2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Peki leke olmuşmuydu ipek doğunca üstü battaniyesi falan benim zaten iki penye battaniyem var bir isimli o yüzden kararsızım
Yok olmamisti.ama o temmuzun deli sicaginda dogmustu ben kendime gelip emzirme kan ter icinde kalma.olayini atlatip guzel guzel fotograflar cekinip ziyarete gelenler olana kadar cis yapmisti : )
Yoksa hemsireler guzelce temizleyip ole giydiriyorlar.

Hay maşallah hastane ile evin arası uzak mı ? Ben mesela göğüs pompasını götürmeyi düşünmüyorum ev yakın eşim araba ile gelip 5 dkda alır
Evet canım yarım saatten biraz daha fazla ben nolur nolmaz koyayımda ama emziği abartmışım ya 4 tane emzik nedir 4 tane emziği var geçen kaynattım kaynattığım gibi kaba koyup bavula koydum onun ikisini bari çıkarıyım

İki gün öncede benimki öyle panik yaptırdı nasıl korkmuştum. Geçmiş olsun canım

Arkadaslar merhaba, uzun zamandir giremedim, sayfalar baya birikmis, soyle bir goz gezdirdim. Tum anneler ve bebekler iyidir umarim.
Ben fena degilim ama hareketlerim biraz yavasladi, penguen gibi yuruyorum, 51 ile basladim, toplam 10-11 kilo aldim.
Ise trenle gidip geliyorum, en buyuk korkum trende dogurup haberlere cikmak, aman Allah korusun :)
Bebegin kiyafetlerini yikadim utuledim, cantami son eksikleri alinca hazirlayacagim. Hastanenin dogum dersine katildim,
Ikinci dogumum ama sanki hic dogurmamis gibiyim. Hastanenin prosedurune gore vaginal dogumda iki gun, sezeryanda 4 gun kaliniyormus.
Dogumda esim disinda kimse olmayacak yanimda, yurtdisinda oldugumuz icin annemlerin doguma degil ben ise baslarken gelmesine karar verdik, cunku en fazla 6 ay kalabiliyorlar. Tabi bu plan hersey yolunda giderse, baktik terslik var biletleri degistiririz, sagolsunlar annemle babam siz ne zaman isterseniz geliriz diyiyorlar.
Kizin ismine tam karar verememekle birlikte en cok Feyza ismi hosumuza gitti, abisi de Feyza`yi secti, siz ne dersiniz, anlami bolluk bereket vb.

Bu arada hangi online bebek magazalarindan alisveris yapiyorsunuz, Turkiye`nin kumas kalitesini daha cok begeniyorum, hem kiza hem oglana siparis vermek istiyorum, annemler gelirken getirecekler. Burda en cok ebebekten bahsedildi galiba, baska nereler var, guvenilir.

Ben yaptırdım düştüğümde yapmışlardı evet elinin 3 parmağını sokuyor baskı hissediyorsun rahatsiz edici bir durum ama hemen bitiyor ya su kadar acıyor bu kadar acıyor durumu olmadi bende hic gerginlik hissetme simdiden alttan muayeneye birazcik alışık bir insansan çokta rahatsiz etmeyecektir

Biz geldik kasılmam vardı magnezyum verdi nst miz gayet güzel çıktı 35 haftada tekrar çağırdı 1900 gr 42 cm olmuş prensesim ilk resmimizi de aldık oğlumun doğduğu zamanın daki haline çok benzio
Cok şuķur bebisin açtı yüzünü annesi cinsiyeti bile cok zor göstermişti pek utangaç olacak yerim onu kocaman olmus birde

Şu ana kadar 2 defa yaptırdım alttan muayene ama bu biraz garip geliyor doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…