2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende çok hızlı kilo alıyorum abur cubur yemem yemek normal ama ekmege2 çikolata sürüp yemeyi abarttım çok ekmek yedim geçen haftada dr bebegin karin çevresi 1 hafta ilerde açlık tokluk şekerine bakalim dedi ekmek hamur işi makarna pilav vs yeme dedi eşim de duydu şimdi beni baya sıkıyor:) kontrol ediyor yeme yeme diye bir kaç gündür kestim ekmeği sabahları 3 dilim çavdar buğday ekmeği falan yiyorum

Ya Kızlar ben dün hastaneye gittim ya nst sırasında eğitici Videolar izlettiler emzirme ile ilgili felan..
Şaka maka yaklaştık Doğuma he
Artık 2 haftada bir gideceğim ve 2 hafta sonra çatı muayenem var BİNGO
Doktor mu yapar hemşire mi yapar bilmiyorum ama kim yapacaksa yapsın çok gerginim

Anne yanı beşiğini 950yemi aldınız canım çok fazla geldi ben aynısını içinin herşeyi dahil 400e aldım indirimden

Anne yanı beşiğini 950yemi aldınız canım çok fazla geldi ben aynısını içinin herşeyi dahil 400e aldım indirimden

Hayır canım fiyat olarak öyle yazıyor ama bir kaç parça şeyler alınca yanına indirim yapmak zorunda kaldılar.. İki tane cibinlikli ayrı ayrı takım da aldım beşik için 600 küsur tuttu..
Yoksa tek başına 950 cidden pahalı..Biz epey indirim istedik adam kovmadan aldık

Olsun canım 200 gr fark war çok çok az alır bende geçen hafta gitmiştim 1 haftada 100 gr almış son haftalarda atak yaparlar 3 kilo olur bence
aynen canım illa her çocuk aynı kiloda olmazda sınırı geçelim sağlıklı olalımda 2500 üstü normalmiş zaten :)

Ben bugun gidip aldirdim sakal olmuslardi karsimda kim varsa dikkatino cekiyor farkindayim oraya bakiyor sinir oluyordum

Epidural iste canim ben spinal oldum tavsiye etmem. Ayrinti verip korkutmakta istemem. Ben epidural isticem bu sefer
Arastirdigim kadar ile benimde kafama epidural yatti.az cok bahsedecegin ayrintilari tahmin ediyorum.umarim iyi olur sonrasi sıkıntılar olmaz.gerci olsa bile geneli asla asla tercih edecegimi sanmiyorum bu defa

Çok walla bizim buralardada genel olarak 1 ile 1buçuk arası şuan 850 ye oturuyorum yeni taşındım sayılır bende 1 sene olcak ödüm kopuo evden çıkıcam diye
Sormasi ayip nerde oturuyorsunuz benim kiram akillara zarar bu rakamlar yaninda sadece aidat ki yakit dahil olmadan 350.hadi ev alalim dedik cok fazla toplu para lazim kredi icin falanda kaldi ole bu senede

Arastirdigim kadar ile benimde kafama epidural yatti.az cok bahsedecegin ayrintilari tahmin ediyorum.umarim iyi olur sonrasi sıkıntılar olmaz.gerci olsa bile geneli asla asla tercih edecegimi sanmiyorum bu defa
Cok sukur dogumu konusuyoruz artik bakalim basimiza neler gelecek

Ben bugun gidip aldirdim sakal olmuslardi karsimda kim varsa dikkatino cekiyor farkindayim oraya bakiyor sinir oluyordum
Nst ye gittim yanyana kadınla yatıyoruz pürüzsüz ne güzel kendiminkini düşünmemeye calistim:)) eşim de pimpirikli çocuğa bir şey olur ben rahatsız olmuyorum sende olma falan filan çok konuşuyor

Kızlar hastane çantanıza kendiniz ve bebişiniz için koyacaklarınızın listesini atar mısını bana ?
Bana verilen liste az gibi geldi de sizinkileri değerlendirmek istiyorum

Bende begenmedim arya sahnelerini gereksiz olmustu birde bize tanıtılan arya karakterine hic uymuyordu yani bu dizide ask beklemezdim ama savaştan bir gece once nasilsa öleceğiz edasıyla da yapmasaydı iyiydi
izlemedim dahaaa spoiler verme
Link ver mesela onun yerine

Nst ye gittim yanyana kadınla yatıyoruz pürüzsüz ne güzel kendiminkini düşünmemeye calistim:)) eşim de pimpirikli çocuğa bir şey olur ben rahatsız olmuyorum sende olma falan filan çok konuşuyor
Karnim akillara zarar kalacak mecbur ama genital ve cene boyun falan aldirdim.
Jiletlede olmuyordu artik goremiyordum bir cesaret hallettim

Karnim akillara zarar kalacak mecbur ama genital ve cene boyun falan aldirdim.
Jiletlede olmuyordu artik goremiyordum bir cesaret hallettim
Ya bende kendim alıyodum özel bölgeyi ama göremiyorum artık batık oldu her yerim sert çıkıyo bide kuaföre gidicem ama çekiniyorum ayıptır söylemesi akıntımız flanda oluyor malum nasıl olacak onu düşünüyorum gerçi doğumda görülmedik şeyimiz kalmayacak ama

Kızlar hastane çantanıza kendiniz ve bebişiniz için koyacaklarınızın listesini atar mısını bana ?
Bana verilen liste az gibi geldi de sizinkileri değerlendirmek istiyorum
Liste yapmadim ama fotograf yukledim.keselerin uzerinde yaziyordu cok geride kalmıştır.
1 tane onlu takim (1 tulumlu 1 alt ust takim)
1 tane isimli takim
1 tane 5li takim
(Takimlarin hepsinde corap bere onluk eldiven )
Agiz bezi
Emzik
Biberon
Bez 10 tane
Islak mendil 2 tane
Hastane cikislarinin icinde 2 adet penye battaniye var zaten.ekstra kalin battaniye
Gecelik.pijama.emzirme atleti.depent.lohusa kulodu.göğüspedi 2 tane.meme ucu kremi.corap kalin 2 tane.el havlusu.tac terlik.
Bir ufak.makyaj cantasina seyahat boy sampuan.dis firca macunu.rimel.kalem.allik ruj tarak ufak ayna lastik.toka.

Burde buyuk posete taki yastigi kapi susu hediyelik cikolata.
Ve puset.

Sormasi ayip nerde oturuyorsunuz benim kiram akillara zarar bu rakamlar yaninda sadece aidat ki yakit dahil olmadan 350.hadi ev alalim dedik cok fazla toplu para lazim kredi icin falanda kaldi ole bu senede
Silivride oturuyorum canım biz toplu konutlara yazıldık çıkarsa belli bir miktar verip sonrası kira öder gibi taksitlerini ödüosun

büyük yerlerde daha zor tabi öyledir kredi parasına kiralar bizim oturduğmuz yer köy gibi küçük yazlık yer 550 ye oturuyoruz ama eve giren para taş çatlasın 2600 falan burda çalışanların en fazla aldığı para 3bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…