2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bebege gore sana gore yedigine gore hatta ışıklı yada sesli ortama gore hep degisken oluyor gun gunu tutmayinca haliyle tedirgin oluyorsuz aslinda normal oldugunu bile bile

Çalışan arkadaşlar kaçıncı hafta izne çıkıyorsunuz normalde 32 de çıkıyoruz uzatan var mı bana aşırı zor gelmeye başladı sabah 6 da kalk vs
Günaydın valla ben uzattım.33+3 üm 37. Haftam 19 mayısta doluyor. Kendimi şartlamadım şu tarihte bırakırım diye.
İşim de fiziksel bir iş,fizyoterapistim ne zaman istersem o zaman bırakcam inş

Ya ben de lazere gitmiştim,yarı bıraktım sonra. Jiletten başka bir şey vurmaya kıyamıyorum tekrar artar diye. Mesela jiletle bacağımı alıyorum ya diyelim o 1 ayda çıkıyor ve seyrek seyrek oluyor. Genitalim normale göre artmış diyebilirim ama orayı da jiletle almama rağmen yumuşak oluyor. Sadece daha erken çıkıyor ama yapacak bir şey yok Yenilerde aldım bida 2 haftaya alırım öyle öyle idare etsin valla

Umarım bu son doktor olur ve güzel bi şekilde hepimiz doğumlarımızı gerçekleştirelim.cuma sabaha randevu aldım gelişmeleri yazarım,kovulursam filan

Her işte vardır bir hayır, bazen eşimle keşke ilk başta bu doktora gelseydik diyoruz ama nasip böyleymiş. Amin inşallah artık son düzlüklerdeyiz

İnş sığdırırsın ben beceremedim ,valizi büyütcem
Ipekin valizi yırtılmisti ben ona alacaktim zaten indirimde bole pembeli fusyali birsey begendi onu aldik.sonra ödünç verdi kardesine hastane icin saolsun benim valizim annemin hac valizi dev kadar esiminkide kendi annesinin hac valizi

Hahah ne mübarek bir doğum olacak hac valizleriyle müsait olunca valizciklerinin boyutunu atar mısın resim yani

Hahah ne mübarek bir doğum olacak hac valizleriyle müsait olunca valizciklerinin boyutunu atar mısın resim yani
Yok yok hac valizleri gitmiyoripeke aldigim orta buyuklukte herseyi aldi icine rahat rahat yer bile kaldi.onu atarim.icinide atarim hatta.
Temizlikciler geldi bugun buyuk gun evim normal eve donecek cop evlikten kurtulacak onlar gitsin cekeyim hemen.

Yok yok hac valizleri gitmiyoripeke aldigim orta buyuklukte herseyi aldi icine rahat rahat yer bile kaldi.onu atarim.icinide atarim hatta.
Temizlikciler geldi bugun buyuk gun evim normal eve donecek cop evlikten kurtulacak onlar gitsin cekeyim hemen.
Ayyy hadi gözünaydın tertemiz evde oturmak gibisi yok. Ben de yenilerde çağırdım her şey dağ gibiydi bi anda ev minnoş kaldı

Ayyy hadi gözünaydın tertemiz evde oturmak gibisi yok. Ben de yenilerde çağırdım her şey dağ gibiydi bi anda ev minnoş kaldı
Benim felaket anlatilmaz yani badana yaptırmadım duvarlari falanda siliyorlar ne hali var ne perde 1 haftadir satilik bos ev gibi heryer her yerde buyuk temizlik icin daha da beklerdim de korktum bebis gelirse falan annem ne pismis iyy diyip geri gider diye

Çok çok güzel valla bayıldımm bende daha hiçbirşey yok.hatta bunları görünce kızımın hiç kıyafeti olmadığını düşündüm

Benimde canım acaba bu çok uyudukları için olabilirmi ya neyden kaynaklanıyo bilmiyorum ki ama geceleri yatağa yattığımda gayet iyi hareket ediyor seninki nasıl

Gece de çok hareketli olmuyor,önceden yattığımı anlardı sanki başlardı pıt pıt vurmaya.mesela bu sabah çok hareketli.bence hem uyuyorlar,hem de pozisyonla alakalı belki çok hissedemiyoruz.bugün nstye gireceksin sanırım.için rahatlar merak etme.bende bi doktor kontrolünde doktoruma hissedemediğimi söyleyince o da senin için çok erken ama nst de bakalım dedi.tstlı birşeyler yiyip girdim.sanki nstye girmemi bekliyordu dışardan bile göründü tekmeler resmen karnın tok olsun ve tatlı ye mutlaka.güzel haberlerle gel inşallah

Valla çok iyi yapmışsın ben bi de mayıs 20 den sonra yaptırırım oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…