2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Peki canım tecrübelisin ya bir şey sorcam,isimli penye battaniyemi versem kan leke falan olur mu ? Ona göre daha basit bir şey mi vereyim ?

Valla ben gozumu kararttik cok fena olmustu diken gibi.alamiyorudum da bir simdi bir doguma yakin giderim dedim.
Acidimi of evet.
Cekindim mi evet.
Sabah aldim dus gittim hemen.merak etme zaten elleri hizli dusta alip gidince hemen olmuyor akinti agda bitene kadar idare edersin : )

Ha iyi bari o zaman iyi canım bizde 600e alcaktık ama almaya gittiğimiz gün iki günlüğüne 400e düştüğünü gördük şans eseri

Kızlar hastane çantanıza kendiniz ve bebişiniz için koyacaklarınızın listesini atar mısını bana ?
Bana verilen liste az gibi geldi de sizinkileri değerlendirmek istiyorum
Ben bebek için; 5li hastane çıkışı isimli, 5li normal hastane çıkışı, 3lü takım melek kanatlı, 3lü normal beyaz takım, yedek kıyafetler (2 çorap,2 eldiven, 3 ağız mendili, 3 zıbın, 2 alt), normal penye battaniye, müslin battaniye 2 tane, emzirme önlüğü, bebek havlusu, 4 tane emzik, süt sağma makinası, ıslak mendil, pişik kremi, bebek bezi, alt açma örtüsü.
Kendim için; lohusa takımı (sabahlıklı), normal lohusa pijaması, yedek iç çamaşırları, depend, göğüs kremi, göğüs pedi, göğüs kapağı, taç ve terlik, makyaj malzemesi, kişisel bakım ürünleri (diş macunu, fırçası, havlu).
Şimdilik bunları koydum sadece bebek bezi ve ıslak mendili koymadım bezi hangi marka alıcağımı bilmediğim içinbavul hala açık aklıma eksik bişey gelirse koyucam

2800 kiram 350 aidat.yakit falan merkezi sistem ole bole deli para oluyor.
At at dolmayan kova misali.
Evler burada cok pahali kredi cekip o parayi krediye verelim elbet kredi biter diyoruz ama elimizde cok fazla toplu para olmasi lazim ki o da yok ole plan yapip dusunup bir atilik yapamadan duruyoruz malesef.cocuk okutuyoruz bebek geliyor cidden zor.allah herkese yardim etsin

Kızlar hastane çantanıza kendiniz ve bebişiniz için koyacaklarınızın listesini atar mısını bana ?
Bana verilen liste az gibi geldi de sizinkileri değerlendirmek istiyorum
daha hazırlamadım ben ama aklımda hepsi şöyle bir yazayım bari ekran görüntüsü alırım hem kendime de
Bebeğe
1 tane 10lu
1 tane 5li
1 tane süslü tulum takımı
Bez, ıslak mendil, pamuk, pişik kremi
Ağız mendilleri
Müslim örtü
Kendime
1 tane gecelik
1 sabahlık
2 tane altlı üstlü pijama
Depend
Emzirme sütyeni, kilot, atlet, çorap
Göğüs pedi, kalkanı
Emzirme örtüsü
Terlik
Havlu
Sabun, şampuan, tarak, diş macunu, diş fırçası
Makyaj malzemesi
Bide eşime tişört şort koyucam

Sanırım benim bu kadar az ve öz oldu biraz emzik biberon falan da istemediler götürmicem

Peki canım tecrübelisin ya bir şey sorcam,isimli penye battaniyemi versem kan leke falan olur mu ? Ona göre daha basit bir şey mi vereyim ?
Kuzucum ben ilk once annemin aldigi 10lu takimi verecegim onun penye battaniyesi ile yani.odaya gelince ben bi kendime gelip ilk emzirme savasini atlatip 2 3 saat gectiginde rica edecegim hemsire ablalari degistirsinler kiyafetini

minnosu ben ole ekstra muslindi kiyafetti vs almayacagim.gelince bosaltmasi var bid3 : )
Zaten isede yaramiyor ki.2 penye battaniye 2 gun kalmaya yeter.
Bu yazdiklarimdan baska birsey koymadim.
Sadece bir kesede ipeke hazirladim : ))

öyle yapayım bari bende yoksa böyle jiletle bile alamam oramı buramı keserim bide şöyle bir ay idare etse ah 2 hafta sonra batık batık kızarıp çıkmaya başlıyo

Hay maşallah hastane ile evin arası uzak mı ? Ben mesela göğüs pompasını götürmeyi düşünmüyorum ev yakın eşim araba ile gelip 5 dkda alır

çok zor şu devirle kaliteli yaşamak valla boğazımızdan kesmezdik asla resmen yediğmizden içtiğmizden kesmeye başladık illa oluyor pahalıymış bunu da yemeyelim dediğmiz pazara bi giriyorm aman bu haftada patlıcan yemeyelim diyorum artık büyük şehirlerde hayat iyice zor allah yardım etsin herkese valla ne kadar geliyorsa o kadar da gidiyor

Hahah benim de kafamda böyle kısa şiste var eğer eksik bişey olursa hastane evime de merkeze de yakın eşim bayılmamış olursa o sırada gidip alıp gelir

Kuzucum ben ilk once annemin aldigi 10lu takimi verecegim onun penye battaniyesi ile yani.odaya gelince ben bi kendime gelip ilk emzirme savasini atlatip 2 3 saat gectiginde rica edecegim hemsire ablalari degistirsinler kiyafetini
Peki leke olmuşmuydu ipek doğunca üstü battaniyesi falan benim zaten iki penye battaniyem var bir isimli o yüzden kararsızım

Kızlar decaviti nasıl içiyosunuz yemekten hemen önce yazıyor ama unutup duruyorum yemekten sonra geliyo aklıma hemen arkasına içiyorum artık

öyle yapayım bari bende yoksa böyle jiletle bile alamam oramı buramı keserim bide şöyle bir ay idare etse ah 2 hafta sonra batık batık kızarıp çıkmaya başlıyo
Biraz olsun dogum sonrasina kadar rahat etyirse bizi yeterli git git tavsiye ederim keske daha once cesaret etseymisim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…