2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Selam canım ben de senin kulaklarını çınlatıyordum.Bugün dişimi çektirdim,şimdi 2 saat birşey yemeden bekliycem,çok zormuş Ya inşallah bir daha yaşamam
Geçmiş olsun canım birdaha hiç diş sorunu yaşamazsın inşallah çok zor yaşayan bilir dedikleri..
Çektirdikten sonra birkaç gün ağrı olabiliyor ben korkmuştum neden ağrısı geçmedi hep ağrıcak mı diye düşündüm. Ama geçiyor sendende olursa endişelenme

Geçen akşam komşular çağırdı gittim. Bi tanesi dedi senin daha karnın da çıkmamış hiç bi iş yapmıyosun. Yan apartmanda biri var haftada 1 cam siliyo bi döndü baktım ki hamileymiş. Bunu bana söyleyen komşu da öyle evime girip çıkan biri değil hani evimi bok götürse buna şahit olsa hadi dicem tamam evimi pis gördü. 15günde 1 kadın alıyorum her haftada eşimle süpürüp siliyoruz ama tabi ki cama çıkmıyorum. Demek ki benim samimi olduğunu düşündüğüm komşum diyo bunlara hiç bi iş yapmıyo diye oturup beni konuşuyolar. Burda şuan kiradayım kendi evimizi almayı düşünüyorum. Bundan sonra gittiğim yerde kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum. Artık gerçekten güvenecek kimse kalmamış herkes birbirinin arkasından konuşuyo

Herkes öyle değildir tabii ama bende çok önyargılıyım herkese karşı hatta soğuk bile derler arkamdan En iyisi sadece merhaba merhaba kimseyle samimi olmaya gelmiyor canını da sıkma boş konuşmuş işte

Ay kime ne Allah aşkına be kadar ayıp.. Hamile insana bir ihtiyacın var mı diye sorulur. Hiç iş yapmıyorsun Ne demek !

Ev alma komşu al demişler valla benim komşularım MâşâAllah hepsi mükemmel insanlar kaç kere gelip temizliğimi yaptılar yemek yapıp getirdiler nazımla oynadılar bende 10-15 yaş büyükler hemde Allah razı olsun. Bazılarıda köstek olur böyle boş boş konuşur. 5-6 aydır cam silmiyorum. Bulantıdan hala gözüm açılmadı ki. Eşim süpürüp siliyo haftada bir gelen giden yok çok dökülmüyor zaten. Şimdi şimdi başladım bulaşıkları falan topluyorum napalım biraz daha sabır n'oluyo sanki evimiz temiz çok şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…