2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnternette dolaşırken bakın ne buldum
Benim etrafımdakiler %80 ini söylüyor sürekli bana.
Size de söyleyenler var mı?
Ya da inanıyor musunuz acaba böyle şeylere

Eklentiler

• A623A83D-54DC-451D-8104-66D65E1DDB67.webp
    84,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 11192FB3-4682-4879-80C5-24F7A639C42A.webp
    80,4 KB · Görüntüleme: 44
Allah senin cesaretinden versin banada ne diyim kac aydir giderim.ya ne olcak diyorum icraat yok

Kızlar bir haftadır sağ el parmaklarımda ve ara ara sağ bacağımda uyuşma var doktora cuma günü gideceğim sorarım ama bu durumu yaşayan neden olduğunu bilen fikri olan var mı ? ?

Yapabilirim yapabilirim diye diye gideyim.yarin gideyim birde doguma gideyim ben olmazsa.bir cesaret gelirse
Yaparsın arkadaşım Biraz cesaret yahuu
Bak az kaldı doğum yapıcaaz hepimiz
Ağda da neymiş Ben gözünü korkutmak için söylemedim. Hepsi bizde anı olarak kalıcak

Gece saat 2 di en son karnım hala kasılıyodu öylece uyumuşum sabah geçmişti neyseki o neyin sancısı neyin kasılmasıydı anlamadım valla

ya evet 3 dk da doğururdum herhalde midemde rahatsız ondan baskı oluyor
Canım baskı yapıyorlar ya o yasadıklarını ben genelde yasıyorum Hatta bu hafta nedense kasıgıma asırı bır baskı var kı kafası zaten hep asagıdaydı ama orası toplanıyor kasılıyor bazen cok fena oluyorm heran cıkacak wc gelmıs gbı oluyor...
Burada cogumuz aynı seylerı yasıyoruz Mesela benım kız bazen oyle hareket edıyor kı karnım tıtrıyor axıyor kafası asagıda ayagı yan tarafımdan cıkacak gıbı... yan yatıyorum o yan tarafım yatarken tıtrıyor dısardan goruncek kadar benı cok zora sokuyor wc de bıle rahat degılım bır vuruyor ben sasıp kalıyorum
bılmıyorum cıksın sorucam hesabını gotunu ısırcam

saat 7 di başladı gece 2 de uyudum bide saate bakıyorum 3 4 dk da bir kasılıyo sertleşiyo bağırsaklarmda bozuk allahım dedm doğum sancısı olsa bu 3 dkda bir beni uyutmaz dedim öyle uyumuşum sabah kalktım geçmişti neyseki neydi anlamadım valla bide acayip güçlendi hareketleri falan resmen karnımdan sesler geliyor bazen napıyprsa parmak çıtlaması gibi çıt çıt yapıyor

Kilo alıyor ama daha mı çok almalı bilmiyorum. Bu hafta kendi doktorumuza gidicez zaten, tekrar bi gözden geçirelim. Yine bir sıkıntı varsa başka doktora giderim. Peki perinatalog neye bakıyor.. Kordonda direnç varsa bebek gelişemiyorsa bebeği mi alıyolar napıyolar.. ya da tedavisi mi var.. ay erkenden doğurmam inşallah

Canim 2 gün önce doktor kontrolündeydim 32+2 de boy 43.3 santim kilo 1957 çıktı doktor gayet normal dedi protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et bebek toparlar kendini

Bence boyu kilosu gayet güzel canım neye dayanarak minyon dedin 31+4 gittim 42 cm 1800 gr doktor gayet iyi dedi zaten son haftalatda atağa geçiyor boy ve kiloları bianda alabilir takılma
ayrıntılıdaki perinatolog öyle demişti. o zamanlar 20'li haftalar ben de açıkçası boyuna kilosuna takılmıyordum. renkli ultrasonla yüzünü ilk defa görmüştüm herkese o fotoğrafı atıp, bebeğimin yüzünü incelemekle meşguldüm.
ben de internetten bakıyorum, aslında normal duruyor ama kordonda direnç görünce o da biraz panikledi, nst'ye yolladı. Kilosu az falan demedi bana da.. Nst de de bebeğin hareketleri ile kalp atışı arasındaki ilişkiye baktı, sorun yok dedi. Ama o direnç işi kafa karıştırıcı.

Canim 2 gün önce doktor kontrolündeydim 32+2 de boy 43.3 santim kilo 1957 çıktı doktor gayet normal dedi protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et bebek toparlar kendini
nelerde protein var bi araştırayım, etten soğumaya başladım çünkü az yiyorum. sebze aşerir oldum resmen, halbuki etçi biriydim ben eskiden

Kızlar bir haftadır sağ el parmaklarımda ve ara ara sağ bacağımda uyuşma var doktora cuma günü gideceğim sorarım ama bu durumu yaşayan neden olduğunu bilen fikri olan var mı ? ?
B12 eksikliği de yapabilir canım sevgilim aklında olsun beni onun eksikliği mahvediyo

İnş yaa uyumuşum şimdi uyandım tek olsam yine çok sorun değil 3 buçuk yaşında ki oğlumu ihmal ediyorum diye vicdan azabı çekiyorum walla inş enerjimiz gelir böylesi cidden zor günün nasıl geçtiğini anlamıyorum uyu uyan uyu uyan

Katılıyorum canım anne olup birde hamileysem 2 kat zor herşey walla Allah ım tüm annelere kolaylık wersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…