3 gibi bir fiyat çıkar 220 cm 3 kapılı dolap,şifonyer,anne yanı beşik ve bu yatak için ama dediğim gibi arkadaşımız karını çok az koyuyor. Dışarda ne kadar bilmiyorumMerhaba
Ne kadar fiyat aldiniz bu model için?
Haklısın canım yakın olmadığı müddetçe tanıdık da karını katarak yapıyor cidden.Montessori yatak yaptıracak arkadaşlar bulunduğunuz şehirde Babymall varsa bakın derim.Ben Babymall ‘da görmüştüm Hem en olarak da daha şık ve kibar duruyordu.Fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 1.150 lira olması lazımdı.Benim odam çok küçük ,beğendiğim dolabın 3 kapaklısı sığmıyordu.İki kapılı için mobilyacıdan fiyat aldık 2.000 lira dedi (tanıdık olmasına rağmen )biz dolabı Babymall ‘den 1.150 liraya aldık
Böyle büyük bir indirim olacağını sanmıyorumBu kez de alamadım martta indirim olur mu ki
Rahat bir şekilde sığarsınız canım merak etme ,bu ay gidemem ama önümüzdeki ay gittiğim zaman ben senin için resmini çekerim ,ölçülerini filan da alırım.Senin de elinde bulunur,fikir olur nasıl olsa daha sonra yaptıracaksın.Ben dolabın resmini atıyım sana .Şu anda yapılıyor,o yüzden henüz bana teslim edilmedi.Altta 2 çekmecesi var ,bir tarafı askılı,bir tarafı da raf sistemi şeklindeHaklısın canım yakın olmadığı müddetçe tanıdık da karını katarak yapıyor cidden.
Benim bulunduğum şehirde babymall yok ama sen ölçülerini beğendiysen o ölçülere intten bakıp o ölçüleri vereyim. Ben eşim de ben de yanına yatalım istiyorum o gördüğünün boyutu yeter mi :)
Bir de senin istediğin dolap nasıl ben içini kendim çizdim de daha kullanışlı nasıl olabilirse öyle yapmak istiyorum
Şansımıza küselim napalım mademBöyle büyük bir indirim olacağını sanmıyorum(
Ayy zahmet olmayacaksa çok iyi olur annelerin gözüne güveniyorum,fotoğraf harika olur :)Rahat bir şekilde sığarsınız canım merak etme ,bu ay gidemem ama önümüzdeki ay gittiğim zaman ben senin için resmini çekerim ,ölçülerini filan da alırım.Senin de elinde bulunur,fikir olur nasıl olsa daha sonra yaptıracaksın.Ben dolabın resmini atıyım sana .Şu anda yapılıyor,o yüzden henüz bana teslim edilmedi.Altta 2 çekmecesi var ,bir tarafı askılı,bir tarafı da raf sistemi şeklinde
En masumudur demeden önce keşke araştırsaydık.Can isteyince 1,2 içmenin hiç bi zararı olmaz
İçmek isteyen içsin
nescafeye kadar
Hayatımızda okadar zararlı şeyler varki
Nescafe en masumudur yani
ya benim odamda 6m2 çok küçük ben de yatak konusunda çok kararsız kaldım. artık büyük bi beşik almaya karar verdim 4-5 yaşına kadar kullanabileceği. montesoriler çok güzel ama ciddi büyük , büyüyen beşikleri de çok tavsite etmedilerfotoğraf at canım yaptırdığında ben hala karar veremedim ama beşi alıcam gibi montessori yataklar büyük geliyor gözüme. bizim oda 9 m2 bişi, beşik bile anca sığacak.
ama beşiği de sonradan kendi inip kalkabileceği şekilde yaptırıcam.
Büyüyen beşiği bana da tavsiye etmediler canım,bizim odamız da 5 m2 bir karyola,bir dolap sığdırabildikya benim odamda 6m2 çok küçük ben de yatak konusunda çok kararsız kaldım. artık büyük bi beşik almaya karar verdim 4-5 yaşına kadar kullanabileceği. montesoriler çok güzel ama ciddi büyük , büyüyen beşikleri de çok tavsite etmediler
büyüyen beşik bana da artık çok mantklı gelmiyor. ben çilekte satıcıyla konuştm " zaten çocuklar özellikle erkek çocukları 5-6 yaşına gelince arabalı yatak fln istiyorlar genelde hep bu tarz dönüş alıyoruz" dedi. ben de o yüzden şöyle 4-5 yaşına kadar idare edecek bişey yapalım diye düşündüm.Büyüyen beşiği bana da tavsiye etmediler canım,bizim odamız da 5 m2 bir karyola,bir dolap sığdırabildik
Dolabın içini beğendim benimkine benziyor biraz belki seninki gibi bitane yukarı bitane aşağı geniş rag daha mantıklı ama 3 kapılı istiyorum ben 3. Bölmede nasıl olsa ?büyüyen beşik bana da artık çok mantklı gelmiyor. ben çilekte satıcıyla konuştm " zaten çocuklar özellikle erkek çocukları 5-6 yaşına gelince arabalı yatak fln istiyorlar genelde hep bu tarz dönüş alıyoruz" dedi. ben de o yüzden şöyle 4-5 yaşına kadar idare edecek bişey yapalım diye düşündüm.
benim odamda boydan boya dolap var o yüzden zaten dar oda. o dolabın 2 kapağına raf yaptırıp bebeğe ayıralm biz de şifonyer ve karyola alalm dedik artık . dolabın içide şöyle olacak.
canım bunun üç kapaklısıda şöyle.Dolabın içini beğendim benimkine benziyor biraz belki seninki gibi bitane yukarı bitane aşağı geniş rag daha mantıklı ama 3 kapılı istiyorum ben 3. Bölmede nasıl olsa ?
Canım keşke Babymall indiriminden benim karyolam gibi yatak alsaydın,dün de mobilya indirimi vardı.Nasıl olsa senin dolabın da varmış,bir halı,bir perde ile tamamlanırdı odan.Askı ya da rafları biz dolap için olanları Sitelerde Karacakaya Cad.üzerinden aldık,aklında olsunbüyüyen beşik bana da artık çok mantklı gelmiyor. ben çilekte satıcıyla konuştm " zaten çocuklar özellikle erkek çocukları 5-6 yaşına gelince arabalı yatak fln istiyorlar genelde hep bu tarz dönüş alıyoruz" dedi. ben de o yüzden şöyle 4-5 yaşına kadar idare edecek bişey yapalım diye düşündüm.
benim odamda boydan boya dolap var o yüzden zaten dar oda. o dolabın 2 kapağına raf yaptırıp bebeğe ayıralm biz de şifonyer ve karyola alalm dedik artık . dolabın içide şöyle olacak.
Ay resmen kurtarıcısın ne zamandır kendimi yiyorum ben decanım bunun üç kapaklısıda şöyle.
Canım bi de bunun ölçüleri var mıcanım bunun üç kapaklısıda şöyle.
ben çilekte şunları beğendm canım bunu alıcaz galibaCanım keşke Babymall indiriminden benim karyolam gibi yatak alsaydın,dün de mobilya indirimi vardı.Nasıl olsa senin dolabın da varmış,bir halı,bir perde ile tamamlanırdı odan.Askı ya da rafları biz dolap için olanları Sitelerde Karacakaya Cad.üzerinden aldık,aklında olsun
rica ederm kuzum ne demekAy resmen kurtarıcısın ne zamandır kendimi yiyorum ben debu güzelmiş teşekkür ederim
https://www.cilek.com/media/seri/file/c/i/cilek-baby-boy.pdfCanım bi de bunun ölçüleri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?