Peki canım tecrübelisin ya bir şey sorcam,isimli penye battaniyemi versem kan leke falan olur mu ? Ona göre daha basit bir şey mi vereyim ?Liste yapmadim ama fotograf yukledim.keselerin uzerinde yaziyordu cok geride kalmıştır.
1 tane onlu takim (1 tulumlu 1 alt ust takim)
1 tane isimli takim
1 tane 5li takim
(Takimlarin hepsinde corap bere onluk eldiven )
Agiz bezi
Emzik
Biberon
Bez 10 tane
Islak mendil 2 tane
Hastane cikislarinin icinde 2 adet penye battaniye var zaten.ekstra kalin battaniye
Gecelik.pijama.emzirme atleti.depent.lohusa kulodu.göğüspedi 2 tane.meme ucu kremi.corap kalin 2 tane.el havlusu.tac terlik.
Bir ufak.makyaj cantasina seyahat boy sampuan.dis firca macunu.rimel.kalem.allik ruj tarak ufak ayna lastik.toka.
Burde buyuk posete taki yastigi kapi susu hediyelik cikolata.
Ve puset.
Valla ben gozumu kararttik cok fena olmustu diken gibi.alamiyorudum da bir simdi bir doguma yakin giderim dedim.Ya bende kendim alıyodum özel bölgeyi ama göremiyorum artık batık oldu her yerim sert çıkıyo bide kuaföre gidicem ama çekiniyorum ayıptır söylemesi akıntımız flanda oluyor malum nasıl olacak onu düşünüyorum gerçi doğumda görülmedik şeyimiz kalmayacak ama
Ha iyi bari o zaman iyi canım bizde 600e alcaktık ama almaya gittiğimiz gün iki günlüğüne 400e düştüğünü gördük şans eseriHayır canım fiyat olarak öyle yazıyor ama bir kaç parça şeyler alınca yanına indirim yapmak zorunda kaldılar.. İki tane cibinlikli ayrı ayrı takım da aldım beşik için 600 küsur tuttu..
Yoksa tek başına 950 cidden pahalı..Biz epey indirim istedik adam kovmadan aldık
Evet biliyorum onu babami yazdirdik.benim kendi uzerime ev araba vs vs var o sebeple yazilma sansimiz yoktu bizim.Silivride oturuyorum canım biz toplu konutlara yazıldık çıkarsa belli bir miktar verip sonrası kira öder gibi taksitlerini ödüosun
Ben bebek için; 5li hastane çıkışı isimli, 5li normal hastane çıkışı, 3lü takım melek kanatlı, 3lü normal beyaz takım, yedek kıyafetler (2 çorap,2 eldiven, 3 ağız mendili, 3 zıbın, 2 alt), normal penye battaniye, müslin battaniye 2 tane, emzirme önlüğü, bebek havlusu, 4 tane emzik, süt sağma makinası, ıslak mendil, pişik kremi, bebek bezi, alt açma örtüsü.Kızlar hastane çantanıza kendiniz ve bebişiniz için koyacaklarınızın listesini atar mısını bana ?
Bana verilen liste az gibi geldi de sizinkileri değerlendirmek istiyorum
2800 kiram 350 aidat.yakit falan merkezi sistem ole bole deli para oluyor.büyük yerlerde daha zor tabi öyledir kredi parasına kiralar bizim oturduğmuz yer köy gibi küçük yazlık yer 550 ye oturuyoruz ama eve giren para taş çatlasın 2600 falan burda çalışanların en fazla aldığı para 3bin
daha hazırlamadım ben ama aklımda hepsi şöyle bir yazayım bari ekran görüntüsü alırım hem kendime deKızlar hastane çantanıza kendiniz ve bebişiniz için koyacaklarınızın listesini atar mısını bana ?
Bana verilen liste az gibi geldi de sizinkileri değerlendirmek istiyorum
Kuzucum ben ilk once annemin aldigi 10lu takimi verecegim onun penye battaniyesi ile yani.odaya gelince ben bi kendime gelip ilk emzirme savasini atlatip 2 3 saat gectiginde rica edecegim hemsire ablalari degistirsinler kiyafetiniPeki canım tecrübelisin ya bir şey sorcam,isimli penye battaniyemi versem kan leke falan olur mu ? Ona göre daha basit bir şey mi vereyim ?
öyle yapayım bari bende yoksa böyle jiletle bile alamam oramı buramı keserim bide şöyle bir ay idare etse ah 2 hafta sonra batık batık kızarıp çıkmaya başlıyoValla ben gozumu kararttik cok fena olmustu diken gibi.alamiyorudum da bir simdi bir doguma yakin giderim dedim.
Acidimi of evet.
Cekindim mi evet.
Sabah aldim dus gittim hemen.merak etme zaten elleri hizli dusta alip gidince hemen olmuyor akinti agda bitene kadar idare edersin : )
Hay maşallahBen bebek için; 5li hastane çıkışı isimli, 5li normal hastane çıkışı, 3lü takım melek kanatlı, 3lü normal beyaz takım, yedek kıyafetler (2 çorap,2 eldiven, 3 ağız mendili, 3 zıbın, 2 alt), normal penye battaniye, müslin battaniye 2 tane, emzirme önlüğü, bebek havlusu, 4 tane emzik, süt sağma makinası, ıslak mendil, pişik kremi, bebek bezi, alt açma örtüsü.
Kendim için; lohusa takımı (sabahlıklı), normal lohusa pijaması, yedek iç çamaşırları, depend, göğüs kremi, göğüs pedi, göğüs kapağı, taç ve terlik, makyaj malzemesi, kişisel bakım ürünleri (diş macunu, fırçası, havlu).
Şimdilik bunları koydum sadece bebek bezi ve ıslak mendili koymadım bezi hangi marka alıcağımı bilmediğim içinbavul hala açık aklıma eksik bişey gelirse koyucam ☺❤
çok zor şu devirle kaliteli yaşamak valla boğazımızdan kesmezdik asla resmen yediğmizden içtiğmizden kesmeye başladık illa oluyor pahalıymış bunu da yemeyelim dediğmiz pazara bi giriyorm aman bu haftada patlıcan yemeyelim diyorum artık2800 kiram 350 aidat.yakit falan merkezi sistem ole bole deli para oluyor.
At at dolmayan kova misali.
Evler burada cok pahali kredi cekip o parayi krediye verelim elbet kredi biter diyoruz ama elimizde cok fazla toplu para olmasi lazim ki o da yok ole plan yapip dusunup bir atilik yapamadan duruyoruz malesef.cocuk okutuyoruz bebek geliyor cidden zor.allah herkese yardim etsin
Hahah benim de kafamda böyle kısa şiste var eğer eksik bişey olursa hastane evime de merkeze de yakın eşim bayılmamış olursa o sırada gidip alıp gelirdaha hazırlamadım ben ama aklımda hepsi şöyle bir yazayım bari ekran görüntüsü alırım hem kendime de
Bebeğe
1 tane 10lu
1 tane 5li
1 tane süslü tulum takımı
Bez, ıslak mendil, pamuk, pişik kremi
Ağız mendilleri
Müslim örtü
Kendime
1 tane gecelik
1 sabahlık
2 tane altlı üstlü pijama
Depend
Emzirme sütyeni, kilot, atlet, çorap
Göğüs pedi, kalkanı
Emzirme örtüsü
Terlik
Havlu
Sabun, şampuan, tarak, diş macunu, diş fırçası
Makyaj malzemesi
Bide eşime tişört şort koyucam
Sanırım benim bu kadar az ve öz oldu biraz emzik biberon falan da istemediler götürmicem
ahah aynen canım bizim de yakın araba ile 10 dk zaten normal doğum olursa 1 günde çıkıcaz inşallahHahah benim de kafamda böyle kısa şiste var eğer eksik bişey olursa hastane evime de merkeze de yakın eşim bayılmamış olursa o sırada gidip alıp gelir
Peki leke olmuşmuydu ipek doğunca üstü battaniyesi falanKuzucum ben ilk once annemin aldigi 10lu takimi verecegim onun penye battaniyesi ile yani.odaya gelince ben bi kendime gelip ilk emzirme savasini atlatip 2 3 saat gectiginde rica edecegim hemsire ablalari degistirsinler kiyafetini
Sezaryen olursa da bence 1 günde çıkarızahah aynen canım bizim de yakın araba ile 10 dk zaten normal doğum olursa 1 günde çıkıcaz inşallah
sezaryende 2 gün tutuyorlarmış canım normal doğumda 1 gün :) bende tekerlekli falan değil bu elde taşınan bavullardan var ona koyucamSezaryen olursa da bence 1 günde çıkarızbi bakıyım çantayı doldurmak istemiyorum
Biraz olsun dogum sonrasina kadar rahat etyirse bizi yeterli git git tavsiye ederim keske daha once cesaret etseymisim bendeöyle yapayım bari bende yoksa böyle jiletle bile alamam oramı buramı keserim bide şöyle bir ay idare etse ah 2 hafta sonra batık batık kızarıp çıkmaya başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?