2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Tamda benim ağrımı tarif etmişsin canım aynen dediğin yerde ağrım var benimde ve ayakları galiba orada

Ateş basması ve bas ağrısı yapiyo ama çok su içersen yan etkisi aralıyo.Bende yaklaşık 1 aydır içiyorum kasılma ve ağrıları baya azaltıyo faydalı bi ilaç kullanmamazlık yapma canım.
Yarin baslayim bi bakayim.
Dr bana surekli vermedi agrin kasilman olumca ic dedi
Bugun agrim vardi baya ama iste cesaret edemedim icmeye

Benimde canım acaba bu çok uyudukları için olabilirmi ya neyden kaynaklanıyo bilmiyorum ki ama geceleri yatağa yattığımda gayet iyi hareket ediyor seninki nasıl

Hahah ben de ona şaşırdım sormaaa 4 emzik dedin ben şok kızımın bir emziği var garibim deniycem onu tutarsa hemen alırım yine. Benim hiçbir yeğenim emzik tutmadı ,kızım da tutmaz diye umutsuzum
Bende 2li almıştım aventin ultra soft başka almıcaktım sonra aventin soothie emziği varya ayıcıklı onu çok seviyodum normalde ikisi 60 liraydı ikisi 30a düşmüş aldım hemen o yüzden 4 tane oldu. Ama en iyisi bi ayıcıklıdan bide normalden iki tanesini evde bırakmak

Tamda benim ağrımı tarif etmişsin canım aynen dediğin yerde ağrım var benimde ve ayakları galiba orada
Ben bu çocuk nerde hiç bilmiyorum doktor sırtı sağda diyor ama anlamıyorumda neyse yarın bi gideyimde adam akıllı herşeyi sorucam doktor kovmasa bari beni

aysegul34 Evet canım oyleymis doktorumla telefonla konuştum randevuyu bekleyemedim ben magnorm al her akşam ve yatarken el bilek ateli kullan dedi..

Ay ben de bayılıyorum o soothielere benim emzik oioi uyku arkadaşı var ya e bebekte ondan. Ucu soothielere benziyor. Tutarsaaa tamamdr

Yarin baslayim bi bakayim.
Dr bana surekli vermedi agrin kasilman olumca ic dedi
Bugun agrim vardi baya ama iste cesaret edemedim icmeye
Mg olarak az zaten doktorunun dediği şekilde kullanabilirsin benimde doktorum günde 4 kere alabilirsin sen durumuna göre ayarla demişti banada günde 2 yeterli geliyo

Yalnız değilsin

Eklentiler

• 8CECFD96-84F7-4F93-BB27-962193F45355.webp
    106,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…