2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gunaydin canim. Kordonda direnc gorduyse mutlaka baska bir doktora daha gorun hatta perinatologa git. Nst ye girmek bisey ifade etmiyor. Bir onceki kontrolune gore bebegin kilo almasi gerekir onunla kiyasla. Ben riskli gebelik oldugum icin her kontrolde kordondan kan gidiyor mu diye bakiliyor.

Evde durmak bana yaramıo ya kahvaltıdan sonra öyle bi ağırlık gelio ki uzandığım gibi uyuyakalıyorum akşama kadar en az iki defa uyuyabiliyorum ya ne zaman geçicek bu halsizlik doğurcaz hala enerjim yerine gelmedi

Son bıkac haftadır ben de yine böyleyim hatta hamileliğin ilk dönemine geri döndüm diyorum özellikle bişey izlerken anında uyuyakalıyorum. sanırım artık enerjik günler yok doğuma kadar lohusalık sonrası anne enerjisi gelir heralde bize de yani inşallah gelir

Doğum ha oldu ha olucak olduğu için hiç bir plan yapmadım canım bu bayramda evdeyiz bebişlerler mecbur
aynen canım bayramdan önce gelirler ya da bayram şekeri olurlar artık görcez bakalm

kurban bayramına bebişle planlar yapıyoruz :)
ya benm eşim hiç cesaret edemiyor tatile şuan belki yazlığa gideriz duruma göre diyor

38 falansa uzaga gıtme sakın canım baska yerde dogum yapmak sorun degılse olabılır unutma ben 38de dogurmustm
Mantıken tam tersi olması gerekio ama ikinciler gerçekten zormuş ya
ahh yaaa aynen en zoru annelıgı yasamak ve yıne tasımak ona bısey olacagından ınanılmaz korkmak
mesela ben bırıncıde daha kolay gecırdım evde cocukta yoktu ama sımdı oylemı ıstedıgın kadar agrın olsun evde evladın varken sızlanmaya fırsat bulamıyor guclu oluyorsjn Rabbım annelıgı herkese nasip etsınnnnnn... dusmanımı bıle evladıyla sınamasın

Agdaya gitmeyeli asirlar oldu : ))iskence göreceğim gibi hissediyorum bir simdi birde dogumdan hemen once gitsem tabi daha iyi ama nerde o cesaret
Aaayyyyy çoookkk feciii acıyor canım ben ağdaya gittiğimde.
Hamilelikten önce gık demezdim, şimdi yıkıyorum ortalığı
Yüksek sesli müzik açtırıyorum her gittiğimde

Ya çok sağol canım saydım 10 hareketi geçti maşAllah ama sert değildi demek ki uyuyordu akıllı kuzum:)
2 gündür ben de kusar oldum.. sanki ilk 3 ayımda gibi hissediyorum kendimi. uykulu hallerim de geri geldi
Ya ilk üç ay berbattı hatta benim 5 ay doktor benimkinin bi hastalık olduğunu söylemişti ilk aylarda zofer kutu kutu bitirdim yemek yrmek mümkün değildi. Şimdi bulantı başlayınca içiyorum sonra bişeyler yiyorum zorla. Rabbim yardımcımız olsun

Amin canım benim 4. Tüp bebek denememde 8.senede geldi minnak kuzum.ilkini kaybettim bu sefer sağ salim alırız kucağımıza inş. Bende hep öyle dua ederim Rabbim düşmanımı bile evladıyla ve evlatsızlıkla sınamasın herkese nasip etsin

insanın senin yazdıklarını okuyunca çocuğunu daha bir sevesi geliyor. öyle ballandırarak anlatıyorsun ki. inşallah hepimiz senin evladına duyduğun gibi bir sevgiyi düşkünlüğü tadarız

Agdaya gitmeyeli asirlar oldu : ))iskence göreceğim gibi hissediyorum bir simdi birde dogumdan hemen once gitsem tabi daha iyi ama nerde o cesaret
Bende bu ara kara kara düşünüyorum napcam diye evde hep kendim yapardım. Şimdi başkasının yapmasını istemiyorum

Neyin var canım nasıl oldun ?
Senin durumun farklı kötü bir şey hissetsen bence git,bir şey çıkmayacak olsa bile

ben geçen gün ağda yaptırdım kızlar korkmayın iki dakikada çat çat bitiyor ya uğraşmaya değmez. ben de lazerliydim bu arada. uzun süre direndim gitmeyeyim diye ama baktım ilişkimi etkiliyor attım kendimi kuaföre. baya da geç çıkıyor nedense. kendime güvenim geldi resmen ya ağdadan sonra.

canım senın durumun cok cok daha zor bır mucadele Sana yorum bıle yapamam buyuk sabır sonu rabbım nasip etmıs cok sukur ınsallah bebegını saglıkla kucagına alırsın yürektennnn dılıyorum
insanın senin yazdıklarını okuyunca çocuğunu daha bir sevesi geliyor. öyle ballandırarak anlatıyorsun ki. inşallah hepimiz senin evladına duyduğun gibi bir sevgiyi düşkünlüğü tadarız
Ahh canımmmm tesekkur ederım ınsallahhhh Nasıl yurekten yazmıssın emınım cok ıyı bır anne olacaksın
şu dunyada ondan degerlı hıc bısey yok... annem babam kardesım esım hepsı benım kıymetlılerım onları coook sevıyorumm ama evlatt oluncaaaaa hersey durur zaman durur dusunsene ınsan canından vazgecer mı? Onu bıle goze alırsın Insallah hakedenlerden olalım her zaman onlarda bıze hayırlı evlatlar olsunlar Rabbım hıc bır anneyı evladıyla sınamasın hep dua edıyorum

Ben de geçen kontrolde doktora sordum lazerliyim normalde gebelikte tüyler çıkar diyolar bende hiç artma olmadı diye doktor da daha ne istiyosun dedi. Hatta lazer yaptırırken de bak gebelikte yine çıkar sonra dökülür demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…