2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tabıı tabıı Allahım yardımcıları olsun inşallah . Bütün dualarımda var hep dua ederim

He kız vallaha olcaz.
keseyi görmedin mi bacım sen??? gidim mi acaba yarın
Yok beee sidik torbamı gördum . Rahmımı gördüm . Birde rahım kalınlaşmasını falan gösterdi
Haftaya git bence . Bana perşembe gel dedi . Ben cumaya aldım .

Yok beee sidik torbamı gördum . Rahmımı gördüm . Birde rahım kalınlaşmasını falan gösterdi
Haftaya git bence . Bana perşembe gel dedi . Ben cumaya aldım .
ulan nasıl bi iştir ben 4+5de görmüştüm yarın 4+3 oluyor ama kadının yanına gitmeye utanıyom gene mi sen diyecek

Reactions: H E
ulan nasıl bi iştir ben 4+5de görmüştüm yarın 4+3 oluyor ama kadının yanına gitmeye utanıyom gene mi sen diyecek
Aslında 2 gun sonra gelsen görürüz ama ben biraz buyumesını ve içerde bişeyler görmek istiyorum .
Senı çok sıkmak ıstemıyorum dedi .

İlk attığım bat 3
onun altındakı bat 2

Bak bu aşağıdakide bat 4
Eki Görüntüle 2199055
Benimde suan yumurtlama tarihimi tam bilemediğim için ya 3 yada 2 gun var senin attığın bat 3 gibi herhalde alttaki bat 3 üstteki de bat 4 benimde tahmini tabi pko ki olduğum için bu durumlarim çok karışık

Eklentiler

• BeautyPlus_20181018074932488_save.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 36
Reactions: H E
Aslında 2 gun sonra gelsen görürüz ama ben biraz buyumesını ve içerde bişeyler görmek istiyorum .
Senı çok sıkmak ıstemıyorum dedi .
Hee 10 gün geçsin yeni fiş kes öyle gel diyor heralde.
kız ne alaka git sen 10 günü doldurmadan ücret verme bi daha keseyi gör 2 hafta sonra git gümbür gümbür kalbini duy bebişin

Benimde suan yumurtlama tarihimi tam bilemediğim için ya 3 yada 2 gun var senin attığın bat 3 gibi herhalde alttaki bat 3 üstteki de bat 4 benimde tahmini tabi pko ki olduğum için bu durumlarim çok karışık
Bende bılmıyorum aslında yumurtlama gunumu ama hep 28 gunde bır olurum . ona göre hesapladım ve ben o ay nerdeyse her gun bırlıktelık yaşadım

Hee 10 gün geçsin yeni fiş kes öyle gel diyor heralde.
kız ne alaka git sen 10 günü doldurmadan ücret verme bi daha keseyi gör 2 hafta sonra git gümbür gümbür kalbini duy bebişin
Yok yok kontrol muayenesi olarak geçicek ucretsiz
Zaten 10 gunde dolmuyo .
8 . gün gitmiş olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…