2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sakın panik yapma benimki de öyleydi çok yorulmuş heralde 3 4 gün sakin durdu. Doktora gittim. Hareketlerine fazla takılma pozisyon değişmiştir, yorulmuşsundur falan dedi. Şimdi yine aynı. Durmuyor. Ama bu her gün aynı şekilde olacağı anlamına gelmiyor. Tekmeleri bile güçsüzleşmişti hatta ama kontrolde hiçbir sıkıntısı yoktu

Aaaaa çok güzel canım ,hem yere de yakın ,Allah korusun düşme gibi bir durum da olmaz ,benim yerim olmadığı için ben Şifonyer alamıyorum,artık dolap ile idare edicem
evet canım 3 kademeliymiş 5 yaşına fln gelince zaten parmaklıkları kaldırıp karyola gibi kullanırız dedik, eğer bu evden taşınırsakta direk takımın dolabnı alırız o zaman şimdi odadaki gömme dolabı kullanalım diyo eşim.. zaten dolap alsak çok sıkışık olcaktı

Neden tavsiye etmediler?
büyüyen beşiklerin eni daha dar oluyormuş yataklarıda özel ölçye giriyormuş büyüdükten snraki kısımdan bahsediyorum..
normal tek kişilik yataktan daha darmış bir de işte zaten çocuklar okula başlayınca dediğim gibi farklı şeyler isitolarmış bunlar bebeksi kalıyormuş canım

Anladım. Bana da şu yüzden mantıklı gelmişti. Hani yavru yataklı olanları var ya. 2. Çocuğu da düşündüğüm için biri büyüdüğünde yavru yatakta yatar diğerini beşiğe koyarım :))

evet canım olabilir aslnda ya bu şeyler biraz arz talep meselesi galiba. satıcı bayanın dediği şu kızlar daha uzun süre kullanabiliyormuş ama erkeklerde şu arabalı uçaklı fln yatak hevesi oluyomuş arkadaşlarından görünce yani biz bu gidişle 3 kere oda alıcaz bu sıpalara

Benimde bu hafta biraz daha azaldı canım hareketler ara ara hissettiriyor kendisini

İlk hareketler pek kalmadi
Sanirim
Büyüdükçe akillandi daha aZ oynuyo
Ya kızlar sağolun valla sabah panik yaptım biraz neredeyse acile gidecektim bazen o kadar hareketli oluyo ki ben yoruluyorum bazende bekliyorum hareket etsin diye biraz ağladım sabah böyle olunca oda annesini üzmedi başladı oynamaya sağolsun kuzum:)

Sağol canım stresimi aldınız randevum önümüzdeki cumartesi İnşâAllah herşey yolundadır. Detaylıda kalpte parlaklık görüldü birde onun stresi var fetal ekomuza da bir hafta var. O yüzden biraz stresliyim dua edin İnşâAllah bi sıkıntı çıkmaz

anladım canım ben devlette yapı cam ya önlük vermiyorlar sanırım birde ilk doğum bilemezsiniz evde çekmeyin sancınızı hemen gelin falan dedi ama bilmiyorum o an ne durumda olurum :)
Canım bende ilk doğumu devlette yaptım yine devlette olacak Allah nasip ederse önlük verilmiyor ben elbise gibi olan gecelik giydim onunla doğum yaptım rahat oluyo ki zaten batmisti doğumdan sonra normal pijama giydim

Kızlar nescafe türk kahvesi gibi dogal icerikli degil. Icindeki kafein ozelliginden degil yapım aşamasından ve icindeki katki maddelerinden dolayi yasak. Ben gebe kalmadan önce gunde iki fincan nescafe 2 fincan turk kahvesi hatta ekstradan filtre kahve iciyordum.
Ben canim istedigi halde içmiyorum.
Elbette tercih sizin
Sadece bilgi amacli paylastim...

İyi bakalım :)

Ben Türk kahvesini hamile kaldığımdan beri içemiyorum. O yüzden eskiden hiç içmediğim halde nescafe içmeye başladım. Hiçte aklıma gelmedi zararı olur diye senin yazını görünce bir korktum. Yarın doktor randevum var mutlaka sorucam gerekirse içmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…