2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
32+4 de gittim 31+6 1777 gr 42 cm çıktı benm doktor hiç yorum bile yapmıyo gelişimi iyi suyu iyi tamam diyo kiloya boya pek bakmıyor kesin sonuçta vermediği için

İyiyim canım çok sağ ol, sende iyiymissin sevindim ♥
Olumsuzluklardan kaçtım valla iyi de geldi :))
Bende iyiyim oğlum da iyi çok şükür ...
Çok dikkat et kendine .
Hep iyi olun oglusunu yerim kocaman olmuştur simdi bende iyi sayılırım ozan iyi olsunda ben toparlarım nasilsa

Fiyatını sormadim canim ben kendim yapmayi planliyorum becerebilirsem yapamazsam sorarım dm den fiyat sorabilirsin ödemede havale şeklinde oluyor tanesine kesin 10 tl falan isterler ama belki daha fazla

Doktorlarap gore bizimki 38i beklemezmiş ama ben konuştum beklicek benim oglum

2 gündür ben de kusar oldum.. sanki ilk 3 ayımda gibi hissediyorum kendimi. uykulu hallerim de geri geldi
son haftalarda uykulu ve yorgun haller geri geliyormuş zaten. mide bulantıları da tekrar baş gösterebilirmiş. bebek doğduktan sonra yoğun bir tempoya hazırlık içinmiş herşey bende dün bi pikniğe gittim ama çok yoruldum. gün içinde 4 saat uyudum ama kendime gelemedim.çok ayakta kalmamak gerekiyor, yorulmamak gerekiyor ama böyle olunca da eller ayaklar şişiyor. bu durumda da sakin yürüyüşler yapmamız gerekiyormuş. çok şükür az kaldı

biz 32+5 günlükken gittiğimizde kilosu 2100 gr idi.boyuda sizinki gibiydi tam net hatırlayamadım.ben o süreye kadar mide ağrılarım çok fazla olduğu için genelde hergün bazen nadirende olsa günde 2 tane maden suyu içiyordum. kan değerlerimde düşük olmasından ötürü ve midemde ilaçları kabul etmeyip yan etki yaptığı için hiçbir ilacı kullanamadım. bende evde kendim keçiboynuzu pekmezi içtim 1.5 ay. maden suyu ve keçiboynuzu pekmezin bebeği iyi beslediğini okudum bu sitede. belki bu sebepten olabilir. ama net bişey söylersem yanlış olabilir. bundan sonra haftada 200 gr alabiliyormuş. belki sizinki de öyle olacaktır. o zaman gayet güzel bir kiloda doğar

Canım ben 31. haftamdayim bizimki 39 cm 1600 grdi 1 hafta once ama bizim oğlan biraz kiloluymus oyle demisti doktor belki senin normal olandır arkadasim 34. Haftasında bebisi 1900 gr doktor saglikli demis genetik olarak minyon olabilir belki ihmal etme tabiki ama üzme de kendini bende gidicem haftaya doktora rahim agzi icin 2 gün cok üzdüm kendimi bebisi yok yere sen yapma hem sen iyi olursan oda iyi olur

Bizimki asla götürmüyor oralarda hastane yokmus gidemezmişiz

bende öyleyim hatta böyle burada yazılanları okumadan önce kendi kendime ağlıyordum. normal bir insan yaşamına dönmek istiyorum diye. gebeliğim çok zor geçti çünkü. fakat bu halsizlik ve yorgunluk hallerimiz bebek doğduktan sonra onunla ilgilenebilelim diye vücutta enerji toplaması imiş

Canım benim doktor pekmezin fazlası zarar dedi sadece hergün 1 çay kaşığına izin verdi bilgin olsun bebise sağlıksız bir yağ yukluyormus ici seker doluymuş pekmezin

Anti Depresan mutlu yıllar canım yeni yaşında herşey gönlünce olsun.

minnos26 protein et dışında en fazla peynir,yumurta,süt,bakliyatta var.ama hayvansal kaynaklı proteinler sebzedeki proteinin yerini tutmuyor.biraz üstüne düşsem vejeteryan olacagım zaten.sağlık için yiyorum.

destina_88 canım ukalalık yapmayım ama gelişim geriliğinde tez yazacak kadar çok araştırma yaptım aylarca okudum okudum.
her bebek aynı kiloda dogucak degil herkesin yapısı farklı diyimi hele 1 hafta 2 hafta bunlar önemli farklar değil 1 gün 2 gün hiç önemli değil.önemli olan gelişim göstermesi farkın git gide giderek çok daha fazla açılmaması.

En son anasına benziyordu danam ama şimdi değişti mi acayip merak ediyorum epey zaman geçti üzerinden
Aynen ben biraz konuşayım küçük beyle
O guzel dudaklarini yedigim bizimkini de bir kere gördük sadece 23. Haftada gorduk birdaha gostermedi insallah birdahaki randevuda gosterir bu arada happy bhirtday baby insallah senin paşan doğumgünü hediyesi verir sana

Kızlar bide bu gelişim geriliğiyle ilgili banu çiftçi yeni bi fotoğraf paylaşmış ona bakın 39 haftalık bebek 2.010 kg dogmus ama saglikli olduğu için müdahale edilmeyip anne karnında zaman geçirmesi beklenmiş. Hatta banu çiftçi zamanında önce olup kilolu çocuk mu sağlıklı yoksa zamanında doğup zayıf çocuk mu sağlıklı derseniz tabi anne karnında daha çok zaman geçiren çocuk sağlıklıdır diye de yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…