2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ohh ellerinize saglik mis gibi olmustur.benim hepsi kirliydi badanada yaptirmayinca duvar sildirdim mecbur.
Tarih bellide ins tarihe kadar uslu uslu durular annelerinin programini bozmazlar : )
Sagol canımcım vallahı badana yapılınca rahatladım malum evde ufak cocuk duvarları cızıyor ellıyor Bı daha yapmıcakmıs soz verdı
Isler bıttı kendıme alışverıse atıcam bırazdan
Sende bugun işler bıtınce rahatlarsınnnn ohh miss

Dus alip gidersen birde orda silersen hicbirsey olmuyor canim zaten 20 dakkada maxium bitiyor hic sorun etme bu kadar uğraşma gerci jilet yaptıysan biraz acır sonrasında mutlaka bepanten yada pişik kremi sür birde agdadan sonra hemen yıkanma sabah yaptırdıysan aksam yıkan yoksa batiklara yaralara davetiye çıkarırsın

Cok güzel olmuş hepsi yalniz kiyafet az geldi bana sanirim ben asiri aldim
Kız benimde çoktu etiketlerini çıkarıp oturma odasının halısının üstüne koydum çarşamba pazarı gibiydi ama yıkayıp ütüleyip yarısını bavula yarısını askıya yarısınıda dürüp koyunca hiç yokmuş gibi kaldı valla

Kizlarr birsey sorucaktim doktora gittigimde pasamiz onden cikiyor diyor dogum tarihi de ona gore degisiyor SAT a gore mi yoksa son soyledigi tarihe gore mi dogum olur kafam karisti
Evet bu konuyu bende merak ediyorum Sata göre 32 haftalik bebek 33 haftalik çıkıyor hangisini baz almaliyiz acaba

Evet kızlar biz paşamızı gördük teyzeleri.. uyuyordu yüzünü gösterdi çok şükür . Son an uyanıp eliyle burnunu tuttu doktor refleksleri gelişiyor dedi resmen avuçladı o küçük parmaklarıyla burnunu. Eşim yine video kaydına aldı evde izleriz diye bu arada kilosu 1950 gram 32+1’iz. Boyumuzda 43 cm.

O cocuk ufak olmasada o duvarlari çiziyor emin ol.
Birde cizdiklerini silmeye calismis birseyler.
Anlastik bizde temiz olacakmis en azindan odasini hep duzenli tutacakmis gorecegiz.
Aynen rahatlarim perdeler takildikca bile eve isindim resmen buz gibi olmuştum evden cirkin geliyordu gozume

Bepanten diyorsun sureyim ben dunden beri sisti resmen yillarin jilet gormuslugu agdadan sonra sok gecirdi

masallah

Çok çok güzel valla bayıldımm bende daha hiçbirşey yok.hatta bunları görünce kızımın hiç kıyafeti olmadığını düşündüm
yok canım vardır böyle yerleştirince tam oluyor . bize çok hediye de geldi şimdiden ondan böyle dolu dolu oldu
oy maşallah herşeyi hazır.. o perdeyi nerde yaptırdın öyleee
evet kuzum çok şükür hazır artık her şeyimiz perdeyi instagramda evmila dan yaptırdım
Kızlar ben şimdi kan sonuçlarımı attım doktora ;vitamin ve kan ilaçlarını Doğuma kadar kullan dedi
bana da doğuma kdr vitamin ve demir kullanacaksn demişti canım
yok canım beşikte cibinlikte çilekten baby cotton serisi. küvet en çok yer kaplayan şey galiba ya
Birde şu çekmece içindekiler nerden ? Organizer olanlar
onları da geçen hafta a101 den aldm
Kizlarr birsey sorucaktim doktora gittigimde pasamiz onden cikiyor diyor dogum tarihi de ona gore degisiyor SAT a gore mi yoksa son soyledigi tarihe gore mi dogum olur kafam karisti
sata göre oluyor canım önde ya da geride olması önemli değil.
yani şöyle ilk 3 ayki duruma göre haftası belirleniyormuş daha sonra öne geçmesi veya geriye düşmesi önemli değil ben,m arkadaşımın 3 hafta fln önden gidiyordu yine 40. haftasında doğdu bebeği
Arkadaşlar omega 3 aldım oceans marka kullanan var mı ben gebelik boyunca toplasan 4 kere falan yemişimdir balık. Omega 3te belli bi marka olmasına gerek var mı acaba?
ben ocean mummy kullanıyorm memnunum
Evet bu konuyu bende merak ediyorum Sata göre 32 haftalik bebek 33 haftalik çıkıyor hangisini baz almaliyiz acaba
sat tarihini baz alıyorlar
maşallahh

ben tutuyorum kendimi ama bilmiyorum birden son ayda alabilirim sofradan kalkıyorum karnım gurluyo daha ne yiyim kızım dur diyorum

jilet sürmüyorum ama ağdanında benim için jiletten pek farkı olmuyor çıkarken gene kazık gibi batık batık çıkıyor oturur batık çıkarırdım şimdi onları da göremiyorm iyce kıl dönmesi olmam inş doğumdan sonra ilk işim batıklara bir el atmak ben evde yapınca direk duşa giriyordum ya o an olmuyor ama çıkarken çok fena kaşına kaşına bir hal oluyorm acayip kalın benim bepanthen iyi fikir 3-4 gün sürünce batıkları azaltıyor sonrasında

oy maşallah ya ben 26 dan beri giriyorum nst ye ama kısa tutuyorlardı en son baya bi durdum yarım saat oldu herhalde unuttular beni sandım bi sıkıntı geldi bide sırt üstü yatıyordum döndüm soluma neyse nerdeyse kalkıp gidecektim beni unuttunuz diye meğer asıl öyle oluyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…