2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim 1 haftadir oleydi.yerleri daraldigi icin hareketleri kisitli olurmus diye pek takilmadim.
Ama bugun 1 dakika durmadi bunu dert ettim neden bu kadar cok hareket etti neden uyumadi bugun
Yoksa gunun 4te 3u uyumalilar suan
Bence bebege gore degısıyordur ya yanı ozaman benımde endıselenmem lazım cunku benım kızım tum gun hareketlı hıc oyle bır saat sessızlestıgını goremıyorum.. belkı gecedır yanıı
bazı gunler daha sessız oluyor sonra devam... oyleyse benım durum tuhaf oluyor

Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odunu atmalı

Bugünki favori sarkım

32+1 olduk. Kontrolümüz vardi. Kızım 1840 gr olmus.
Kv 'me söyledim. "Ayy 3 kilo doğsa bari" dedi. Sinir etti beni Çok azmiş. Esime bu kız hicbir sey yemiyor mu diyormus birde.
Gel de sev bu kadını!

Herşeyi çok güzel sağlıkla kullanmak nasip olsun

Ayrıcada aman yarabbiim alınacak ne çok şeyim var dedim

Boşver canımya 5 kilo doğsa bile söyleyecek laf bulur normal kaynanası olan yokmu yahu hepsi mi böyle ben böyle olmak istemiyorum daha şimdiden karını ezdirme oğlum diye söylüyorum yaş 7

Boşver canımya 5 kilo doğsa bile söyleyecek laf bulur normal kaynanası olan yokmu yahu hepsi mi böyle ben böyle olmak istemiyorum daha şimdiden karını ezdirme oğlum diye söylüyorum yaş 7
Bir daha kilosunu soyler miyim cok bekler.
Hepsi bir tuhaf valla.
Agaç yaşken egilir tabi. Kucuklukten egitimi vermek lazim.

Bir daha kilosunu soyler miyim cok bekler.
Hepsi bir tuhaf valla.
Agaç yaşken egilir tabi. Kucuklukten egitimi vermek lazim.
Canım zamanında burda yazmıştım bebeğin ultrason fotosunu gösterdiğimde bu ne böyle gören korkar demişti bu o kadar sinirimi bozdu ki o günden sonra bebekle ilgili hiç bişey söylemiyorum inan en güzeli böyle sende söyleme bence.

oh oh benimde çoğaldı valla midem allak bullak oldu bende kahvaltı ile alayım bari vitamine ihtiyacımız var şu arlar gene açlık krizleri gelmeye başladı bana yemek yiyorum doymuyorum açlıktn başım ağrıyo resmen

Boyle yaparlar bide guvrenmiyosun derler nelerine guveneceksek

Gayet iyi canim kilosu masalah

Evet canim hatirladim
Bende çok sinirlendim. Annemlerle her seyi paylasiyorum. Dedik ki kv de soyleyeyim torunu ne de olsa. Ama yok haketmiyor. Ders oldu bana da.

Boyle yaparlar bide guvrenmiyosun derler nelerine guveneceksek
Gerçekten birdaha yüzüne karşı söylicem almaya kalarsa sana güvenmiyorum dicem bu bir değil iki değil kendi çocuklarını Allah a emanet büyütmüş resmen bu kadarını da görmedim

Neden genel istemiyordunuz?
Bi de tansiyonunuz nasil oldu düştümu?
Dusmedi ama artmadi da 12 8 13 8 12 7 hep bu seviyelerde ve bana gore cok fazla geliyor kafam uyusmus gibi oluyor malesef.
Dogumumda uyandigimda ki zaten ameliyat sonrasi uyanmanin sıkıntısı birde muthis bir aci ile uyanmak cok zordu.bir ameliyat oldum onda da vakitsiz uyandim ameliyta ortasinda.birde sigara icitigimden ve doktorlarin artik genel onermediginden sanirim istemiyorum. Pek tabi herkesin aci esigi bunyesi bambaska benim zordu dedigim baskasi icin cok cok kolay gecebilir

Bende hic acıkmıyorum dur bakim ben bugun ne yedim diye düşündüğüm oluyor aa birsey yememisim yiyeyim bari modundayim.ilaclardan yer kalmiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…