2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bugün bebişin odasını yerleştirdik ❤ kıyafetleri ütülendi mobilyaları temizlendi odanın perdesi fln asıldı artık her şeyi hazır kuzumun bi tek beklemek kaldı geriye ❤❤❤❤

Ya ne güzel kolaylamışsın

Arkadaşlar oda ve eşyaların fotoğrafları varsa atsanızda şöyle bir baksak içimiz açılsa...
Dolap düzeni nasıl yapıyorsunuz çok merak ediyorum ben daha sağlayamadım bir düzen

Bendede aynı acı var sığamıyorlarmı acaba :)

İnsallah öyle bir şeydir ya korktum olunca ama herkeste olduğuna göre belli ki normal bir şey

Bizimkinin dolabı bu şekilde şuan daha çok şekil değiştiririm. Çok kıyafeti var gibiydi ama yarısını bavula koydum yarısıda burda beyaz zıbınları ve çorapları çekmecede hiç bişeyciği yok gibi sanki yarın gidip bişeyler alıcam 0-3 ay Anti Depresan

Eklentiler

• B63B862C-9A00-4394-848D-CCC0D0F30780.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 114

Yaa çok güzel görünüyor benim hele var ya görmeyin iyice karıştı
Bende zıbın almışım fazla fazla..
Birde canım orada herhalde 6+ üzeri kıyafetlerde var ne güzel almışsın

Doktor randevum saat 1de. Bende çok heycanlıyım dün ağda mağda yaptım iki saat belkide doğurcam yarın içimemi doğdu ayy allah korusun annemde şehir dışında
Hahah inş birkaç hafta daha dayanırsın canım şimdi olmaz gerçi doktorum bana 34 e kadar dayan da demişti demek risk kalkıyor yarın seni heycanla bekliycem.
Bi de kendin kendine nasıl ağda yaptın yahu göremiyorum ben oramı anca ayna ile

Benimde teyzem yerleştirdi daha çok değiştirirm kesin :) şimdilik şöyle bişey yaptık ataym hemen ..
benim odamda zaten boydan boya bi sürgülü dolap vardı onun 2 kısmını bebeğe ayırdım o yüzden baya bol alanım var hala bir sürü kısmı boş dolabın

Eklentiler

• DC02CEB0-4312-4687-B31A-C8E51C2FFA9D.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 147
  • FBE5D0B7-54B2-4F09-B66C-61EB4D7C4A07.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 145
  • F2C5F478-5C0E-4B2F-A329-8B58195A8BBA.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 144
  • FFA50C78-F72A-460E-9881-766B2BF91A35.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 141
  • A4192249-0B1C-4097-AD1B-33AE584E7939.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 134
  • 31280EEB-9115-487A-8062-49B94EA241BA.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 130
  • C084BB48-5907-4017-9927-20CCA7AD9BE0.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 124
  • 61F82264-EEA9-4497-BAB2-74B3826E4C71.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 127
  • E4AED2BA-D478-41A8-8ECB-57B283F36789.webp
    44 KB · Görüntüleme: 132
  • 958D2413-B76C-4969-A2FC-C9DF02D0EBA4.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 168
Kaynanama bugğn acayip sinirlendim insan çocuk bakmayı hiç mi bilmez Allah ım nstye giricem diye kaynanama bıraktım eve bi geldim önüne vermiş kabuklu çekirdeklieri yarı k abuk yemiş yarı içini napıosun sen ya dedim o ayırıo dedi ne ayırması görüyorum ben dedim topladım önünden bi kabuk yutmasına bakar boğazına takılsa kalsa ne halt edicek 3 buçuk yaşımda çocuğa verilirmi. Nese içeri geçti oturdum yarım saat sonra mutfağa gittiler kv resim kursuna gidioyor. Resmi wrmış yapıcak mutfakta onun ön çizimini yapıo karakalemle aradan zaman geçti napıo oğlum diye mutfapa girdim yine bi şok oğlumun önüne yağlı boyaları koymuş fırçayıda vermiş bir bardağın içine de tineri koymuş tinere batırıp boyaya batrıp resim yapıo kokusunu hiç demiyorum bile aldım hemen sinirle oğlumu içeri. Bide bana diodu sen doğum yaptıktan sonra alırım oğlanı gezeriz bakarım ben sen de rahat rahat ilgilenirsin kızla sana çocuğu nasıl emanet edeyim ki Allah korusun çocuğun başına hertürlü şey gelir onun yanındayken

Yaa çok güzel görünüyor benim hele var ya görmeyin iyice karıştı
Bende zıbın almışım fazla fazla..
Birde canım orada herhalde 6+ üzeri kıyafetlerde var ne güzel almışsın
Genelde zaten 3-6 6-9 almışım hep kayınvalidem sağolsun 0-3 aylıklara çok küçük bunları hiç giyemez alma boşuna dedi almadım ama baktım sadece 0-3 beyaz zıbın almışım bide hastane çıkışları var içimin rahat etmesi için biraz 0-3 kıyafet almam lazım yarın hastane çıkışı gidicem bakalım uygun şeyler bulurum umarımm

Çalışan arkadaşlar kaçıncı hafta izne çıkıyorsunuz normalde 32 de çıkıyoruz uzatan var mı bana aşırı zor gelmeye başladı sabah 6 da kalk vs

Karnim akillara zarar kalacak mecbur ama genital ve cene boyun falan aldirdim.
Jiletlede olmuyordu artik goremiyordum bir cesaret hallettim
Valla ben çenemin altını iple alıyorum gental bölgeyi de senelerdir doktor eldiveniyle alıyorum baya azalıyor batık sertlik olmuyor çok şükür. Gormeden alıyorum arada aynayla görebiliyorum anca :))
Kızlar decaviti nasıl içiyosunuz yemekten hemen önce yazıyor ama unutup duruyorum yemekten sonra geliyo aklıma hemen arkasına içiyorum artık
canim ben kahvaltıdan 2 3 saat sonra karnım tokken tokken aliyorum
aysegul34 Evet canım oyleymis doktorumla telefonla konuştum randevuyu bekleyemedim ben magnorm al her akşam ve yatarken el bilek ateli kullan dedi..
bende ayrın kan sonuçlarını göstericem bunu da sorucam bakalim bir şey diyecek mi doktor
bak bak insanın ici açılıyor valla
Ne kadar emek harcamışsın maşallah çok güzel olmuş. Sağlıkla güzel mutlu günlerde kullansın inşallah bebisin odasini

Yaa çok güzeller..
Sağlıklı huzurlu günlerde giymeyi nasip etsin rabbim..
Çok ferah bir oda olmuş

Kolumu bacağımı koltuk altımı aldım orasınıda alabildiğim kadar işte aynayla maynayla lazere gidiyorum normalde almıcaktım ama ne zamana kadar uzun süre gidemem lazere ağda makinam var bide iyi oluyor alması çat çat iki dkda bide doğum yaklaştığı zaman alırım tamam

Ay süper yaaa bayıldım bayıldımmm! Maşallah suphanallah

Çalışan arkadaşlar kaçıncı hafta izne çıkıyorsunuz normalde 32 de çıkıyoruz uzatan var mı bana aşırı zor gelmeye başladı sabah 6 da kalk vs
Ben 37 yi zorluyorm şuan dün çok zorlandm gece uyuyamamıştm çnkü ama sonrasında daha çok ihtiyacım olacak diye dayanmaya çalışıyorum
Çok teşekkürler canım
Yaa çok güzeller..
Sağlıklı huzurlu günlerde giymeyi nasip etsin rabbim..
Çok ferah bir oda olmuş
Teşekkür ederm kuzm amiin
Ben gelişi güzel yerleştirdim daha yıkanacak diye.. Çekmecelerde eldivenler çoraplar ıslak mendiller alt açmalar felan var.
Dolabım çok yetersiz
Kendileri minicik ama eşyaaları şimdiden dolduruyor her yeri
Ay süper yaaa bayıldım bayıldımmm!❤❤ Maşallah suphanallah
Teşekkürler canımm seninde dolabın çok güzel olmuş

Ayyy canım benim bayıldım ,Uras iyi günlerde kullansın ,cibinliğiniz çok hoşuma gitti nerden aldın ?

Ben bu çocuk nerde hiç bilmiyorum doktor sırtı sağda diyor ama anlamıyorumda neyse yarın bi gideyimde adam akıllı herşeyi sorucam doktor kovmasa bari beni
Benimki ilk günden beri sırtını dönmüş bi kere bile yüzünü göremedik baş aşağı duruyor aylardır

Benimki ilk günden beri sırtını dönmüş bi kere bile yüzünü göremedik baş aşağı duruyor aylardır
Benimkide dönmüş ama normalde sırtı sağda olması gerekirken soldaymış buda normal doğum için pek uygun değil dedi inşallah değişmiştir yarın bakalım bi

Benimkide dönmüş ama normalde sırtı sağda olması gerekirken soldaymış buda normal doğum için pek uygun değil dedi inşallah değişmiştir yarın bakalım bi
Hadi ya sağ sol ne farkediyor acaba benimde baş sağdaydı en son iki büklüm ayaklarda sağda sol taraf boş demişti doktor bi hafta sonra devletteki Dr ayaklar solda baş ağağı sağda dedi şuan tamda o şekilde hissediyorum sol kaburgamı oydu mübarek çocuk
Benim sezaryen olacağı için çok takılmıyır Dr bu konulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…