Bende ole dusundum doktorla gynu netlesince 3 5 gun onceden alirim banyolari mutfagi camlari sildiririm miss valla dedigin gibiValla çok iyi yapmışsınben bi de mayıs 20 den sonra yaptırırım oh miss
oy maşallah herşeyi hazır.. o perdeyi nerde yaptırdın öyleeeBenimde teyzem yerleştirdi daha çok değiştirirm kesin :) şimdilik şöyle bişey yaptık ataym hemen ..
benim odamda zaten boydan boya bi sürgülü dolap vardı onun 2 kısmını bebeğe ayırdım o yüzden baya bol alanım var hala bir sürü kısmı boş dolabın
bende geçen hafta nst ye girdim ilk defa. işte hemşire dedi ki bebeğin hareket ettikçe bu düğmeye basacaksın. eyvah dedim yarım saatte hareket etmez ki öyle çok fazla.. korktum içten içe ama bişi demedim. neyse yattım ilk başta ses yok sonra bi başladı tak tak vurmaya hayret ettim elimdeki o butona tık tık basıp durdum. eşim bile gördü dışardan.. aletin etkisi mi yoksa düz yattım ona mı rahatsız oldu, ben yattığım ve sırf onu dinledim için mi bilemedimGece de çok hareketli olmuyor,önceden yattığımı anlardı sanki başlardı pıt pıt vurmaya.mesela bu sabah çok hareketli.bence hem uyuyorlar,hem de pozisyonla alakalı belki çok hissedemiyoruz.bugün nstye gireceksin sanırım.için rahatlar merak etme.bende bi doktor kontrolünde doktoruma hissedemediğimi söyleyince o da senin için çok erken ama nst de bakalım dedi.tstlı birşeyler yiyip girdim.sanki nstye girmemi bekliyordu dışardan bile göründü tekmeler resmenkarnın tok olsun ve tatlı ye mutlaka.güzel haberlerle gel inşallah
bu hangi program cnm
Sen soyleyeviliyosan ne mutlu benimki tam bi cahil söylediğim anda kavga cikarir Allah yardım etsinGerçekten birdaha yüzüne karşı söylicem almaya kalarsa sana güvenmiyorum dicem bu bir değil iki değil kendi çocuklarını Allah a emanet büyütmüş resmen bu kadarını da görmedim
Bizimkide karşılık verio ama eşim saolsun annesini bildiği için oda söylenio ozaman susuo sesini çıkaramıo trip atıo sadece oda umrumda değil isterse hiç konuşmasın daha iyi benim içinSen soyleyeviliyosan ne mutlu benimki tam bi cahil söylediğim anda kavga cikarir Allah yardım etsin
Sabah uyanmasi bana da zor geliyor baya, ay sonu cikicam isten 32+4 oluyorum :)Çalışan arkadaşlar kaçıncı hafta izne çıkıyorsunuz normalde 32 de çıkıyoruz uzatan var mı bana aşırı zor gelmeye başladı sabah 6 da kalk vs
Hahah ya hepimiz aynıyız demek kiBende ole dusundum doktorla gynu netlesince 3 5 gun onceden alirim banyolari mutfagi camlari sildiririm miss valla dedigin gibi
Esimle kizim sabah cikarken konusuyordu bu simdi evde parmak ucunda yurutecek bizi evi kirletmeyin diye yandik yandik yapip birde guluyorlar bana
Evde durmaktan mi takintili oldum nedir adam ne yapsa laf söylüyorum olmadi soyleniyorum.o bardak niye orada yastigi duzelt o kapak niye acik.ben sizin hizmetcinizim ama dogru diye baglayip trip atarak bitiriyorum.ayniyiz ciddenHahah ya hepimiz aynıyız demek kizehir ettim eşime evi,bak yeni temizlendi çöpünü mutfağa götür,yok örtüyü düzelt yok şunu yap artık yaka silkecek benden az kaldı
Benim doğum belli değil ya o yüzden işimi geçe bırakmamakta fayda var. Nedense hep 25 mayısta doğum yapacağımı düşünüyorum
Bende aynı öyleydim bacağım inanılmaz seyrek jiletle almama rağmen ve ağdayla almayı hiç ama hiç düşünmezdim lazerim boşa gitmesin diye ama kolumu alıyorum ağdayla şimdiye kadar maksimum 4 kez almışımdır düğünden sonra aldırmıştım ilk kez ve aşırı seyrek çıkıyo sanırım ağdamdan ötürü böyle bende öyle olunca evde ağdam ve makinada olunca alıyım dedim kim bilir lazere ne zaman giderim bi daha bi sene böyle ağdayla devam edicem sonra yeniden başlarım lazere artıkYa ben de lazere gitmiştim,yarı bıraktım sonra. Jiletten başka bir şey vurmaya kıyamıyorum tekrar artar diye. Mesela jiletle bacağımı alıyorum ya diyelim o 1 ayda çıkıyor ve seyrek seyrek oluyor. Genitalim normale göre artmış diyebilirim ama orayı da jiletle almama rağmen yumuşak oluyor. Sadece daha erken çıkıyor ama yapacak bir şey yokYenilerde aldım bida 2 haftaya alırım öyle öyle idare etsin valla
Artık benimki diyor ki ne zaman bitecek bu hamilelik valla yazık banaEvde durmaktan mi takintili oldum nedir adam ne yapsa laf söylüyorum olmadi soyleniyorum.o bardak niye orada yastigi duzelt o kapak niye acik.ben sizin hizmetcinizim ama dogru diye baglayip trip atarak bitiriyorum.ayniyiz ciddenbanada hep 29 mayis gibi geliyor ama bir yanimda ya erken dogarsa diye her yeni girdim haftada o hafta dogan bebeklerle.ilgili yazilar okuyorum.okumayayim kotuyu cagirmayayim diyorum ama engelde olamiyorum.
Ben bitane daha bebiş yapayım sonra lazere başlıyım diyorumBende aynı öyleydim bacağım inanılmaz seyrek jiletle almama rağmen ve ağdayla almayı hiç ama hiç düşünmezdim lazerim boşa gitmesin diye ama kolumu alıyorum ağdayla şimdiye kadar maksimum 4 kez almışımdır düğünden sonra aldırmıştım ilk kez ve aşırı seyrek çıkıyo sanırım ağdamdan ötürü böyle bende öyle olunca evde ağdam ve makinada olunca alıyım dedim kim bilir lazere ne zaman giderim bi daha bi sene böyle ağdayla devam edicem sonra yeniden başlarım lazere artık
ben normal yıyordum sımdı daha cok acıkıyorumben yaa açlıktan başım ağrıyo resmen ama doymuyorum ekmek yemeyen ben bugün git gel bir ekmeği bitirmişim en son midem yanıyordu boş ekmek yedm valla
evet evet oylee muzık acsak cocuk ıcerde kopuyoBebege gore sana gore yedigine gore hatta ışıklı yada sesli ortama gore hep degisken oluyor gun gunu tutmayinca haliyle tedirgin oluyorsuz aslinda normal oldugunu bile bile
bızım gun bellı ya sanslıyızBende ole dusundum doktorla gynu netlesince 3 5 gun onceden alirim banyolari mutfagi camlari sildiririm miss valla dedigin gibi
Esimle kizim sabah cikarken konusuyordu bu simdi evde parmak ucunda yurutecek bizi evi kirletmeyin diye yandik yandik yapip birde guluyorlar bana
Kız hemen mi istiyon ikinciyi maşallah sanaBen bitane daha bebiş yapayım sonra lazere başlıyım diyorumşuan seyrekliği benim işimi görüyor valla önceki halini bildiğim için bakalım idare ettiği yere kadar
Canım benim o haftada 1500 du maşallah yine ne var kilosunda boşver hiç takma doğduktan sonra cok da güzel kilo alıyorlar ben 3 kilo dogurdum oglumu tosun gibi oluyorlar ilerdeBir daha kilosunu soyler miyim cok bekler.
Hepsi bir tuhaf valla.
Agaç yaşken egilir tabi. Kucuklukten egitimi vermek lazim.
Benim esimde ona goder haklisin bana gelir haklisin hayatta da tavir yapmaz bu ara bende cok doluyum Ay hamile hamile bizi üzüyorlar ya Allah sorsun hesabını ben artık Allaha havale ettimBizimkide karşılık verio ama eşim saolsun annesini bildiği için oda söylenio ozaman susuo sesini çıkaramıo trip atıo sadece oda umrumda değil isterse hiç konuşmasın daha iyi benim için
Iki gündür dinleniyorum ama çok sıkıldım yaHemen yükselmedi benim canım bir süre düşmeye devam etti ilaçlara başladıktan 3 hafta sonraki kontrolde yükselmişti sanırım progestan anca etki etti ve dinlenmek tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?