2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
benden hiç şimdiye kadar idrar tahlilli istemediler. bir belirtisini görmüşmüydünüz acaba
Gebeliğimin başında bir kez rutin yapılmıştı o temizdi . Bunu da ben talep ettim belirgin bi şikayetim yoktu aslında idrarımda yanma var dedim iyi ki de demişim ilaç kullanıyorum şuan

Tavsanli taytlara ben de bayilmistim, hepsi birbirinden şeker, kürkü bile var kuzunun,maşallah:)
Kürke aşığız şuan zaten
Çok tatlı hepsi Pamuk Pamuk giysin inşallah filli battaniyede gözüm kaldı ama hastane çıkışlarındada var diye almadım
AslInda ben de hastane çıkışında var ne gerek var dedim eşim çıkcam beğendi ne olacak battaniye bu kirlenir yıkanır fazla olsun diye ikna etti

Aynı aralıklarda devam etmişsin ama ne guzel. Çok uç rakamlara girmemissindir. Kilo korumak da güzeldir.
Arkadaş diyo dumduzsun hiç hamile gibi değilsin dedim dümdüz derken eski şişko duzlugumu koruyorum bunda insallah doğumdan sonra almanda gözüm aclasmadi bu hamileliğinde sen kacsin

5,5 kilo aldım şuanda 26+4üm :) doktor süpersin dedi ama benim göbeğim çok çıkmadı daha çok popom, basen ve göğüslerim falan büyüdü o yüzden kendim almış gibi hissediyorum halbuki öyle çokta yemiyorum ama bilemedim

Merhaba ben kendi adıma iyiyim sen nerelerdeydin arkadaşlar geçen soruyorlardı inşallah herşey yolundadır
İyi olmana çok sevindim canım , daim olsun
Bende iyiyim çok şükür bir sıkıntı da yok , ailece hastaydık yeni yeni atlatıyoruz. Kursa falan da başladım . Öyle giremedim

Bende 4 kg aldım ama birden aldım gibi oldu 1-2 ay içerisinde inşallah 10-12 kilodan fazla almam doğuma kadar toplam...

Arkadaş diyo dumduzsun hiç hamile gibi değilsin dedim dümdüz derken eski şişko duzlugumu koruyorum bunda insallah doğumdan sonra almanda gözüm aclasmadi bu hamileliğinde sen kacsin
Ben 64 ile başladım,74'üm. Yalnız benim üst bedenim inceydi, alt bedenim kalindi. Şimdi üst beden de kalınlaştı. Senin hesap,beni kilolu sanıyorlar şu anda, hamile yerine:). Boy da uzun olunca baya iri yapılı bir hâle büründüm, hamilelikten ziyade:).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…