Vallahi mevlam eyler eylerse güzel eylermiş bizzat örneği de benim. Tanıdığımla aaynı duyurduk onun bebeği 5 aya girecek ben kürtaj olmasaydım benimde 4aydı 20 gün vardı aramızda ama kader işte rabbimin dediği olur ben 24 o 40 küsürlü hiiiç bişeye bakmıyo bu işler
Ben 5+3 te gördüm keseyi ama kalp atışı yoktu o zaman. 26 sında gidicez o zaman duyarız inşallah :)) keseyle kalp atışı aynı zamanda gitmek için 7. Haftayı beklemek gerek sanırım. Benim doktorum karından bakmıştı
Bende 2 günde bir oldu şuan benim 28. Günüm ama normalde klomen kullandığım da 32 günde olurum bu sefer 1-2 gün daha erken yumurtlama oldu 30 gunu bulur en fazla demiştim bakalım yarın belli olacak çok heyecanlıyım
Kızlar bugün yeni birşey öğrendim sizinle de paylaşayım bacak bacak üstüne atmamak gerekiyormus sizin de aklınızda olsun bende hep öyle otururum nasıl olacak bilmiyorum bir de anı dönüş falan yapmamak lazımmış
Kızlar bugün yeni birşey öğrendim sizinle de paylaşayım bacak bacak üstüne atmamak gerekiyormus sizin de aklınızda olsun bende hep öyle otururum nasıl olacak bilmiyorum bir de anı dönüş falan yapmamak lazımmış
1 hafta sonra ilk defa disari ciktim.
Belimdeydi saclarim omuzumun uzerinde kestirdim nasil degisik oldu ohh kendime geldim
Ama belim agridi geri surunerek geldim.
Acliktan bayiliyorum yemek hazir olsa karnim doyurup yayilsam bel agrim gecse.
Sabah doktora gidecegim ins kalp atisi duyulur
Olmadi c.teside var randevum onda duyulur.
Kızlar sımdı aklıma geldı daha önce yazmıstım hastaydım dıye.. bogazım cook şişti yutkunamıyodm vs
Ben yıllardır getırtırım KESTANE BALI okadar şifalı ki kesınlıkleeee cocuklarınıza size cok faydalı bır cay kasıgı yedım kaç gun ne bogaz agrısı kaldı ne şişliği cok faydalı aklıma gelmişken yazayım dedım belkı bılmek ısteyen olur.
Eğer çok ağrın ve enfeksiyon kaynağı varsa kar zar hesabı yapıp antibiyotik kullanmn daha yararlı olabilir ilk 3 ay organ gelişim dönemi pek önerilmiyor ama bebeğe zarar vermeyen ilaçlar var. 4. Ayda kullanmanın daha guvenli
Bugün diş dr um enfeksiyona sefk etti ilaç verdi sen veya bilen arkadaşlar varmı acaba Croxilex-BID 1000 mg sabh akşam iç dedi ama korkuyırum içmeye napcam bilemedim
Kızlar sımdı aklıma geldı daha önce yazmıstım hastaydım dıye.. bogazım cook şişti yutkunamıyodm vs
Ben yıllardır getırtırım KESTANE BALI okadar şifalı ki kesınlıkleeee cocuklarınıza size cok faydalı bır cay kasıgı yedım kaç gun ne bogaz agrısı kaldı ne şişliği cok faydalı aklıma gelmişken yazayım dedım belkı bılmek ısteyen olur.
Yok hıc sevmem benm doktora sordugum ıhlamurdu ıctıklerımı sordum. Hamıleyken zaten her yedıgıme ıctıgıme bakarım zararlımı faydalımı kesın bilgi yoksa doktoruma mutlaka sorarım diğer hamılelıgmde oldugu gıbı
Herkes doktoruna danısıp hareket etsın ıhlamuruda cok ıcsek zaten cok zararlı hepsı gıbı adacayıda komple zararlıdır olabılır.