2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Nur içinde yatsin baban,Allah sana, cocuklarina sağlıklı ömürler versin insallah.
Bulut benim de kızımın adı. Alisa Bulut kısmetse. Ama erkek olsaydı Everest Bulut koyacaktim. Ateş de güzelmiş.

Gozden kacirdigim bir durum yoksa bildigim kadariyla herkes iyi :)) o kursa arada bir ben geleyim yapilanlari test ederim :)) disim gecmiyor cekilmeden gecmeyecek gibi duruyor az kaldi diye kendimi telkin etmeye calisiyorum cogunlukla :) ateş ismini bende istemistim baya uzun süre ama cocuk adiyla yasar dediler atesle bas etmesi zor olur dediler vazgectim bulut daha uysal geliyor kulaga :))

Evet bazen cok garip geliyor birde surekli zayif olan insana daha bir degisik hic alisik degilsin cünkü :))
Olsun olsun ben artık mutlu oluyorum o göbekle önceden çıkınca stres yapıyordum istemiyordum göbeğim çıksın kilo alayım ama şimdi saldım aamaaaaan

Benim saglik ocagindaki ebe doktorlar istemez ama siz mutlaka 1bucuk ayda bir tahlil talep edin demisti ben yaptiriyorum gebeligin basindan beri :)) bu arada tekrardan dislerim agriyor ve hicbirsey yapmiyorlar ://
Canım sen bolbol kalsiyumlu şeyler yesen iyi gelirmi ki tamamen kendi tahminim hiç bi bilimsellik YÖK bebek alıyorya bizden acaba sende kalsiyum azdıda ondan mı oluyor diş ağrısı portakal iyi geliyor dişe diye biliyorum sen dişim ağrıyor dedikçe tuhaf oluyorum inşallah hemencik geçer

Kız bu soğukta nerde yuruyorsun, bize de söyle. Ben de aldım pilates malzemeleri, başlarken haber ver, ekip olunca birbirimizi itekleriz belki:).
Esim aksam isten geliyor baya kalin kalin giyinip cikip 40 dk yuruyoruz ki dün 1 karis karda bile yürüdük burda evin onunde park falan var oralarda caddelerde neresi denk gelirse orda yuruyoruz resmen :)) topu daha siparis etmedim ay basi edecegim bugün baktim epey youtubedan falan video :)) evet ya beraber yaparsak belki gaza geliriz :))

Olsun olsun ben artık mutlu oluyorum o göbekle önceden çıkınca stres yapıyordum istemiyordum göbeğim çıksın kilo alayım ama şimdi saldım aamaaaaan
Benim.icin hic muhim degil kilo verilir paşam saglikli olsunda bütün kuzucuklarda saglikli olsun insallah :)) ama tabi insallah +30falanda almam :))

Kalsiyum icin yediklerim haric birde hap iciyorum ben canimm hic faydasiz :// nadiren kesiliyor agrisi o zamanlar rahatim sonra tekrar daha agir bir sekilde geliyor 20lik dis ve gömülü cikmaya calisiyor ondan oldugu dusunuluyor tekrar antibiyotik vermedi cektirmeme izin vermiyor doktorum bakalim ne olacak

Ayda bir mi gidiyorsunuz muayneye malum benim işler biraz karışık olduğundan zamanlı zamansız gittim şimdi yeni bir doktora gitçem ne zamana alsam randevu bu haftada sgkya gitçem ama orda ultrasonla pek bakmıyorlar

Oo,maşallah. Havaların düzelmesini bekliyordum ama galiba daha çok beklerim:). Kar kalkmadı. Video seçince ,baslarken bana da gonder fıstık.

Ayda bir mi gidiyorsunuz muayneye malum benim işler biraz karışık olduğundan zamanlı zamansız gittim şimdi yeni bir doktora gitçem ne zamana alsam randevu bu haftada sgkya gitçem ama orda ultrasonla pek bakmıyorlar
Benim.doktor saolsun 5 haftada bir cagiriyor o yüzden ben arada bir devlete gidiyorum :)) devlette gormesem bile iyi.oldugunu bilmek yetiyor canim

Demek böyle böyle gitçek hamileliğin inşallah geçer hepimizin farklı sorunları oluyor canım sabır çoğu gitti azı kaldı

Nur içinde yatsin baban,Allah sana, cocuklarina sağlıklı ömürler versin insallah.
Bulut benim de kızımın adı. Alisa Bulut kısmetse. Ama erkek olsaydı Everest Bulut koyacaktim. Ateş de güzelmiş.
Amin , Allah razı olsun canım.
Alisa ne kadar hoş bir isim bulut da öyle .çok güzel eşleşmiş . Bende bakıyorum şimdi isim için. Rüyalarima giriyor artık çocuğumun ismi yokmuş falan

Oo,maşallah. Havaların düzelmesini bekliyordum ama galiba daha çok beklerim:). Kar kalkmadı. Video seçince ,baslarken bana da gonder fıstık.
Ben normalde cok hareketliydim.hic durmazdim canim ve simdi cok cikamadigimdan aksam da yurumesem cildiriyorum evde :)) havalar duzelirse daha uzun yurumeyi planliyorum insallah 1.5 saat gibi :) videoyu topu ayarlayayim yazarim sana haydi basliyoruz diyerek )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…