2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar merhaba
Serbest fetal DNA testi ( free cell DNA) yaptıran var mı? Uygun fiyatlı İstanbul’da neredeyaptırabilirim ?
Ümraniye devlet hastanesi yapıyormuş canım bi araştır yinede istersen. Uygun yapan yer yok başka 2500₺den başlıyor bende yaptıracaktım ikili de risk yüksek çıkınca vazgeçtim inş sağlıklıdır bebeklerimiz

bende bazı günler hiç acıkmıyorum bazı günler de açlıktan sağa sola saldırasım geliyo arada büyüme atağı yapıyor herhalde zaten bi 20 gün kilo almıyorum almıyorum bakıyorum 3 günde 1 kilo almışım

Benımde oyle genelde ayda bır sekılde ılerlıyorum kızımda 35sonrası uc haftada 4 4,5 kg almstım bakalım bunda nasıl olcak Insallah hıc bırımıze bır anda gelmez kılocuklar bebısler son haftalar atak yapıyolar

Ben herşey icin kavga çıkarıyorum dün sevmedigim bir yemek yapti esim 2 gündür ona soyleniyorum mesela sen beni ve çocuğunu düşünmüyorsun diye dün perdeleri takmadı diye kavga ettim yine arada da anasi yüzünden ediyorum cok gerginim dokunsalar patliyorum resmen insallah bu kalıcı olmaz

Devlette olduğunu bilmiyordum sağol canım. Erken doğum kaybım var 7 ay önce doktorum bu seferkinde istiyor ikili test yerine bunu ama çok pahalı.

Kızlar ben şimdi kan sonuçlarımı attım doktora ;vitamin ve kan ilaçlarını Doğuma kadar kullan dedi

Yaaa cok güzel olmuş boyle bakınca ben hiç birşey almamışım gibi geldi cibinlik ve besik farkli yerlerden mi ? Cibinligi cok begendim herşeyleri nasil güzel nasil bu arada küveti nereye koysam diyordum dolabın üstü iyi fikirmiş

Birde şu çekmece içindekiler nerden ? Organizer olanlar

Ohh ellerinize saglik mis gibi olmustur.benim hepsi kirliydi badanada yaptirmayinca duvar sildirdim mecbur.
Tarih bellide ins tarihe kadar uslu uslu durular annelerinin programini bozmazlar : )

Ben zaten küsüm su aralar o yuzden soyleniyorum allahim hic susmadan soyleniyorum ota boka yani nasil sirret nasil cekilmez pislik oldum anlatamam.
O sarj aletini takiyorsun kaldiramazsin her yer kablo bu tv niye bole yuksek sesle izlenir ki bornozu yamuk asmissin tezgaha bardak diz ancak icme bu evde su napim banane perdeyi yamuk cekmissin kapının onunde ki paspasi ayaginla duzeltsem ölür musun gibi gibi valla kalici mi olur gecer mi bilmem o düşünsün

Ben gelişi güzel yerleştirdim daha yıkanacak diye.. Çekmecelerde eldivenler çoraplar ıslak mendiller alt açmalar felan var.
Dolabım çok yetersiz
Benim dolabında şekli ayni boyle cok gelişmiş gibi dursada cok az eşya aliyor bu arada cok cok güzeller sanirim cok az kiyafet almissin ben 9-12ay bile aldim

Ben yaptirdim 1900e besiktas fulyada.daha uygun yaptiran var mi bilmiyorum
Benim öğrendiğim tutar 2500 dü. 1900 yine de indirimli de olsa pahalı. Yaptırmak da zorundayım. Danışayım dedim o yüzden saol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…