- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 53
- 34
Süt ürünlerinde protein varnelerde protein var bi araştırayım, etten soğumaya başladım çünkü az yiyorum. sebze aşerir oldum resmen, halbuki etçi biriydim ben eskiden
Çoğunu oğlumda duydum daral geldiydi hatta kaynanam ilk bezi atma sakın diyip poşetleyip ben görmeden dolabın üstüne koymuş evden giderkende söyledi he he dedim gittiği gibi attımİnternette dolaşırken bakın ne buldum
Benim etrafımdakiler %80 ini söylüyor sürekli bana.
Size de söyleyenler var mı?
Ya da inanıyor musunuz acaba böyle şeylere
gecen ılacımı degıstırdık oda dokundu allahım bır agrı bır sancı korktum hatta sancımı bu ya dedım aralıklarla geldı bıcaklar saplanır gıbı belıme kadar vurdu bekledım sonra bagırsak oldugunu anldmmsaat 7 di başladı gece 2 de uyudum bide saate bakıyorum 3 4 dk da bir kasılıyo sertleşiyo bağırsaklarmda bozuk allahım dedm doğum sancısı olsa bu 3 dkda bir beni uyutmaz dedim öyle uyumuşum sabah kalktım geçmişti neyseki neydi anlamadım valla bide acayip güçlendi hareketleri falan resmen karnımdan sesler geliyor bazen napıyprsa parmak çıtlaması gibi çıt çıt yapıyor
Katılıyorum canım anne olup birde hamileysem 2 kat zor herşey walla Allah ım tüm annelere kolaylık wersin
Ben bugün aldım, 32+0 normal regl döneminde göre. Hatta kilosu 2 gün geride demişti,31+6 çıktı, üzüldüm bu konuya da. Ama geçen sefer 5 gün geride cikmisti. Umarım atlatiriz bu dönemi. Her şeyin iyi olduğundan bahsetti,aslında onu besleyecek şeyler de yiyiyorum ama bazen senlik değil,demişti doktorum. Bir ara proluton depat kullanmıştım ,trafik kazası geçirince, o zaman 3 hafta öne geçmişti gelişimi. O kesildikten sonra önce normale döndü, sonra geriye gitti. Var mı böyle geride olan arkadaşlar? Doktorlari ne diyor acaba?yok canım ben lh testi yaptığımdan yumurtlama günümden eminim. prosedüre uydurmak için öyle yaptı muhtemelen. demek ki çalışabilir raporu aldığın gün 32+0 diye not düşülüyor
İnş bi sorun yoktur canım kordonda direnç nedir bilmiyorum amaayrıntılıdaki perinatolog öyle demişti. o zamanlar 20'li haftalar ben de açıkçası boyuna kilosuna takılmıyordum. renkli ultrasonla yüzünü ilk defa görmüştüm herkese o fotoğrafı atıp, bebeğimin yüzünü incelemekle meşguldüm.
ben de internetten bakıyorum, aslında normal duruyor ama kordonda direnç görünce o da biraz panikledi, nst'ye yolladı. Kilosu az falan demedi bana da.. Nst de de bebeğin hareketleri ile kalp atışı arasındaki ilişkiye baktı, sorun yok dedi. Ama o direnç işi kafa karıştırıcı.
Mutlu yıllarKızlar bugün benim kontrolüm var ve nst yapılacak..
Ayrıcada Doğum günüm insallah oğlum güzel güzel yüzünü gösterir annesine hediye olarak
Ben bugün aldım, 32+0 normal regl döneminde göre. Hatta kilosu 2 gün geride demişti,31+6 çıktı, üzüldüm bu konuya da. Ama geçen sefer 5 gün geride cikmisti. Umarım atlatiriz bu dönemi. Her şeyin iyi olduğundan bahsetti,aslında onu besleyecek şeyler de yiyiyorum ama bazen senlik değil,demişti doktorum. Bir ara proluton depat kullanmıştım ,trafik kazası geçirince, o zaman 3 hafta öne geçmişti gelişimi. O kesildikten sonra önce normale döndü, sonra geriye gitti. Var mı böyle geride olan arkadaşlar? Doktorlari ne diyor acaba?
Tohumlara bayıldım canım fiyatları ne acaba ve hangi tohum acaba instegramda inceledim biraz ve bilgi alamadim daha önce instegramdan hiç alışveriş yapmadım nasıl siparis veriliyor nasıl ödeme yapılır hiçbir bilgim yokŞu ikisini aşırı derece de begendim fikir olarak muntazam boyle birsey istiyorum bende
Mutlu yıllarcanım benimde yarın NST war inş gösterir ben artık umutlanmıyorum her gittiğimde göstermediği için inş senin bıdık gösterir
Başından beri 15 gün geride geç döllenme olduğu söyledi arayı kapatır dedi ama hiç kapatmadı canım hala 15 gün geride doğumu sat tarihini baz alıcaz dedi bidaha da yorum yapmadı her gittiğimde gelişimi gayet iyi dioBen bugün aldım, 32+0 normal regl döneminde göre. Hatta kilosu 2 gün geride demişti,31+6 çıktı, üzüldüm bu konuya da. Ama geçen sefer 5 gün geride cikmisti. Umarım atlatiriz bu dönemi. Her şeyin iyi olduğundan bahsetti,aslında onu besleyecek şeyler de yiyiyorum ama bazen senlik değil,demişti doktorum. Bir ara proluton depat kullanmıştım ,trafik kazası geçirince, o zaman 3 hafta öne geçmişti gelişimi. O kesildikten sonra önce normale döndü, sonra geriye gitti. Var mı böyle geride olan arkadaşlar? Doktorlari ne diyor acaba?
Olsun kız görmüşün ne güzel ben hiç görmedim inş gösterir çok heycanlı ya nasıl kime benzio hatıra diye bitane yüz fotosu olması lazım gitmeden konuş belki dinler annesiniTeşekkürler canım benim..
En son 27. haftada görmüştüm ondan sonra sürekli kapadı yüzünü bıdık
Olsun kız görmüşün ne güzel ben hiç görmedim inş gösterir çok heycanlı ya nasıl kime benzio hatıra diye bitane yüz fotosu olması lazım gitmeden konuş belki dinler annesini
Burda paylaştım mı ki hatırlamıyorumSenden gördüm ozaman burdan kaydettim cünkücok cok begendim
benimde bitti ilacım 2 gün kullanmadım hemen başladı kasılmalar falan yazdırıcam geneAnladım canım takviye olarak kullanmıyorum ama günde bir maden suyu içiyorum demek ki bu haftalarda yetersiz olmaya başladı bebişler de büyüyünce... Bakalım doktorum önerir belki bişeyler..
baya uzun sürdü aslında ama dayanılmıcak bir şey değildi bende yeni ilaçlar kullanmaya başladım midem baya bozuldu kasıldıkça vc ye gittim idrar yollarımda öyle kaç kere gittim akşam unuttum valla bide ayıptır söylemesi ilişki olmuştu ondan sonra başladı dedm acaba tetikledimi naptı şimdi iyiyim şükür magnezyumu da iki gün içmesem kasılma hissetmeye başlıyorumgecen ılacımı degıstırdık oda dokundu allahım bır agrı bır sancı korktum hatta sancımı bu ya dedım aralıklarla geldı bıcaklar saplanır gıbı belıme kadar vurdu bekledım sonra bagırsak oldugunu anldmmUZun surdugu zaman hemen gıt
Aminn
Canım benimkinin 32+0 da boyu 44 cm kilosu 2100 gramdı ama boyu da kilosu da önde demişti doktor. Doktorun daha iyi bilir tabi ki ama senin minnoş normal geldi banagünaydın kızlar 32+3 de bebeğim 44 cm ve 1700 gr çıktı. ya beslenmeyle ilgili bir sıkıntısı var ya da yapısı minyon olacak bilemedi doktor da...dopplerda kordonda direnç gördüğünü söyledi. O yüzden nst ye gönderdi hemen. Bu kadar erken nst'ye gireceğimi beklemiyordum, bir de sancım çıkacak diye hafiften tırsmadım değil. Neyse ki nst sonucumuz güzel çıktı. Ama haftaya tekrar çağırdı doktor.
sizlerin bu haftalarda kilosu boyu nasıl?
İyiyim canım çok sağ ol, sende iyiymissin sevindimKuzum nasilsin bayadir aklımdasın yazamadimiyisindir umarim bende dikkatli olursam dinlenirsem tehlike olmayacak insallah
Endiselenme canim. Ben haftalik gidiyorum doktora mesela direnc varsa yakindan takip gerek. Simdiden dusunme bunlari baska bir doktor kesin teshis koyarsa dusunursun. Perinatologlar bu durumlari daha iyi gorur.Kilo alıyor ama daha mı çok almalı bilmiyorum. Bu hafta kendi doktorumuza gidicez zaten, tekrar bi gözden geçirelim. Yine bir sıkıntı varsa başka doktora giderim. Peki perinatalog neye bakıyor.. Kordonda direnç varsa bebek gelişemiyorsa bebeği mi alıyolar napıyolar.. ya da tedavisi mi var..ay erkenden doğurmam inşallah
Benimkinin 4-5 tane yüzünü gösterdiği fotosu var gerçi 2 aydır göstermiyo o ayrı mesele. Ama her ultrason fotosunda bambaşka bi bebek alalası bile yok hiç birininEn son anasına benziyordu danam ama şimdi değişti mi acayip merak ediyorum epey zaman geçti üzerinden
Aynen ben biraz konuşayım küçük beyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?