2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla çok iyi yapmışsın ben bi de mayıs 20 den sonra yaptırırım oh miss
Bende ole dusundum doktorla gynu netlesince 3 5 gun onceden alirim banyolari mutfagi camlari sildiririm miss valla dedigin gibi
Esimle kizim sabah cikarken konusuyordu bu simdi evde parmak ucunda yurutecek bizi evi kirletmeyin diye yandik yandik yapip birde guluyorlar bana

oy maşallah herşeyi hazır.. o perdeyi nerde yaptırdın öyleee

bende geçen hafta nst ye girdim ilk defa. işte hemşire dedi ki bebeğin hareket ettikçe bu düğmeye basacaksın. eyvah dedim yarım saatte hareket etmez ki öyle çok fazla.. korktum içten içe ama bişi demedim. neyse yattım ilk başta ses yok sonra bi başladı tak tak vurmaya hayret ettim elimdeki o butona tık tık basıp durdum. eşim bile gördü dışardan.. aletin etkisi mi yoksa düz yattım ona mı rahatsız oldu, ben yattığım ve sırf onu dinledim için mi bilemedim

Gerçekten birdaha yüzüne karşı söylicem almaya kalarsa sana güvenmiyorum dicem bu bir değil iki değil kendi çocuklarını Allah a emanet büyütmüş resmen bu kadarını da görmedim
Sen soyleyeviliyosan ne mutlu benimki tam bi cahil söylediğim anda kavga cikarir Allah yardım etsin

Sen soyleyeviliyosan ne mutlu benimki tam bi cahil söylediğim anda kavga cikarir Allah yardım etsin
Bizimkide karşılık verio ama eşim saolsun annesini bildiği için oda söylenio ozaman susuo sesini çıkaramıo trip atıo sadece oda umrumda değil isterse hiç konuşmasın daha iyi benim için

Hahah ya hepimiz aynıyız demek ki zehir ettim eşime evi,bak yeni temizlendi çöpünü mutfağa götür,yok örtüyü düzelt yok şunu yap artık yaka silkecek benden az kaldı
Benim doğum belli değil ya o yüzden işimi geçe bırakmamakta fayda var. Nedense hep 25 mayısta doğum yapacağımı düşünüyorum

Evde durmaktan mi takintili oldum nedir adam ne yapsa laf söylüyorum olmadi soyleniyorum.o bardak niye orada yastigi duzelt o kapak niye acik.ben sizin hizmetcinizim ama dogru diye baglayip trip atarak bitiriyorum.ayniyiz cidden banada hep 29 mayis gibi geliyor ama bir yanimda ya erken dogarsa diye her yeni girdim haftada o hafta dogan bebeklerle.ilgili yazilar okuyorum.okumayayim kotuyu cagirmayayim diyorum ama engelde olamiyorum.

Bende aynı öyleydim bacağım inanılmaz seyrek jiletle almama rağmen ve ağdayla almayı hiç ama hiç düşünmezdim lazerim boşa gitmesin diye ama kolumu alıyorum ağdayla şimdiye kadar maksimum 4 kez almışımdır düğünden sonra aldırmıştım ilk kez ve aşırı seyrek çıkıyo sanırım ağdamdan ötürü böyle bende öyle olunca evde ağdam ve makinada olunca alıyım dedim kim bilir lazere ne zaman giderim bi daha bi sene böyle ağdayla devam edicem sonra yeniden başlarım lazere artık

Artık benimki diyor ki ne zaman bitecek bu hamilelik valla yazık bana
Aman ben de çağırmak istemiyorum,doktor yürüme diyor yürümek istiyorum,kendini yorma diyor iş yapıyorum napim nasip artık

Ben bitane daha bebiş yapayım sonra lazere başlıyım diyorum şuan seyrekliği benim işimi görüyor valla önceki halini bildiğim için bakalım idare ettiği yere kadar

ben yaa açlıktan başım ağrıyo resmen ama doymuyorum ekmek yemeyen ben bugün git gel bir ekmeği bitirmişim en son midem yanıyordu boş ekmek yedm valla
ben normal yıyordum sımdı daha cok acıkıyorum bebıkler buyudu normal benceee ama gece yememeye ozen gostercem :)
Bebege gore sana gore yedigine gore hatta ışıklı yada sesli ortama gore hep degisken oluyor gun gunu tutmayinca haliyle tedirgin oluyorsuz aslinda normal oldugunu bile bile
evet evet oylee muzık acsak cocuk ıcerde kopuyo zaten yemek yedıgım masada daha hık gık hıckırmaya baslıyoruz cok fenaa cokkk ıkı yaramazla napıcam ben bılmıyorum
bızım gun bellı ya sanslıyız
Benım badana sonrası dıppp koseeee camlar perdeler hersey ev mıss gıbı olduu ev karıstrı dıye kadın almadım annem esım ben hallettık annemcıgımde sagolsun
Halılarım temızdı vermıstım badanada onyuzden vermedımm bende dogumdan bır hafta once halıları verırım kadında gelır bır guzel temızlenır ohhhh
Bızde keyfımıze bakarız ınsallah gununde gelır mınnoşlar

Bir daha kilosunu soyler miyim cok bekler.
Hepsi bir tuhaf valla.
Agaç yaşken egilir tabi. Kucuklukten egitimi vermek lazim.
Canım benim o haftada 1500 du maşallah yine ne var kilosunda boşver hiç takma doğduktan sonra cok da güzel kilo alıyorlar ben 3 kilo dogurdum oglumu tosun gibi oluyorlar ilerde

Bizimkide karşılık verio ama eşim saolsun annesini bildiği için oda söylenio ozaman susuo sesini çıkaramıo trip atıo sadece oda umrumda değil isterse hiç konuşmasın daha iyi benim için
Benim esimde ona goder haklisin bana gelir haklisin hayatta da tavir yapmaz bu ara bende cok doluyum Ay hamile hamile bizi üzüyorlar ya Allah sorsun hesabını ben artık Allaha havale ettim

Arkadaşlar merhaba
Serbest fetal DNA testi ( free cell DNA) yaptıran var mı? Uygun fiyatlı İstanbul’da neredeyaptırabilirim ?

Kızlar bebek çamaşırlarını sabun tozu ile yıkarken sabun tozunu bi kese içerisinde makineye koyun tortu bırakmıyor böylelikle. Ben kalıp sabunları kendi beyaz çamaşırlarımda öyle kullanıyorum çok güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…