2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hahshahahha sanirim oýle varis gecmiyormu peki canim tedavisi yokmu ?
Ben gittiğimde ameliyatlıj değil ilerlemesin diye varis çorabı kullan dedi hiç alıp kullanmadım çok nadir ara ara aprı yapıo okadar sadece şuanlık sıkıntı görüntü tedavisi sadece ameliyat diye biliyorum oda ne şekilde yapılıo ne derece ilerkemiş oluyo bilmiyorum

Benim Epidural ile ilgili aklıma takılan durumlar ;Şimdi hamilelikte ben nefes problemi yaşıyorum ve çok su içiyorum.Su içmeden ben nasıl dayanacağım.Bizim doktor ameliyatı öğleden sonra yapıyor,ameliyattan sonra da su içemiyorsun .Yaklaşık olarak 24 saat bişey yiyip içmeden duruyorsun.Onun dışında zaten dikiş izi filan çok az,yapıştırma dikiş kullanılıyor.Bir de normal Doğumda Doğum esnasında acı çekiyorsun ,sezeryan da Doğum sonrasında.Benim arkadaşım Doğum sonunda 3.gün ayağa kalkıp,her işini yapmaya başladı.Varmı başka şeyler,Doğum yapan arkadaşlar bence deneyimlerinizi paylaşın,gerçekten bize de fikir oluyor

Benim gibi panik bir insan için ben bu komple olan yöntemi tercih ederdim .Tamam ağrı duymuyorsun ama hissetmek beni biraz endişelendirir.Panik olabilirim,panik olunca nefes alışverişim sıkıntı oluyor.Çok teşekkür ederim canım,benim Salı günü kontrolüm var ,mutlaka konuşacağım

Bende begenmedim arya sahnelerini gereksiz olmustu birde bize tanıtılan arya karakterine hic uymuyordu yani bu dizide ask beklemezdim ama savaştan bir gece once nasilsa öleceğiz edasıyla da yapmasaydı iyiydi
Yahu izlemedik daha spoiler verip durmayın sassygirll Mah-i nev

Hıssetmek ? Hıc bısey hıssetmıyorsun sadece bebegı aldıkları sırada bır baskı hıssettım okadar yoksa ne yaptıklarını anlamak mumkun degıl...
Korkma zaten basında bır suru ınsan var ıkı koldan tansıyon olcerler ınıp ınıp sısıyor havada verıyorlar bıraz panıklerswn hemen sakınlestırıcı vuruyorlar enn olmadıııı asıırııııııı kotu oldun ozaman genele cevırılenler varmıs bence hıc boyle seyler yasamıcaksın... heycanlanman cok normal benım ıkı oldugu halde bende heycanlanırım...
sana orda hıc bısey olmaz hemen mudahele edılır hıc korkma canım...

Başı rahim de olunca ,baş aşağı pozisyon,Doğum pozisyonu oluyor değil mi ?Ayaklarını göğsüme yakın yerde hissediyorum,en çok orayı tekmeliyor ?Ben de inşallah değişmez diye dua ediyorum
aynen canım başı aşağıda oluyor yavaş yavaş kanala doğru oturuyor başı ayakları yandaydı benim bide büyüdüğünden herhalde kaburgama da baskı yapmaya başladı bu zamandan sonra değişmesi zor zaten yerleri daraldı iyice :) resmen 35. Haftada ya girdik artık stres arttı hayırlısı ile alırız inşallah kucağımıza

Epiduralde belde kaliyor igne ameliyat boyunca serum gibi az az geliyor. Spinalde ben cok hissettim canim ya cok uyusmuyor ya bidaha cesaret edemem. Birde ben iki igne vuruldum spinalde tam omurilikten. Arkadaslarim epidural sezeryan oldu cok rahat ettiler. Doktorlarin tercihine gore de degisiyor bu anestezi isi. Normal dogum yapanlara cok az veriliyor zaten sezeryanda yuksek doz oluyor.

He şu küf olayı her taşındığım evimde küfle başım beladaydı şimdi ki evimde yok şükür ev bulamadınız dimi daha
valla bezdim bende her yağmur sonrası duvar siliyorum ne boya kaldı ne badana klimalı bide evimiz kiralar çok artmış bulamadık ya tek maaş ve bebiş masrafları ile bizi aşıyor malesef

Bizim kız ilk paniğini yaşattı bana bugün normalde çok evhamlı değilimdir ama dünden beri hareketleri az gibiydi bugün De tatil evdeyim öğlene kadar hiç hareket etmedi Nutella klasik müzik hiçbir şeye tepki vermedi 13.30 gibi doktora gittik tabi ben salya sümük Her şey yolunda çok şükür nst de çekildi bebiş hareketlendi ama ben hala kendime gelemedim niye öyle oldum anlamadım ama çok korktum

24 saat yeme icme olmuyor degil canim. Ameliyattan sonra su ictim ben. 6 saat sonra da yemek yiyebilirsin. Zaten serum veriliyor susuzluk hissedilmiyor. Ben 4 saat sonra yurumeye baslamistim. Yatmamak gerek hemen toparlanmak icin. Bol sivi bil yuruyus ben hemen iyilestim. Sadece bir hafta oturup kalkarken agrim oldu. Korkmayin zor bisey degil..

Spınal olan cok tanıdgım var hatta devlette olan bıle var ama ıkı ıgneyı ılkkez senden duyuyorum acaba senle alakalı bır durummuydu? Cunku hıc kımsenın ben hıssettıgını de duymadım hatta gecen devlette olan tanıdıkla konusuyorduk oda sadeve bebek alınırken baskı hıssetmıs okadar
Ya anestezi doktoru coook onemlıııı...
mesela benım doktorum spınalı onermişti genelı ıstemıyorum dedı ama kararı herseyı anestezi uzamanına bıraktı...
Bız anestezi uzmanıyla karsılıklı oturup konustuk uzun uzun anlattmıştı. Sımdı bıdaha konusulcak ozaman bu konuyu ayrıntılarıyla sorucam cok merak ettım kafam bıraz karıstı acıkcası bende arastırayım... hıssettım demen benı bıle dusundurdu cok sasırdım

Zaten uygulamadan once anestezi doktoru dokundugumu hissetceksin aci olmayacak diye soyluyor. Tabiki bunyeye gore de degisiyor bu isler. Doktorla konusup ayrintili bilgi alin mutlaka. Tam hissizlik olmuyor ama onu soyleyebilirim.

evet 24 saat birşey yiyip ,içemiyoruz bol bol hareket iyileşme sürecini kısaltıyormuş ,bana da herkes zorlansan da sabaha kadar yürü dedi.Bir de annen mutlaka kayısı kompostosu yapsın ,hastanede iç ,gaz çıkarmada çok etkiliymiş
Kuzum devletteki doktorlar epidurali yapmıyorlar,devlet karşılamıyormuş.Benim kuzenim devlete gidiyor,benim anlattıklarımdan sonra yaptırmak istedi ,doktoru “ben yapamam ,devlet karşılamıyor,eğer ki sezeryan ile ilgili bir durum olursa genel anestezi ile sezeryan yapıyoruz “demiş

Zaten uygulamadan once anestezi doktoru dokundugumu hissetceksin aci olmayacak diye soyluyor. Tabiki bunyeye gore de degisiyor bu isler. Doktorla konusup ayrintili bilgi alin mutlaka. Tam hissizlik olmuyor ama onu soyleyebilirim.
evet canım oldugum ıcın bende hıssetmedım tek oldum dıyorum oyuzden sasırdım ya yoksa bılmesem yorum yapamam... doktorlarla konusunca bırbırımıze bılgı verelım bakalım onlar me soyluyor
Yok canım yaa olurmu kuzenım spınal sezryan oldu teyzemde benden ucgun once devlet hastanesınde spınal zorunlu sezryan oldu yapıyorlar mecbursa tabı yapacaklar oyle bısey yok..

Canim sen strese girince onlar da hissedip hareket etmezlermis bir iki kere bizimki de yapmisti haylazlar oynuyorlar bizimle muhtemelen uyuyordu canim birdaha yaşamazsın insallah

güle güle uyusum kuzucuk çok güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…