2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gebeliğimin başında bir kez rutin yapılmıştı o temizdi . Bunu da ben talep ettim belirgin bi şikayetim yoktu aslında idrarımda yanma var dedim iyi ki de demişim ilaç kullanıyorum şuan
Benim saglik ocagindaki ebe doktorlar istemez ama siz mutlaka 1bucuk ayda bir tahlil talep edin demisti ben yaptiriyorum gebeligin basindan beri :)) bu arada tekrardan dislerim agriyor ve hicbirsey yapmiyorlar ://

25+0 ım sanırım 10 kilo aldım bugün yürüyüşe başladım 5 km yürüdüm amacım tabiki vermek değil ama yediğimi yakayım doğumuma faydası olsun diye yürüyecem InşAllah
Ben her aksam 40 dk yuruyorum birde eve top siparisedicem hamile pilatesi deneyecegim bakalim :))

Kızlar 60-120 cm lik anne yanı beşik aldım. Beşiğimin içine nevresim takımı bakıyorum fakat genelde ebatlar nevresim 100 e 150 , çarşaf 120-180 cm diyor. Bunlar ideal boyutlar mi, nevresim takimini neye gore bakmalıyım fikriniz var mı?

Diktir istersen canım

Yaaa cok merak ettik seni nerelerdesin ? Sen nasilsin bebis Nasil canim ?
Cancağızım
İyiyim çok şükür , bebişim de iyi.
Babamın 40 yemeği vardı, bir de kursa başladım ya , üstüne bir de ben ,kızım ve eşim ağır bir grip geçirdik yattık evde hep. Ondan giremedim. Sen nasılsın ? Minik prens nasıl.? Umarım iyisinizdir

Gecen parte ile konustuk nerelerde acaba diye cok sükür iyiymissin babanin topragi bol mekani cennet olsun Allah size uzun ömur versin insallah canim cok sükür grip gecmis kurs nasil gidiyor ? Benim disim agriyor prensim iyi cok sükür yerim onlari hep saglikli olsunlar

Ben mağazadan aldım canım evime yürüme mesafesinde e bebek şansıma bugün De aslında bez için gitmek istedim ama işten yorgun geldim üşendim
Dün çok kar yağdı buraya bizde çıkamadık. Hayırlı olsun. Ama baya güzel şeylerde indirim vardı.

Mekanı cennet olsun canım. Çok çok geçmiş olsun

Amin Allah razı olsun canım
Kurs iyi gidiyor çok iştah açıcı , börekler pastalar ama terapi gibi geldi bana
Geçmedi mi diş ağrın ya kaç aydır çekiyorsun Allah sabır versin , seni çok iyi anliyorum inan bende kızıma hamileyken aylarca çektim o ağrıyı doğuma bile o ağrıyla girdim ben , inşallah senin o kadar uzun sürmez de geçer.
Bizim prensin hala ismi yok , ben kararsız eşim kararsız . En son kızım ateş istiyor ismini ya da bulut bende ikna olup biri diyeceğim
Sizinde iyi olmanıza çok çok sevindim. Herkes iyi demi ? Bayağıdır girmiyorum inşallah herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…