Kizlar cok hastayim.balli limonlu sicak sular
Greyfurt portakal limon sulari
Karabiber bal
Zencefil bal
Ihlamur
Kemik suyu corba
Tavuk suyu corba
Pastil
Antibiyotik
Yok ise yaramiyor
Baska ne yapabilirim
Ben boğaz ağrısı için pastil ve grip içinde bol limonlu ballı karabiberli çay yapıp içiyorum birde bol meyve onun dışında dinlenerek geçirirsin canım hani bi laf varya grip ilaçla 7 gün yatarak bi haftada geçer diye onun gibi bişey yani bol bol dincen :)
Turkuazvesari
Canım benim nasılsın iyimisin aklıma geldin burda gördüm msjlarini hâlini hatrini sorayim dedim. Bebeler nasıl gelişimleri kiloları nasıl
Daha doğrusu sen nasılsın bi sıkıntın yok İNŞALLAH. Hazırlıklar nasıl gidiyo
Tugbacigim cok iyiyim sagol nasil sevindim, özlemişim valla :) çok şükür her şey yolunda. İkisi de iyi, kilolar haftalara uyumlu. Fazla alışveriş yapmadım ama çok gerekenleri aldım tabi. Benim 25. Haftadan itibaren kaburgamın bazı taraflarında gece uyurken ağrı oldu, uzun süreli devam etmiyor ama rahatsız edici tabi. Bi de midem çok hassas. Sen nasılsın?
Aynen çeken bilir diye boşuna demiyorlar .Benim yaptıklarım Parodantox marka diş macunu ile sürekli fırçaladım,Karanfil yağı sürdüm,tuzlu gargara yaptım.Ama doktorunla mutlaka görüş,İnşallah izin verir ,forumdan bir tane daha arkadaş dişini çektirdi zaten,geçmiş olsun inşallah düzelir
Benimde disci colgate pro yu tavsiye etti karanfil gargara sirke buz hepsi denendi kisa sureli ama hepsi birdaha konusacagim mutlaka en azindan ilac versinler tesekkur ederim sana da cok gecmis olsun
Ya diğer mesajlarını da okudum canım diş tedavisi yapılıyor ya 3-6 ay arası doktorun biraz katı davranmış :/ bak şubat annelerinden Doğuma diş ağrısıyla giden vardı son haftaları diye müdahale edilemedi kadın baya zorlandı yazılarından okuduğum kadarıyla :/ Doğumda ağrılar birbirine karışmış bence böyle bekleme sen de
Yaaa sorma doktoru mu degistirsem napsam bilemedim ama en azindan ilac isticem yazsin yani suan hafiflemis olsads dün hüngür hüngur agladim agridan ://
Kizlar cok hastayim.balli limonlu sicak sular
Greyfurt portakal limon sulari
Karabiber bal
Zencefil bal
Ihlamur
Kemik suyu corba
Tavuk suyu corba
Pastil
Antibiyotik
Yok ise yaramiyor
Baska ne yapabilirim