2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar cok hastayim.balli limonlu sicak sular
Greyfurt portakal limon sulari
Karabiber bal
Zencefil bal
Ihlamur
Kemik suyu corba
Tavuk suyu corba
Pastil
Antibiyotik
Yok ise yaramiyor
Baska ne yapabilirim
Ben boğaz ağrısı için pastil ve grip içinde bol limonlu ballı karabiberli çay yapıp içiyorum birde bol meyve onun dışında dinlenerek geçirirsin canım hani bi laf varya grip ilaçla 7 gün yatarak bi haftada geçer diye onun gibi bişey yani bol bol dincen :)

Tugbacigim cok iyiyim sagol nasil sevindim, özlemişim valla :) çok şükür her şey yolunda. İkisi de iyi, kilolar haftalara uyumlu. Fazla alışveriş yapmadım ama çok gerekenleri aldım tabi. Benim 25. Haftadan itibaren kaburgamın bazı taraflarında gece uyurken ağrı oldu, uzun süreli devam etmiyor ama rahatsız edici tabi. Bi de midem çok hassas. Sen nasılsın?

Benimde disci colgate pro yu tavsiye etti karanfil gargara sirke buz hepsi denendi kisa sureli ama hepsi birdaha konusacagim mutlaka en azindan ilac versinler tesekkur ederim sana da cok gecmis olsun

Yaaa sorma doktoru mu degistirsem napsam bilemedim ama en azindan ilac isticem yazsin yani suan hafiflemis olsads dün hüngür hüngur agladim agridan ://

Kizlar cok hastayim.balli limonlu sicak sular
Greyfurt portakal limon sulari
Karabiber bal
Zencefil bal
Ihlamur
Kemik suyu corba
Tavuk suyu corba
Pastil
Antibiyotik
Yok ise yaramiyor
Baska ne yapabilirim
Ben her seferinde zencefil bal limonu karabiber karistirip sabah aksam yiyorum mutlaka birde pekmez sabah ac karnina 1 haftada kalmiyor grip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…