- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Sagol canımcım vallahı badana yapılınca rahatladım malum evde ufak cocuk duvarları cızıyor ellıyorOhh ellerinize saglik mis gibi olmustur.benim hepsi kirliydi badanada yaptirmayinca duvar sildirdim mecbur.
Tarih bellide ins tarihe kadar uslu uslu durular annelerinin programini bozmazlar : )
Dus alip gidersen birde orda silersen hicbirsey olmuyor canim zaten 20 dakkada maxium bitiyor hic sorun etme bu kadar uğraşma gerci jilet yaptıysan biraz acır sonrasında mutlaka bepanten yada pişik kremi sür birde agdadan sonra hemen yıkanma sabah yaptırdıysan aksam yıkan yoksa batiklara yaralara davetiye çıkarırsınYa bende kendim alıyodum özel bölgeyi ama göremiyorum artık batık oldu her yerim sert çıkıyo bide kuaföre gidicem ama çekiniyorum ayıptır söylemesi akıntımız flanda oluyor malum nasıl olacak onu düşünüyorum gerçi doğumda görülmedik şeyimiz kalmayacak ama
Kız benimde çoktu etiketlerini çıkarıp oturma odasının halısının üstüne koydum çarşamba pazarı gibiydi ama yıkayıp ütüleyip yarısını bavula yarısını askıya yarısınıda dürüp koyunca hiç yokmuş gibi kaldı vallaCok güzel olmuş hepsiyalniz kiyafet az geldi bana sanirim ben asiri aldim
Evet bu konuyu bende merak ediyorum Sata göre 32 haftalik bebek 33 haftalik çıkıyor hangisini baz almaliyiz acabaKizlarr birsey sorucaktim doktora gittigimde pasamiz onden cikiyor diyor dogum tarihi de ona gore degisiyor SAT a gore mi yoksa son soyledigi tarihe gore mi dogum olur kafam karisti
Istersen sana cd hazırlatır yollarım bebis Sen iste yeterkibundan sonra her pazartesi yazicam
Stres yapma canım insallah hersey yolundadırAz sonra giricem doktora aşırı heycanlıyım bugün doğum şeklim %80 belli olucak gibi hissediyorum nedense
Bugun 34 oldum cok sukur o zaman icim rahatladi birazSanırım herkese aynı seyi diyorlar bana da öyle dedi 34te tehlike kalkıyor demekkiaz kaldı 31deyim sen kactasin ?
BendeeeIyi yapiyorsun bosver kolaysa onlar taşısınlar bebisleri ben kimseyi bulamayınca kendimle bile kavga ediyorum düsün
O cocuk ufak olmasada o duvarlari çiziyorSagol canımcım vallahı badana yapılınca rahatladım malum evde ufak cocuk duvarları cızıyor ellıyorBı daha yapmıcakmıs soz verdı
Isler bıttı kendıme alışverıse atıcam bırazdan
Sende bugun işler bıtınce rahatlarsınnnn ohh miss
Bepanten diyorsun sureyim ben dunden beri sisti resmen yillarin jilet gormuslugu agdadan sonra sok gecirdiDus alip gidersen birde orda silersen hicbirsey olmuyor canim zaten 20 dakkada maxium bitiyor hic sorun etme bu kadar uğraşma gerci jilet yaptıysan biraz acır sonrasında mutlaka bepanten yada pişik kremi sür birde agdadan sonra hemen yıkanma sabah yaptırdıysan aksam yıkan yoksa batiklara yaralara davetiye çıkarırsın
Evet kızlar biz paşamızı gördük teyzeleri.. uyuyordu yüzünü gösterdi çok şükür. Son an uyanıp eliyle burnunu tuttu doktor refleksleri gelişiyor dedi resmen avuçladı o küçük parmaklarıyla burnunu. Eşim yine video kaydına aldı evde izleriz diye bu arada kilosu 1950 gram 32+1’iz. Boyumuzda 43 cm.
yok canım vardır böyle yerleştirince tam oluyor . bize çok hediye de geldi şimdiden ondan böyle dolu dolu olduÇok çok güzel valla bayıldımmbende daha hiçbirşey yok.hatta bunları görünce kızımın hiç kıyafeti olmadığını düşündüm
evet kuzum çok şükür hazır artık her şeyimizoy maşallah herşeyi hazır.. o perdeyi nerde yaptırdın öyleee
bana da doğuma kdr vitamin ve demir kullanacaksn demişti canımKızlar ben şimdi kan sonuçlarımı attım doktora ;vitamin ve kan ilaçlarını Doğuma kadar kullan dedi
yok canım beşikte cibinlikte çilekten baby cotton serisi.Yaaa cok güzel olmuşboyle bakınca ben hiç birşey almamışım gibi geldi cibinlik ve besik farkli yerlerden mi ? Cibinligi cok begendim herşeyleri nasil güzel nasil bu arada küveti nereye koysam diyordum dolabın üstü iyi fikirmiş
onları da geçen hafta a101 den aldmBirde şu çekmece içindekiler nerden ? Organizer olanlar
sata göre oluyor canım önde ya da geride olması önemli değil.Kizlarr birsey sorucaktim doktora gittigimde pasamiz onden cikiyor diyor dogum tarihi de ona gore degisiyor SAT a gore mi yoksa son soyledigi tarihe gore mi dogum olur kafam karisti
ben ocean mummy kullanıyorm memnunumArkadaşlar omega 3 aldım oceans marka kullanan var mı ben gebelik boyunca toplasan 4 kere falan yemişimdir balık. Omega 3te belli bi marka olmasına gerek var mı acaba?
sat tarihini baz alıyorlarEvet bu konuyu bende merak ediyorum Sata göre 32 haftalik bebek 33 haftalik çıkıyor hangisini baz almaliyiz acaba
maşallahhEvet kızlar biz paşamızı gördük teyzeleri.. uyuyordu yüzünü gösterdi çok şükür. Son an uyanıp eliyle burnunu tuttu doktor refleksleri gelişiyor dedi resmen avuçladı o küçük parmaklarıyla burnunu. Eşim yine video kaydına aldı evde izleriz diye bu arada kilosu 1950 gram 32+1’iz. Boyumuzda 43 cm.
ben tutuyorum kendimi ama bilmiyorum birden son ayda alabilirim sofradan kalkıyorum karnım gurluyo daha ne yiyim kızım dur diyorumBenımde oyle genelde ayda bır sekılde ılerlıyorum kızımda 35sonrası uc haftada 4 4,5 kg almstım bakalım bunda nasıl olcakInsallah hıc bırımıze bır anda gelmez kılocuklar bebısler son haftalar atak yapıyolar
jilet sürmüyorum ama ağdanında benim için jiletten pek farkı olmuyor çıkarken gene kazık gibi batık batık çıkıyor oturur batık çıkarırdım şimdi onları da göremiyorm iyce kıl dönmesi olmam inş doğumdan sonra ilk işim batıklara bir el atmakDus alip gidersen birde orda silersen hicbirsey olmuyor canim zaten 20 dakkada maxium bitiyor hic sorun etme bu kadar uğraşma gerci jilet yaptıysan biraz acır sonrasında mutlaka bepanten yada pişik kremi sür birde agdadan sonra hemen yıkanma sabah yaptırdıysan aksam yıkan yoksa batiklara yaralara davetiye çıkarırsın
oy maşallah yaŞuan nstye girdim yan odada doğumhane var doktorum doğuma girmişti yarım saat sürer dedi 5 dk sonra bebeğin ağlama sesini duyduk nasıl çığırıyor anlatamam 5 dkdır ağlıyo kıyamam çok duygulandımm
bende oyle oluyorum bazen demekkı gereklı oluyorben tutuyorum kendimi ama bilmiyorum birden son ayda alabilirim sofradan kalkıyorum karnım gurluyo daha ne yiyim kızım dur diyorum
evet ama normal yemek falan kesmiyor ekmek hamur işi falan yeme gereksinimi duyuyorum o bile kesmiyorbende oyle oluyorum bazen demekkı gereklı oluyorOhhh yarasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?