2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Epidural iste canim ben spinal oldum tavsiye etmem. Ayrinti verip korkutmakta istemem. Ben epidural isticem bu sefer
Epidural de sezeryan oluyor değil mi ?Sadece belden altını uyuşturuyorlar
bayılıyorum şu minik ayakkabılara çoraplara izledim ben ya herkes son gecesini yaşadı ne olacak bekliyorum bakalım şu ilk iki bölüm baya yavandı
Saol canım ,bayılıyorum ben de resmen kız elimizde büyümüştü ,bilmiyorum doğru mu oldu yanlış mı ,ama ben beğenmedim o sahneleri

benim daha bebişin kıyafetlerinin yarısı yıkandı yarısı duruyo çanta falan hazır değil dolap düzenlenecek oo erteleyip duruyorum bu hafta halledicem inşallah
Benim herşey tamam bi mayısın ilk haftası halılarımı yıkatmaya veririm birde genel temizlik tamamdır sende ha bismillah de başla en azından çantan hazırda dursun

Benimki de ince degil ya baya simsiyah kalın hemde en çok görünen yerde napalim oluşların hatırası 1 taneyle kalsa bari

Benim herşey tamam bi mayısın ilk haftası halılarımı yıkatmaya veririm birde genel temizlik tamamdır sende ha bismillah de başla en azından çantan hazırda dursun
bir günlük iş aslında da bizim burda havalar berbat bide ya bi düzelmedi yağmurdu rüzgardı kurutacak yerimde yok bu zamana geldik

bir günlük iş aslında da bizim burda havalar berbat bide ya bi düzelmedi yağmurdu rüzgardı kurutacak yerimde yok bu zamana geldik

Benimki de ince degil ya baya simsiyah kalın hemde en çok görünen yerde napalim oluşların hatırası 1 taneyle kalsa bari

yaa evet arya dimi oda elden gitti bari bi aşk falan yaşasaydı dizinin alt yapısında var ama napalım

Ben 12 aldim ama gerçekten gıdım var burnum şişmedi henüz kilo popoya ve üst bacaklara birikti

Ben iki.haftaya anca yıkayabilirim doktor hazırla dedikce bana bir rehavet çöktü yapayım dedikce yapamıyorum eksiklerde bitmiyor bakalim nasil olacak

Sonunda aldık
Beşiği almayacaktım burada ki yorumlara göre ama eşim çok güzel duruyor olsun isterse 1 ay yatsın ben istiyorum diye tutturdu

Çilek Mobilya da ki çalışan kadınla biraz ters düştük diye Caploonba diye bir bebek mağazasından aldık..

Geriye sadece puseti kaldı.. O da bitsin biz okeyiz

Eklentiler

• 2641ADEA-15E7-4FB5-B981-FC15856C79A3.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 55
  • D875F832-87F8-4D70-8C51-0B083A1767D4.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 58
  • 8AFAC3B3-D46E-4E90-819D-44541CFA12D1.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 47
Keyfî yatıyorsun sanıyor bazi insanlar hangi anne çocuğunu bile isteye tehlikeye atar anlamıyorum yok doktor yat demiste o gezmiş falan baştan sona palavra senin yaşadığını yaşasa dağılacak belki hala gelmiş sana laf yetiştiriyor anlamıyorum kıskançlık desen degil bu bildigim kotu niyet @victoryvivi

Son düzenleme:
Of ya çok merak ettim neler oldu dizi de, önceki sezonun son bölümünü izlemedim bu sezona da başlamayım dedim, ekrana odaklanamıyorum ama siz böyle anlatınca acayip merak ettim
son bölümü izlemeden geçme zaten baya bişeler oldu çünkü bu sezonun ilk iki bölümünde gelişme yok zaten ısındırma olmuş

yaa evet arya dimi oda elden gitti bari bi aşk falan yaşasaydı dizinin alt yapısında var ama napalım
Bende begenmedim arya sahnelerini gereksiz olmustu birde bize tanıtılan arya karakterine hic uymuyordu yani bu dizide ask beklemezdim ama savaştan bir gece once nasilsa öleceğiz edasıyla da yapmasaydı iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…