2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben de çok aldım ama kalçama gitti çoğu
Ben hiç anlamadım bu kadar kiloyu nereme aldığımı aynaya baktığımda eskisinden daha farklı görünen tek yerim göbeğim. Doğumdan sonra hızlı bir şekilde vericez zaten kiloları bence kendine bunu dert etme canım önce sağlık

Ben zayıflamak için çok uğraşmıştım ilk 3 ay da kilo verdim şimdi çalışıyorum bütün yiyip oturuyorum eve gidiyorum yorgun sofra hazırla kaldır sonra hareket edesim gelmiyor yatıyorum kilo alıyorum böyle de

Benim göğüslerimde çok büyüdü canım ya bazen omuzlarım ağrıyo sanki taşımakta zorlanıyorum
Bir ara iman tahtası denilen yer var ya orası kırılmış gibi hissediyordum ağırlıktan,gerçi griptenmiş o ağrım da... ama aşırı yük oluyor kıyafet zaten sıkıntı oluyor hayırolsun sonu inş geri küçülürler

25+0 ım sanırım 10 kilo aldım bugün yürüyüşe başladım 5 km yürüdüm amacım tabiki vermek değil ama yediğimi yakayım doğumuma faydası olsun diye yürüyecem InşAllah
Yürümek çok önemli hem de formunu korumuş olursun kilo birden alınıyor iştah artıyor ben de 8 buçuk falan aldım ama yürücek vaktim yok

Benim de 8 9 falan değişiyor artmak üzere yani
Valla almak sorun değil artık vermek de sorun olmaz inş :) benim bir arkadaşım 22 kg almıştı doğumdan 1 ay sonra fazladan 3 kg falan kaldı onu da 2.ayında verdi.
Diyordu ki emzirme döneminde sadece sana süt yapsın diye verecekleri yağlı şeylerden kaçın,süt sıvı şeylerle artıyor

Bende çok hareketli değilim belkide ondam bu kilolar..
Havalar ısınsa belki biraz çıkarım ama soğukta hiç yürüyesimde gelmiyor. Bugün doktor son kilomu görünce ne tepki verecek çok merak ediyorum

Bende çok hareketli değilim belkide ondam bu kilolar..
Havalar ısınsa belki biraz çıkarım ama soğukta hiç yürüyesimde gelmiyor. Bugün doktor son kilomu görünce ne tepki verecek çok merak ediyorum
Çok fazla değil bence ama sıkıca giyin çık yürü yarım saat bile olsa çok iyi gelir çok sağlıklı bide bol su içmek

Ya böyle verenler de harika ama veremeyenler de duydum korkuyorum

Ya böyle verenler de harika ama veremeyenler de duydum korkuyorum
İşte veremeyen arkadaşım da var o da diyor ki nerdeyse her gece sakatt,tatlı daha neler neler yediriyorlar annemle kaynanam süt olsun diye diyor. Nasıl versin kızcağız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…