2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok şuķur bebisin açtı yüzünü annesi cinsiyeti bile cok zor göstermişti pek utangaç olacak yerim onu kocaman olmus birde
Ya canım sorma doktor bugün 23 nisan bütün bebişler yüzünü gösterdi dedi umudum yoktu şaşırttı beni sanırım utangaç olacak walla cinsiyet olayı zaten olaydı

Bebeğim gün içinde o kadar az hareket ediyorki günde iki kez hıçkırıyor sadece desem abartmış olmam heralde. 3-4 kezde normal hareketini hissediyorum geceleri yattığım zaman hareketli oluyo sadece benim gibi olan varmı? Şu aralar çok fazla uyurlarmış ondan mı acaba

Kızlar decaviti nasıl içiyosunuz yemekten hemen önce yazıyor ama unutup duruyorum yemekten sonra geliyo aklıma hemen arkasına içiyorum artık
Kan ilacimi gece tuvalete kalkinca iciyorum ardindan sut urunleri yememek adina.
Decaviti sabah kahvaltinin ortasinda emilimi daha kolay olurmus.
Ardindan magnezyum
Ogleden sonra d3 damla
Bu saatlerde kalsiyum
Eger agri varsa kasiklarimda gece yatarken bir magnezyum daha.
Valla bide bazi sabahlar mide koruyucu yanmaya karsi
Daha içilecek hap varsa getirin

Kızlar karnı acıyan var mı benim karnım bildiğiniz taş gibi oluyor ve acıyor

Benim geceleri kasılma oluyo göğsümün hemen altı öyle bi acıyoki hatta şuan bişey yok ama göğsümün altına ellesem acıyo hani bi yerin morarırda ellediğinde acırya göğsümün altı aynen öyle acaba içten zedelendimi diye düşünüyorum yarın doktora sorucam kesin bunu

Benim 1 haftadir oleydi.yerleri daraldigi icin hareketleri kisitli olurmus diye pek takilmadim.
Ama bugun 1 dakika durmadi bunu dert ettim neden bu kadar cok hareket etti neden uyumadi bugun
Yoksa gunun 4te 3u uyumalilar suan

Ayyy evet harika.bakalim dusunuyoruz hastanede mi olsa sonrasında mi olsa netlesemedik ama mutlaka abla kardes bunlardan istiyorum
Genelde 5. 6. 7. Gün yapıyolar bende bi kıza yaptırıcam konuştuk 15. Gün yaptırsam olurmu dedim aaa hayır çok geç göbek bağının düşmemiş olması lazım dedi o kadar erken yapıyolarmış inşallah iyi olurumda gidip yaptırabilirim

Bende de yeni yeni olmaya başladı acaba haftalar ilerledi diye mi..
Beni de bilgilendir olur mu ? Bende dokununca acıyor

Benim 1 haftadir oleydi.yerleri daraldigi icin hareketleri kisitli olurmus diye pek takilmadim.
Ama bugun 1 dakika durmadi bunu dert ettim neden bu kadar cok hareket etti neden uyumadi bugun
Yoksa gunun 4te 3u uyumalilar suan
Tatlı falan çok yemişmiydin? Yada ona yarıcak muz maden suyu gibi şeyler? Valla benimle aynı olanlar var bebek hiç durmuyor diyolar benimkine bakıyorum tık yok doğuncada uslu olurmuki böyle

Eger hastanede dogum ve 2.gun cekimi yaptirisam paketler o sekilde cunku 2 gun dahil bebek konsept yaptiramam cok kulfetli olur.
Hastane yaptirmasam dedigin gibi 1 haftalik olmali en fazla o zamanda ameliyatli olacagim nasil olur bilemedim.
Gorustum birileriyle ama bakalim

Ben Hafta olarak senden geriyim ama geçen gün o kadar az ve hafif hareket etti ki çok endişelendim.bugün daha iyidi ama kafaya takıyorum ister istemez.bir de doktor değişikliği yapıyorum.ancak Cuma’ya randevu alabildim.hareketleri çok çok az.doktorun demesine karnım tok olduğunda tatlı bişeyler yiyip sol tarafa yan yatınca 15 dk da 10 kere vurmalıymış.yok valla bi kavanoz Nutella bitirdim bu uğurda.canı ne zaman isterse o zaman hareket ediyor.

Tatlı falan çok yemişmiydin? Yada ona yarıcak muz maden suyu gibi şeyler? Valla benimle aynı olanlar var bebek hiç durmuyor diyolar benimkine bakıyorum tık yok doğuncada uslu olurmuki böyle
Erkenden ciktim once torene gittim sonra ipeki eglence alanina sonra kuafore dogru duzgun birsey yiyemedim bile maden suyunu biraktim tansiyonu yukseltiyormia diye bilemedim ki neden uyumadi.
Oynasa dert oynamasa dert edecek birsey buluyoruz.
Cuma kontrolum var bir sorayim.
Dun karnima top carpti ama bugun bu sekilde hareketli olmasiyla alakasi yoktur umarim

Dr um bana da verdi ama henüz baslayamadim
Korkuyorum yan etkisi cok
Benim normalde de carpintim var biraz
Seni nasil etkiledi
Ateş basması ve bas ağrısı yapiyo ama çok su içersen yan etkisi aralıyo.Bende yaklaşık 1 aydır içiyorum kasılma ve ağrıları baya azaltıyo faydalı bi ilaç kullanmamazlık yapma canım.

Yok olmamisti.ama o temmuzun deli sicaginda dogmustu ben kendime gelip emzirme kan ter icinde kalma.olayini atlatip guzel guzel fotograflar cekinip ziyarete gelenler olana kadar cis yapmisti : )
Yoksa hemsireler guzelce temizleyip ole giydiriyorlar.
Ay ciş yapsınn o sorun değil kan olmasın da minnoşumun isimli battaniyesi

Hahah ben de ona şaşırdım sormaaa 4 emzik dedin ben şok kızımın bir emziği var garibim deniycem onu tutarsa hemen alırım yine. Benim hiçbir yeğenim emzik tutmadı ,kızım da tutmaz diye umutsuzum

Kızlar ben mama aldım her ihtimale karşı. Golden goat aldım kullanan yakınlarımdan önerenler oldu.
Ama ne zaman veriliyor mama ?
Meme tutmayınca mı süt gelmeyince mi ?
Siz verecek misiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…