2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde oluyor tam ortada
Ama ben bebek büyüyordur inşallah diye hayal ediyorum hep
AA öyle olsun keşke hatta daha da acıyabilir ozaman
Ama sanki etimden et koparılıyor gibi birazda adet sancısı gibi bişey eklenince heran bitedirginim zaten bişey olacak gibi ..korktum .. birde nar düşük yapıyor yenmemelileri okuyunca işte düşüyor dedim
İnşallah büyüsünler yarın kontrol var Dr son kontrolde en az 12-13 mm olmalı haftaya kadar demişti şimdi onun stresi var
allahım sen hepimize kolaylık sabır ver AMİN

Kan uyuşmazlığı olanlar var mı hanımlar. 2. Gebelikte nasıl bir yol izleyeceğiz. Doktora daha gitmedim biraz daha büyüsün diye ama uyuşmazlık için tedirginlik yaşıyorum. İlk çocuğumda 28. Haftada ve Doğumdan sonra iğne yapmışlardı. 2. Sinde nasıl olacak acaba. Bilgisi olan var mı ?

Bata 3 kala benimde boyleydi kan degerim 41 di 4 gun sonra 397 ydi nerdeyse 10 kati :)) cok cabuk artiyor merak etme:))
İnşallah bakalım canım yarın hayırlı haberler alirim bende inşallah 3 yıldır evliyim nerdeyse evlendigimden beri hastahanelerdeyim Rabbim sonunda meleğimi nasip eder inşallah

Evet arıyordum canım biraz uzak ama yinede ismini söylermisin

Haydarpaşa numune , Fisun Vural.
Bak şimdi öğrendim Ümraniye devlette Ezgi ceren dallı. Ezgi de numunedeydi su an Ümraniye devletteymis.

Annem Haydarpaşa numuneden emekli o yüzden aile dostlarımız bu kişiler gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

Aaa yarın kontrol mü var senin hadi güzel haberlerle inşallah

Belirli aralıklarla kan uyuşmazlığı testi yaptırıyorlar benim arkadaşımda var

Kızlar ben 1 tabak yemek yesem sisiyorum, ve su içmek mode mi bulandırıyor
Az yiyorum ama istifra ediyorum

Son düzenleme:
İtifaf ediyorum
Az önce tekrar kaset gebelik testi yaptım. 2nci çizginin hemen çıkması ne muhteşem bişeymiş Allahım en sevmediğim insanı bile bekletmesin çaresiz yarabbim
Bende onu görmek istiyorum elimde 10 tane test olsa her gun yaparim hatta siparis vermeyi bile düşünüyorum

Sağol canım herhalde çok ayakta kalmaktan tüm gün acıdı durdu şimdi daha iyi
Nar mevzu bir arkadaşa doktoru beslenmeyle ilgili tavsiye verirken nar yeme demiş yani tadımlık ye demiş bunu bayağı kişi biliyormuş zaten, düşüğe sebeb oluyormuş bende iki akşamdır baya baya nar yemiştim yememek gerekiyor muş

Bende hiç duymamıştım iyi oldu kapalım yemeyiveririz

Valla kızlar burada muhabbet koyu çok guzelcok sevdim burayı hamile olmazsan buradan ayrilacagima bile üzülürüm bide kızlar hangi şehirlerdeniz biz tayinciyiz buralı değiliz ama şuan Sivas dayım ve doktor önerisi olan var mı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…