2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
var var, 80 tl küçük o püre kavanozları yok mu onun kadar
Yaa pahalı degılmı? Ufacık pure kavanozundan bahsedıyosun dmı? Bız annemle aldık 200tl ama buyukk kavanozda ıkıye bolduk cok dıye bıde marketten almıyorum yapan yerden gelıyo guven olmuyo hıc bır yere

Bu mesajı okurken öyle oturuyordum.. Aniden indirdim bacağımı. Bu daha kötü oldu cidden bu süreç çok stresli

A aaa neden ki ben de hep öyle otururum ne zararı varmış ki acaba

Kızlar bana yardım eder misiniz kan sonuçları nasıl? Henüz doktoruma gösteremedim

Eklentiler

• B519ADA2-273B-4B3F-8E38-DDD9827F3235.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 65
Yaa pahalı degılmı? Ufacık pure kavanozundan bahsedıyosun dmı? Bız annemle aldık 200tl ama buyukk kavanozda ıkıye bolduk cok dıye bıde marketten almıyorum yapan yerden gelıyo guven olmuyo hıc bır yere
banada ppahalı geldi ondan almadım çerçiden sormuştum bilmem nerelerden getirtiyomuş

Ama referans aralığında -30dan büyük olmalı diyor. Sizin kaç acaba karşılaştırma yapayım :)
Benim 38 çıkmış. Referans aralığı yok bende ama 20 eksiklik yazıyor. Sanırım 20 ve altını eksiklik olarak kabul ediyor benim yaptırdığım yer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…