2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İlk üç ay 7 kilo verdim 62 den 55e düştüm şimdi 60 olmuşum acaba hamile kaldığım kilo üzerinden mi hesaplamak gerekiyor
Bizim arkadaş da senin gibi 7 kg verdi önce. Doktor en düşük kilosundan baz aldı hep. 55'ten gibi düşün yani. He ben doktor olsam, 62'den başlarım, o ayrı:).

Uygun zamanları siz belirleyin, ben sizin göreceğiniz saatte iş yaparım, deseydin. Mesafe iyidir, iyiyi kötüyü de gormus oldun bence, iyiki arkandan konuştuklarını soylemisler de, ogrwnmissin.

Yerinde olsam aciklama yapmadan sizene derdim neden aciklama gereği duyuyorsunki onlara mi kalmis ://

Ayyy bu kaynanayi ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım anam dedikce üstüne odun atmalı annemlerdeyim diye kargoyu almamış bebeğe kıyafet almistim sinir oldum sorsan ben kotu gelin

Ay ne sinir bozucu bi durum ya, ona ne senin camlarından. Ben rutin temizliğimi yapıyorum cam falan hiç gözüm görecek durumda değilim valla. Ben de sadece bir kişiyle görüşüyorum apartmanda, böyle rahat oluyor. İllaki oluyor her apartmanda en iyisi uzak durmak

Ne güzel bak, koruyorsun ya, o da çok önemli . Helal olsun valla. İştahin pek yok o zaman?
Yani genelde midem rahatsız oluyo o yüzden çok yemiyorum seçici davranıyorum birazda önceki hamileligimde 92 ile hamile kaldım 98 ile doğuma gittim eve geldim 90dim ama hiç bişey yiyemiyordum hamilelikte doğumdan sonra 1 yil içinde gözüm çok ac olduğu için 6kilo aldim

Aynı aralıklarda devam etmişsin ama ne guzel. Çok uç rakamlara girmemissindir. Kilo korumak da güzeldir.

Turkuazvesari Canım benim nasılsın iyimisin aklıma geldin burda gördüm msjlarini hâlini hatrini sorayim dedim. Bebeler nasıl gelişimleri kiloları nasıl
Daha doğrusu sen nasılsın bi sıkıntın yok İNŞALLAH. Hazırlıklar nasıl gidiyo

nisana kadar vaktim var denemelere devam 2 idrar 2 kan testinden snra saldım çayıra mevlam kayıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…