2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İlk attığın gibi benimki de canım kan testin kaç çıkmıştı çok düşük çıkacak gibi geliyor bana benim değerimde
Bata 3 kala benimde boyleydi kan degerim 41 di 4 gun sonra 397 ydi nerdeyse 10 kati :)) cok cabuk artiyor merak etme:))

Aslında 2 gun sonra gelsen görürüz ama ben biraz buyumesını ve içerde bişeyler görmek istiyorum .
Senı çok sıkmak ıstemıyorum dedi .
Canim senn kac arti kacsin :)karindan mi gorunucekmis 2 gun sonra

Reactions: H E
Waooww kızlar 150 msj ne ara birikti üçbuçukdan buyana , ama tek tek okuycam umarım yatmadan yakalarım sizi
Şarjım bitmişti anca oğlanı okuldan aldım hiç dinlenemeden yemek sofra kur kaldır derken bu saat olmuş şimdi uzatabildim ayaklarımı ağrım biraz daha hafifledi yarın Dr kontrolüm var çok şükür bakalım ne diyecek

Daha simdiden 500 sayfa olmus yetisemiyorum valla ben okuamıyorum hepsini

Sağlık ocağından test yaptırıp netten takip eden varmı tam hemogram ve elisa cıktı beta hcg cıkmadı
Canım sen doktor arayindaydiň demi ?
Haydarpaşa numune uzak değilse sana kendi doktorumu aynı zamanda aile doktorumuzu önerebilir sana .

MasaAllah ya darisi bize

Kızlar kaç gündür çok kötüyüm diş agrısı dan ölü gibiyim başim çatlıyor ve uykusuzluktan vicüt ağrısından ayakta duramıyorum buraya girip okuyamadım yazılanları ibşallah düzelirim gerçekten hayatım şuan kaos gibi neolur dua edin

Ay yok artık o nasıl bir soru ben de bir ara denesem mi ki şansımı
Ihlamur mu yasakmış hamilelikte? O nerden çıktı kızlar hamilelikte içimi en masum çay ıhlamur. Zaten normalde de 2-3 fincandan fazla içilmez. Hamilelikte de 2-3 Fincan içmekte sorun yok. Adaçayı ile karıştırmış olmayasınız

Hayirli olsun Allah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin

Arkadas oyle bılıyormus duzelttıkl tabı kı ıhlamurr faydalıı ama fazlası degıl severızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…