- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
Bugün bebişin odasını yerleştirdik ❤kıyafetleri ütülendi mobilyaları temizlendi odanın perdesi fln asıldı artık her şeyi hazır kuzumun bi tek beklemek kaldı geriye ❤❤❤❤
Bendede aynı acı var sığamıyorlarmı acaba :)
Bizimkinin dolabı bu şekilde şuan daha çok şekil değiştiririm. Çok kıyafeti var gibiydi ama yarısını bavula koydum yarısıda burda beyaz zıbınları ve çorapları çekmecede hiç bişeyciği yok gibi sanki yarın gidip bişeyler alıcam 0-3 ayAnti Depresan
Hahah inş birkaç hafta daha dayanırsın canım şimdi olmazDoktor randevum saat 1de. Bende çok heycanlıyım dün ağda mağda yaptım iki saat belkide doğurcam yarın içimemi doğdu ayy allah korusun annemde şehir dışında
Benimde teyzem yerleştirdi daha çok değiştirirm kesin :) şimdilik şöyle bişey yaptık ataym hemen ..Ya ne güzel kolaylamışsın
Arkadaşlar oda ve eşyaların fotoğrafları varsa atsanızda şöyle bir baksak içimiz açılsa...
Dolap düzeni nasıl yapıyorsunuz çok merak ediyorum ben daha sağlayamadım bir düzen
İnsallah öyle bir şeydir ya korktum olunca ama herkeste olduğuna göre belli ki normal bir şey
Hııı özel kutu aldınız sanmıştımmmmKendi kutularıbende yıkadım temizledim atmadım lazım olur diye
Genelde zaten 3-6 6-9 almışım hep kayınvalidem sağolsun 0-3 aylıklara çok küçük bunları hiç giyemez alma boşuna dedi almadım ama baktım sadece 0-3 beyaz zıbın almışım bide hastane çıkışları var içimin rahat etmesi için biraz 0-3 kıyafet almam lazımYaa çok güzel görünüyor benim hele var ya görmeyin iyice karıştı
Bende zıbın almışım fazla fazla..
Birde canım orada herhalde 6+ üzeri kıyafetlerde var ne güzel almışsın
Valla ben çenemin altını iple alıyorum gental bölgeyi de senelerdir doktor eldiveniyle alıyorum baya azalıyor batık sertlik olmuyor çok şükür. Gormeden alıyorum arada aynayla görebiliyorum anca :))Karnim akillara zarar kalacak mecbur ama genital ve cene boyun falan aldirdim.
Jiletlede olmuyordu artik goremiyordum bir cesaret hallettim
canim ben kahvaltıdan 2 3 saat sonra karnım tokken tokken aliyorumKızlar decaviti nasıl içiyosunuz yemekten hemen önce yazıyor ama unutup duruyorum yemekten sonra geliyo aklıma hemen arkasına içiyorum artık
bende ayrın kan sonuçlarını göstericem bunu da sorucam bakalim bir şey diyecek mi doktoraysegul34 Evet canım oyleymis doktorumla telefonla konuştum randevuyu bekleyemedim ben magnorm al her akşam ve yatarken el bilek ateli kullan dedi..
bak bak insanın ici açılıyor vallaBenimde teyzem yerleştirdi daha çok değiştirirm kesin :) şimdilik şöyle bişey yaptık ataym hemen ..
benim odamda zaten boydan boya bi sürgülü dolap vardı onun 2 kısmını bebeğe ayırdım o yüzden baya bol alanım var hala bir sürü kısmı boş dolabın
Benimde teyzem yerleştirdi daha çok değiştirirm kesin :) şimdilik şöyle bişey yaptık ataym hemen ..
benim odamda zaten boydan boya bi sürgülü dolap vardı onun 2 kısmını bebeğe ayırdım o yüzden baya bol alanım var hala bir sürü kısmı boş dolabın
Kolumu bacağımı koltuk altımı aldım orasınıda alabildiğim kadar işte aynayla maynaylaHahah inş birkaç hafta daha dayanırsın canım şimdi olmazgerçi doktorum bana 34 e kadar dayan da demişti demek risk kalkıyor yarın seni heycanla bekliycem.
Bi de kendin kendine nasıl ağda yaptın yahu göremiyorum ben oramı anca ayna ile
Ay süper yaaa bayıldım bayıldımmm!Benimde teyzem yerleştirdi daha çok değiştirirm kesin :) şimdilik şöyle bişey yaptık ataym hemen ..
Ben 37 yi zorluyorm şuanÇalışan arkadaşlar kaçıncı hafta izne çıkıyorsunuz normalde 32 de çıkıyoruz uzatan var mı bana aşırı zor gelmeye başladı sabah 6 da kalk vs
Çok teşekkürler canımValla ben çenemin altını iple alıyorum gental bölgeyi de senelerdir doktor eldiveniyle alıyorum baya azalıyor batık sertlik olmuyor çok şükür. Gormeden alıyorum arada aynayla görebiliyorum anca :))
canim ben kahvaltıdan 2 3 saat sonra karnım tokken tokken aliyorum
bende ayrın kan sonuçlarını göstericem bunu da sorucam bakalim bir şey diyecek mi doktor
bak bak insanın ici açılıyor valla
Ne kadar emek harcamışsın maşallah çok güzel olmuş. Sağlıkla güzel mutlu günlerde kullansın inşallah bebisin odasini
Teşekkür ederm kuzm amiinYaa çok güzeller..
Sağlıklı huzurlu günlerde giymeyi nasip etsin rabbim..
Çok ferah bir oda olmuş
Kendileri minicik ama eşyaaları şimdiden dolduruyor her yeriBen gelişi güzel yerleştirdim daha yıkanacak diye.. Çekmecelerde eldivenler çoraplar ıslak mendiller alt açmalar felan var.
Dolabım çok yetersiz
Teşekkürler canımmAy süper yaaa bayıldım bayıldımmm!❤❤ Maşallah suphanallah
Ayyy canım benimBenimde teyzem yerleştirdi daha çok değiştirirm kesin :) şimdilik şöyle bişey yaptık ataym hemen ..
Benimki ilk günden beri sırtını dönmüş bi kere bile yüzünü göremedikBen bu çocuk nerde hiç bilmiyorum doktor sırtı sağda diyor ama anlamıyorumda neyse yarın bi gideyimde adam akıllı herşeyi sorucam doktor kovmasa bari beni
Benimkide dönmüş ama normalde sırtı sağda olması gerekirken soldaymış buda normal doğum için pek uygun değil dedi inşallah değişmiştir yarın bakalım biBenimki ilk günden beri sırtını dönmüş bi kere bile yüzünü göremedikbaş aşağı duruyor aylardır
Hadi ya sağ sol ne farkediyor acaba benimde baş sağdaydı en son iki büklüm ayaklarda sağda sol taraf boş demişti doktor bi hafta sonra devletteki Dr ayaklar solda baş ağağı sağda dedi şuan tamda o şekilde hissediyorum sol kaburgamı oydu mübarek çocukBenimkide dönmüş ama normalde sırtı sağda olması gerekirken soldaymış buda normal doğum için pek uygun değil dedi inşallah değişmiştir yarın bakalım bi
Teşekkür ederiz canm çilekten aldık baby cotton cibinlik diye geçiyoAyyy canım benimbayıldım ,Uras iyi günlerde kullansın ,cibinliğiniz çok hoşuma gitti nerden aldın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?