Isınır inş ya evde kurutsana canımbir günlük iş aslında dabizim burda havalar berbat bide ya bi düzelmedi yağmurdu rüzgardı kurutacak yerimde yok bu zamana geldik
Yok canım epidurali sezeryan için kullanıyorlar.Sana gün veriyorlar ,bana doktorum 28 Mayıs için gün verdi.Akşam 10’dan sonra yemek yemeyi ve su içemiyorsun.Sabah doğumhaneye giriş yapıyorsun,evraklarını imzalıyorsun.Sonra doktorun seni ameliyata almasını bekliyorsun.Ameliyattan önce belden 3 tane iğne yapılıyormuş.Sonrası ameliyat ,bacağının altı uyuşuk ,uyanıksın.30 dk sürüyormuş,sonrasında 5-6 saat yine bişey yiyip içemiyorsun.6 saatin sonunda ayağa kalkıp hemen yürümeye başlıyorsun .Bizim hastanemizde prosedür bu şekilde ,sizinkilerde böyle mi ?ben genelde epıduralı normal dogumda kullandıklarını duyuyodum sezeryanda aralarında ki farrk neymıs?
Oda biter inşallah cok guzel cok begendimSonunda aldık
Beşiği almayacaktım burada ki yorumlara göre ama eşim çok güzel duruyor olsun isterse 1 ay yatsın ben istiyorum diye tutturdu
Çilek Mobilya da ki çalışan kadınla biraz ters düştük diye Caploonba diye bir bebek mağazasından aldık..
Geriye sadece puseti kaldı.. O da bitsin biz okeyiz
aynen valla bizde eşimle izliyoduk oğlana bakmaya başlayınca dedik zaten aha arya elden gidiyo hii falan yapıyorum bendeBende begenmedim arya sahnelerini gereksiz olmustu birde bize tanıtılan arya karakterine hic uymuyordu yani bu dizide ask beklemezdim ama savaştan bir gece once nasilsa öleceğiz edasıyla da yapmasaydı iyiydi
Oda biter inşallah cok guzel cok begendimbenim de birkac eksigim.kaldi onlarida bir halletsem nasil rahatlayacagim belli degil
ayy sorma evde güneş almıyo ki duvarlarım hep küf oluyo içime sinmez diye bekleyim biraz dedmIsınır inş ya evde kurutsana canım
O poncik ayaklarami giyilecek bunlar AllahimGünaydın kızlar
Dayımız almışgame of thrones izlediniz mi ,resmen hayatımın şokunu yaşadım
Başı rahim de olunca ,baş aşağı pozisyon,Doğum pozisyonu oluyor değil mi ?Ayaklarını göğsüme yakın yerde hissediyorum,en çok orayı tekmeliyor ?Ben de inşallah değişmez diye dua ediyorumBenim bebiş içerlere sığmıyor artık 29 dan beri baş aşağıydı en son doktor yavaş yavaş başı kanala doğru gitmeye başlamış doğum pozisyonunu alıyor demişti aldı galiba poposu kaburgama baskı yapıyor başı aşağıya bacak aram ağrıyo kasık kaslarım ağrıyo yürürken
Benim yildizlar geciyor bazen ama ben hic onemsemedim dusuyor diye dusunmustum bu randevumda tekrarlarsa bir sorayim olmazsa gecmis olsun canim cokAylardır gereksiz gereksiz her şeyde doktora mesaj atıp soran ben, bi süredir gözümün önünde uçuşan beyaz noktaları önemsemedim ve hiç sormamıştım.
Bugün sabah yine olunca bir sorayım ya önemsizdir ama aklıma takılmasın dedim. Mesaj attığım gibi doktor beni aradıtansiyon yükseliyo olabilir bebeğin hareketleri nasıl vs vs sordu çok korktum hiç aramazdı çünkü normalde. Cuma kontrolüm var o zamana kadar tansiyon takibi yapıcam bakalım inşallah bişey çıkmaz.
Böyle bişey yaşayan varsa ihmal etmeyin arkadaşlar tansiyonunuzu kontrol ettirin ara ara.
Hahshahahha sanirim oýleEwet inş çoğalmaz ya vücudumuzda baya bi hatıra bırakıolar
Ben spınal oldum tek bır ıgne yapıldı epıdural nerden yapılıyor aynı degıl mı?Yok canım epidurali sezeryan için kullanıyorlar.Sana gün veriyorlar ,bana doktorum 28 Mayıs için gün verdi.Akşam 10’dan sonra yemek yemeyi ve su içemiyorsun.Sabah doğumhaneye giriş yapıyorsun,evraklarını imzalıyorsun.Sonra doktorun seni ameliyata almasını bekliyorsun.Ameliyattan önce belden 3 tane iğne yapılıyormuş.Sonrası ameliyat ,bacağının altı uyuşuk ,uyanıksın.30 dk sürüyormuş,sonrasında 5-6 saat yine bişey yiyip içemiyorsun.6 saatin sonunda ayağa kalkıp hemen yürümeye başlıyorsun .Bizim hastanemizde prosedür bu şekilde ,sizinkilerde böyle mi ?
Sağol canım sor mutlaka sen de doktorunaBenim yildizlar geciyor bazen ama ben hic onemsemedim dusuyor diye dusunmustum bu randevumda tekrarlarsa bir sorayim olmazsa gecmis olsun canim cok
Dizinin altyapısında var eyvallah ama yinede bu kadar aceleye gelmeseydi bariaynen valla bizde eşimle izliyoduk oğlana bakmaya başlayınca dedik zaten aha arya elden gidiyo hii falan yapıyorum bendeben çocukla konuşurken bir aşk beklemiştim ama amaç başka imiş ama diyorm ya dizinin alt yapısı o zaten
Asla tam bitmezAy yok eksikler bitmedi şimdi tekrar düşündüm de
Spinalde iki tane igne vurunuyorsun belden asagisi hafif hissizlesiyor. epiduralde belde igneyi birakip ara ara ilac veriyorlar nerdeyse tamamen uyusma oluyor. Spinalde hissediliyor aci olmuyor biraz degisik yani.ben genelde epıduralı normal dogumda kullandıklarını duyuyodum sezeryanda aralarında ki farrk neymıs?
Yok spınalde ben tek ıgne oldum sag taraftan okadar gerısı hemen gelıstı zaten belden asagısı komple uyustu..sonuc olarak epıduralde ıgne olunmuyormu?Spinalde iki tane igne vurunuyorsun belden asagisi hafif hissizlesiyor. epiduralde belde igneyi birakip ara ara ilac veriyorlar nerdeyse tamamen uyusma oluyor. Spinalde hissediliyor aci olmuyor biraz degisik yani.
He şu küf olayı her taşındığım evimde küfle başım beladaydı şimdi ki evimde yok şükür ev bulamadınız dimi dahaayy sorma evde güneş almıyo ki duvarlarım hep küf oluyo içime sinmez diye bekleyim biraz dedm
Ben sımdı yanlış yazmak ıstemıyorum arastırmıstım...@ParteMoralll ikimizin de yazdıklarından sonra ben hiçbir fark göremedim canım ,sence var mı ?Epidural de aynı yerden yapılıyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?