Benimkiler zaten büyüktü biryerlere sığdıramıyor um. Bu büyüklüğe sütüm olsa gam yemicem ilkini beş ay zor emzirdim mama destekli inşallah bu sefer bol olurnasıl güldüm yaaaaa Allah iyiliğini versin hahhaah inş doğumdan sonra bu kadar kalır
Ateş evet biraz ağır geliyor anlamından dolayı. Kızımın dilinde sürekli ya ateş olsun ya da bulut diye . Eşim yanaşmadı :)) en son bir isim o koysun bir isim de kizim ve ben ortaklaşa koyarız .Gozden kacirdigim bir durum yoksa bildigim kadariyla herkes iyi :)) o kursa arada bir ben geleyim yapilanlari test ederim :)) disim gecmiyor cekilmeden gecmeyecek gibi duruyor az kaldi diye kendimi telkin etmeye calisiyorum cogunlukla :) ateş ismini bende istemistim baya uzun süre ama cocuk adiyla yasar dediler atesle bas etmesi zor olur dediler vazgectim bulut daha uysal geliyor kulaga :))
Ay inş bol olur yaaa. İlkinden sonra küçüldü mü peki ? Benim 85ti 95 olmuşBenimkiler zaten büyüktü biryerlere sığdıramıyor um. Bu büyüklüğe sütüm olsa gam yemicem ilkini beş ay zor emzirdim mama destekli inşallah bu sefer bol olur
Bazen cildirtiyor onun disinda hafif agrisina alistim zaten canim :) hamilelik basli basina sorun illa birseyler cikiyor valla hepimiz sagsalim dogumalr yapalim bebislerde cok saglikli olsunlar insallahDemek böyle böyle gitçek hamileliğin inşallah geçer hepimizin farklı sorunları oluyor canım sabır çoğu gitti azı kaldı
Amin canımBazen cildirtiyor onun disinda hafif agrisina alistim zaten canim :) hamilelik basli basina sorun illa birseyler cikiyor valla hepimiz sagsalim dogumalr yapalim bebislerde cok saglikli olsunlar insallah
Kullandim bitti dün tekrar agrimaya basladi hemen aradim doktoru ama tekrar antibiyotige izin vermedi isleme de izin vermiyor suanlik dayanabildigim kadar agridigi icin cok sorun degil ama arttigi zamanlar kafami duvarlara vurdugum bile oluyor :)) iki isimli olacak ozaman pasa bey haydi merakla bekliyoruz :)Ateş evet biraz ağır geliyor anlamından dolayı. Kızımın dilinde sürekli ya ateş olsun ya da bulut diye . Eşim yanaşmadı :)) en son bir isim o koysun bir isim de kizim ve ben ortaklaşa koyarız .
Antibiyotik kullandın mi diş için ? Ben kullanmıştım.
Offff o diş ağrısı o kadar çekilirmi ya ,benim 1 aydır hayatım kabus oldu resmen .Benim 6.ayıma girmeme bir hafta kaldı,yani benim son bir haftam ,ben bugün 20’lik dişimin bir tanesini çektirdim .1cc narkoz verdi ve 5 dk içerisinde diş çekimi bitti .Şimdi bir tane daha dişten şüpheleniyoruz,eğer perşembe gününe kadar ağrırsa onu da çektirmek zorundayım.Kadın Doğum doktorunla ya da diş doktorunla tekrar görüş.3-6 arasında diş ile ilgili işlem yaptırabiliyoruz.Eğer röntgen isterse de kurşun yelekle çektirebilirsin.Bu arada süt içmekle Ya da kalsiyum ile ilgisi yokmuş bu durumun.Ben çok tüketiyorum çünkü,beni bile etkiledi.Benim sana tavsiyem mutlaka diş ile ilgili olan işlerini hallet ,çeken bilir,benim hayatım kabus olduKalsiyum icin yediklerim haric birde hap iciyorum ben canimm hic faydasiz :// nadiren kesiliyor agrisi o zamanlar rahatim sonra tekrar daha agir bir sekilde geliyor 20lik dis ve gömülü cikmaya calisiyor ondan oldugu dusunuluyor tekrar antibiyotik vermedi cektirmeme izin vermiyor doktorum bakalim ne olacak
Çok yorulduysan ya da sürekli kalabalık ortamda falansan benimki öyle oluyor bazen de karnımda çok gaz oluyor tuvalete falan çıkamadıysam o zaman da hareketleri azalıyor. Yani ben kendimi ne kadar iyi ve rahat hissediyorsam minnak da o kadar kıpır kıpır oluyo endişelenme canımGünaydın kızlar nasılsınız? Bu haftaya kadar bebeğim kıpır kıpırdı hafta sonundan beri azaldı hareketleri stres oldum hareket ediyor çok şükür bazen sert tekmelerde atıyor ama nedense sık sık değil böyle olan var mı aranızda
Discim ve kadin dogum doktorum görüstüler ve kadin dogumcum o kadar islemin yapilmasini ben uygun bulmuyorum dedi 20lik gömülü bir disim var kesim yapilip cikarilip dikilecek ama doktor yok diyor israrla dün tekrar aradim dedimki ben dayanamiyorum kafayi yedim agridan antibiyotik yok cekime yok resmen cek diyor en son o sinirle küfür edicektim yani simdi neden bilmiyorum hafifledi biraz ama tatli agzima suremiyorum hava alirsa cildiriyorum disari ciktigimda agzim hep kapali o sebepten atkiyla falan sana da cok cok gecmis olsun o kadar iyi biliyorum ki artik o agriyi tek dilegim kimse yasamasin cok zor :/ hatta dogum sancisindan zor oldugunu soyleyenler bile var cuma detaylimdan sonra doktorumla tekrar konusacagim bakalim bir degisiklik olacakmiOffff o diş ağrısı o kadar çekilirmi ya ,benim 1 aydır hayatım kabus oldu resmen .Benim 6.ayıma girmeme bir hafta kaldı,yani benim son bir haftam ,ben bugün 20’lik dişimin bir tanesini çektirdim .1cc narkoz verdi ve 5 dk içerisinde diş çekimi bitti .Şimdi bir tane daha dişten şüpheleniyoruz,eğer perşembe gününe kadar ağrırsa onu da çektirmek zorundayım.Kadın Doğum doktorunla ya da diş doktorunla tekrar görüş.3-6 arasında diş ile ilgili işlem yaptırabiliyoruz.Eğer röntgen isterse de kurşun yelekle çektirebilirsin.Bu arada süt içmekle Ya da kalsiyum ile ilgisi yokmuş bu durumun.Ben çok tüketiyorum çünkü,beni bile etkiledi.Benim sana tavsiyem mutlaka diş ile ilgili olan işlerini hallet ,çeken bilir,benim hayatım kabus oldu
Aynen çeken bilir diye boşuna demiyorlar .Benim yaptıklarım Parodantox marka diş macunu ile sürekli fırçaladım,Karanfil yağı sürdüm,tuzlu gargara yaptım.Ama doktorunla mutlaka görüş,İnşallah izin verir ,forumdan bir tane daha arkadaş dişini çektirdi zaten,geçmiş olsun inşallah düzelirDiscim ve kadin dogum doktorum görüstüler ve kadin dogumcum o kadar islemin yapilmasini ben uygun bulmuyorum dedi 20lik gömülü bir disim var kesim yapilip cikarilip dikilecek ama doktor yok diyor israrla dün tekrar aradim dedimki ben dayanamiyorum kafayi yedim agridan antibiyotik yok cekime yok resmen cek diyor en son o sinirle küfür edicektim yani simdi neden bilmiyorum hafifledi biraz ama tatli agzima suremiyorum hava alirsa cildiriyorum disari ciktigimda agzim hep kapali o sebepten atkiyla falan sana da cok cok gecmis olsun o kadar iyi biliyorum ki artik o agriyi tek dilegim kimse yasamasin cok zor :/ hatta dogum sancisindan zor oldugunu soyleyenler bile var cuma detaylimdan sonra doktorumla tekrar konusacagim bakalim bir degisiklik olacakmi
Benimde besik 60 120.ama bebek yorganlarim 100 150 oldugu icin standart yani nevresimleride o ebatta aldim hep carsafin buyuk olmasida kâr bence altina iyice sokuştururum .Kızlar 60-120 cm lik anne yanı beşik aldım. Beşiğimin içine nevresim takımı bakıyorum fakat genelde ebatlar nevresim 100 e 150 , çarşaf 120-180 cm diyor. Bunlar ideal boyutlar mi, nevresim takimini neye gore bakmalıyım fikriniz var mı?
Sen zaten çok kilolu degilmissin 10 kilo daha alsan 84 olursun maximum onuda verirsin amann sağlıklı olsun bebecikler gerisi boş vallaBen 64 ile başladım,74'üm. Yalnız benim üst bedenim inceydi, alt bedenim kalindi. Şimdi üst beden de kalınlaştı. Senin hesap,beni kilolu sanıyorlar şu anda, hamile yerine:). Boy da uzun olunca baya iri yapılı bir hâle büründüm, hamilelikten ziyade:).
15 subatta 12 kilo almistim simdi artmıştır doguma kadarda bi 15 daha alirim muhtemelen.hantallastim resmen ama sıkıntı yok yiyorum aliyorum sebebi belliKimler kaç kilo aldı güncel durum nedir
Gidince sorsam mı doktora acaba hiç kilomu sormuyor :) ilk aylarda her gittiğimde üzülüyordu kadın ya iyice eridin noldu sana böyle diyordu bu gittiğimde kontrole biraz alarak gitmiş olcam İnşâAllahBiz üstüne aldık, her türlü avantajdasin boşver:).
Aynen canım bende onu Yen'i farkettim bugün hep yattım daha iyi hissettim çok şükürÇok yorulduysan ya da sürekli kalabalık ortamda falansan benimki öyle oluyor bazen de karnımda çok gaz oluyor tuvalete falan çıkamadıysam o zaman da hareketleri azalıyor. Yani ben kendimi ne kadar iyi ve rahat hissediyorsam minnak da o kadar kıpır kıpır oluyo endişelenme canım
Benim saglik ocagindaki ebe doktorlar istemez ama siz mutlaka 1bucuk ayda bir tahlil talep edin demisti ben yaptiriyorum gebeligin basindan beri :)) bu arada tekrardan dislerim agriyor ve hicbirsey yapmiyorlar ://
Dün çok kar yağdı buraya bizde çıkamadık. Hayırlı olsun. Ama baya güzel şeylerde indirim vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?