2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Aynen öyle canım anne olmak ne zormuş yahu :) annelerimizin kıymetini bilelim valla.
Çok şükür halimize Rabbim kimseye muhtaç etmesin. Sağ salim sağlıkla doğsunlar inşaAllah

Ben iki.haftaya anca yıkayabilirim doktor hazırla dedikce bana bir rehavet çöktü yapayım dedikce yapamıyorum eksiklerde bitmiyor bakalim nasil olacak
Ya zaten bugün salı günüymüş günleride şaşırdım dur bakalım ben ne zaman başlarım daha çanta bile almadım pijama takımıda

valla bezdim bende her yağmur sonrası duvar siliyorum ne boya kaldı ne badana klimalı bide evimiz kiralar çok artmış bulamadık ya tek maaş ve bebiş masrafları ile bizi aşıyor malesef
Bu devirde çok zor zaten yaa kiralar aldı başını gitti asgari ücret kadar kira istiyorlar .

Canim sen strese girince onlar da hissedip hareket etmezlermis bir iki kere bizimki de yapmisti haylazlar oynuyorlar bizimle muhtemelen uyuyordu canim birdaha yaşamazsın insallah
Aynen öyle canım resmen saatlerce kıpırdamadı amin inşallah yaşamayalım bir daha

evet biz şimdi 550 ye oturuyoruz düşün bakıyoruz oturulacak evler bin tl gene küçük köy gibi yerde yaşıyoruz bide
Çok walla bizim buralardada genel olarak 1 ile 1buçuk arası şuan 850 ye oturuyorum yeni taşındım sayılır bende 1 sene olcak ödüm kopuo evden çıkıcam diye

Kızlar bir haftadır sağ el parmaklarımda ve ara ara sağ bacağımda uyuşma var doktora cuma günü gideceğim sorarım ama bu durumu yaşayan neden olduğunu bilen fikri olan var mı ? ?
canim bende 1 haftadır kollarım elim uyuşuyor bu zamana kadar olmamıştı hiç bir şey doğrarken yerken genelde sağ kolum uyuşuyor. Buradan okuduğum kadarı ile magnezyum 3ksikligi falan diyorlar bilmiyorum . Ben de yarin doktora gidicem sorucam insallah
Benim karnimde cok fena inanilmaz sadece benim ole diyordum.anlatamam ki simsiyah kil. tuy falan degil yani.cenemin altida resmen sakal oldu.dokulur diyorlar ya hic sanmiyorum dokuleceginide
bir tek bende var sanıyordum bu sorunlar :) koltuk altım simsiyah oldu . Göbeğimdeki ayva tüyler sakal gibi olsu simsiyah 2 cm falan görüntüsü çok kötü ama almaya korkuyorum doğumdan sonra inşallah. 74 le falan hamile kaldim 2 hafta önce 88 ı gördüm en şişko benim sanırım:) daha zaman da var 100 e çıkmam inşallah
Aynen öyle canım resmen saatlerce kıpırdamadı amin inşallah yaşamayalım bir daha
Canim benim de bugün öyle oldu yarim saat öncesine kadar sabahtan beri kıpırdamadı eşimi aradim hastaneye gidelim diye daha önce dr kıpırdıyor sen hissetmiyorsun demişti ona takmış oda sürekli aynı şeyi söylüyor. Takip etmeyi bıraktım telefonla oynadım biraz baktım baya hareket etti çok sukur

Çok walla bizim buralardada genel olarak 1 ile 1buçuk arası şuan 850 ye oturuyorum yeni taşındım sayılır bende 1 sene olcak ödüm kopuo evden çıkıcam diye
valla ev sahibi çık dese ev bulamayız o derece zaten küçük yer 3 beş kiralık ev var onlarda ya eski kötü onlar bile pahalı sıfır binalar da 1+1 ler bile 800 olmuş 100 lira aidat istiyolar gücümüz yetmiyo valla çok zor şu ev kira işi

Biz geldik kasılmam vardı magnezyum verdi nst miz gayet güzel çıktı 35 haftada tekrar çağırdı 1900 gr 42 cm olmuş prensesim ilk resmimizi de aldık oğlumun doğduğu zamanın daki haline çok benzio
yaa yerim prensese bak tombik tombik ay çok tatlı bu duygulandım bi an

Eşim mesai yapmasa wala bizimde işimiz çok zor bizimde aidat 100 tl bide her sene hem aidata hem kiraya zam yapılcak inş kendi evimizi almak nasip olur

Eşim mesai yapmasa wala bizimde işimiz çok zor bizimde aidat 100 tl bide her sene hem aidata hem kiraya zam yapılcak inş kendi evimizi almak nasip olur
valla burda adam akıllı işte yok insanlar nasıl bin tl ye kiraya çıkıyo bilmiyorum bizim eve giren de taş çatlasın 2600 flan hele ev sahbi olmak hayal geliyo ah keşke olsa

Saol canım benim ya insan çok duygulanıo gerçekten oğlumda hiç böle foto yok doğmadan böyle görmek çok tuhaf çok güzel
bende bi kere gördüm 21 haftalıkken ama tabi şimdi ne şekle gelmiştir o doğunca hd görücez artık senin kızda haklıymış göstermemekte valla çok tatlı gerçekten

valla burda adam akıllı işte yok insanlar nasıl bin tl ye kiraya çıkıyo bilmiyorum bizim eve giren de taş çatlasın 2600 flan hele ev sahbi olmak hayal geliyo ah keşke olsa
Eşimin maaşı iyi ama ne kadar çok alırsan sanki okadar çok gider oluo toplu konutlara yazıldık bakalım çıkıcakmı yoksa normal bi ev almak gerçekten imkansız gibi

En şişko benim 100numarayı gördüm 80le başlamıştım 20 kilo aldım yani. He dersen o kadar mı yiyosun önceden ne kadar yiyosam ondan biraz fazla yiyo olabilirim ama 20 kilo alacak kadar da değil. Ama hareketsizim çok sanırım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…