Arkadaslar merhaba, uzun zamandir giremedim, sayfalar baya birikmis, soyle bir goz gezdirdim. Tum anneler ve bebekler iyidir umarim.
Ben fena degilim ama hareketlerim biraz yavasladi, penguen gibi yuruyorum, 51 ile basladim, toplam 10-11 kilo aldim.
Ise trenle gidip geliyorum, en buyuk korkum trende dogurup haberlere cikmak, aman Allah korusun :)
Bebegin kiyafetlerini yikadim utuledim, cantami son eksikleri alinca hazirlayacagim. Hastanenin dogum dersine katildim,
Ikinci dogumum ama sanki hic dogurmamis gibiyim. Hastanenin prosedurune gore vaginal dogumda iki gun, sezeryanda 4 gun kaliniyormus.
Dogumda esim disinda kimse olmayacak yanimda, yurtdisinda oldugumuz icin annemlerin doguma degil ben ise baslarken gelmesine karar verdik, cunku en fazla 6 ay kalabiliyorlar. Tabi bu plan hersey yolunda giderse, baktik terslik var biletleri degistiririz, sagolsunlar annemle babam siz ne zaman isterseniz geliriz diyiyorlar.
Kizin ismine tam karar verememekle birlikte en cok Feyza ismi hosumuza gitti, abisi de Feyza`yi secti, siz ne dersiniz, anlami bolluk bereket vb.
Bu arada hangi online bebek magazalarindan alisveris yapiyorsunuz, Turkiye`nin kumas kalitesini daha cok begeniyorum, hem kiza hem oglana siparis vermek istiyorum, annemler gelirken getirecekler. Burda en cok ebebekten bahsedildi galiba, baska nereler var, guvenilir.