2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cidden delirtiyorlar ya inan hiç görüşmek istemiyorum eskiden çok yakındık sanırım fazla tepeme çıkardım insanları kırmayı sevmem oyüzden ne oldusa alttan aldım şimdi anlıyorum hata ettiğimi boşver sen lafını esirgeme altta kalma doğumdan sonra her halta karışırlar mesafeni herzaman koy .oğlumda baya bi ters düştük lafımıda söyledim bi ara benimle eşimin arasına girmeye kadar gitti olay 1 sene kadar konuşmadık sonra mecburiyetten barıştık tabiki okadar soğuktukki birbirimize şimdide bazen yakın gibi görünüyoruz bazen aramız buz gibi sırf eşim için katlanıyorum

bende hiç sesimi çıkarmazdım eşimin kafasının etini yerdim şöyle böyle diye bizimkinin bi zararı yok ama cahillikten ne dediğni ne yaptığnı hiç bilmez bir sene beraber yaşadık her türlü sorununu sıkıntısını yansıttı beni dert ortağı yaptı resmen bende he he diyip geçiyodum ama şimdi dedim arada bi çizgi olsun yeter ben he dedim diye her şeyi kabullendiğmi sanıyo şimdide neyse onu söylüyorum artık valla napim öylede olmuyo böyle de bilsin en azından hatasını

Seninki masallah doğacak kiloya gelmis canim ilaçları ihmal etme ben hic etmedim şimdiye kadar o yanaklar varya yemelik oglusumu özlettiniz bana

Ne kadar zamanda geldi kuzu ?

Aynen canım hayasını biliolar bencede işlerine gelmio çoğu zaman bundna sonra görsünler gelin nasıl oluomuş

Aynen canım hayasını biliolar bencede işlerine gelmio çoğu zaman bundna sonra görsünler gelin nasıl oluomuş
aynen valla kötü gelinsede kötü gelin olurum bundan sonra iyi olduk ta ne oldu kafamız rahat ediyo böyle en azından yerlerini biliyolarlar

Buda bizim paşamız ❤. Bizimki melek olup cennete uçan abisine benziyor❤❤.
maşallah yaa o çene nediir tam ısırmalık
oyy maşallah tosuncuk olmuş cidden iyicee
Cibinligi tek satiyolarmi acaba ? Birde a101de hala varmıdır ya bende istiyordum ikea da cok pahalıydı alamadim
evet canım satılıyor hatta sana linkini ataym hemen
https://www.cilek.com/tr/baby-cotton-sl-cibinlik

organizerde daha geçen perşembe gelmişti belki kalmıştır bazı mağazalarında

Selamlar az önce rutin idrar tahilili sonucumu aldım. Protein eser lökosit 1 eritrosit 2 yassı epitel 53 çıkmış. Dr normal doğumdaymış konuşamadık.
Proteinin eser çıkması sinirlerimi bozdu biraz. Sizlerde böyle birşey ile karşılaşan var mı? Yassı epitel niye o kadar yüksek anlamadım zaten

Kızlar anlayışlı bi eşiniz varsa baş üstünde tutun sinirden çıldıracak gibiyim doktor ciddi enfeksiyon var erken doğuma sebeb olur yolculuğu ertele dedi benim eşim annesigilin yanina gitmeyi kafaya koydu 3 4 saatlik yol arabayla gideriz birşey olmaz diyor ben ağrı sancı çekiyorum o yolculuk derdinde sinir oluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…