benim bi döndümü çıkmıyor kalıyor sonra baya iltihap falan yapıyo mecbur bende çıkarıyorm berbat valla bıktım aslında tam lazerliğim ten bembeyaz kıllar inadına kapkaraAyyy kuzum.onu hic yapma daha kötü olmasına yol acarsın
Cidden delirtiyorlar ya inan hiç görüşmek istemiyorum eskiden çok yakındık sanırım fazla tepeme çıkardım insanları kırmayı sevmem oyüzden ne oldusa alttan aldım şimdi anlıyorum hata ettiğimi boşver sen lafını esirgeme altta kalma doğumdan sonra her halta karışırlar mesafeni herzaman koy .oğlumda baya bi ters düştük lafımıda söyledim bi ara benimle eşimin arasına girmeye kadar gitti olay 1 sene kadar konuşmadık sonra mecburiyetten barıştık tabiki okadar soğuktukki birbirimize şimdide bazen yakın gibi görünüyoruz bazen aramız buz gibi sırf eşim için katlanıyorumbenim kv görsen oda öyle hayatta emanet edemezsin bide ısrarla bebek doğunca gelip bakarım diyo istemiyorum dememe ramen ne el yıkamak var ne bir şey zaten çocuk tutamam yıkayamam diyor kendi çocuklarınıda pek kendi büyütmemiş zaten nerden geliyor bu özgüven anlamıyorum bide bana cahilsin bilemezsin diyor siz o cahillikle büyüttüyseniz ben hayli hayli büyütürüm yani şimdi bide eskisi gibi değil ki internet var her şeyi araştırıyoruz zaten amann zaten bu toruna bir şey alıp etme mevzularında çok canımı sıktı geçen en sonunda laf sahibi yaptı beni de ne biliyosam söyledim çocuk 3 aylıktı badi alayım onu mu alayım bunu mu alayım diye diye bu zamana geldi 2 tane 3 tane çıtçıtlı badi aldı en sonunda zorla bide senelerr önce bebek yorgan yaptırmış onu getirdi kp ile ayrılar bide ama adam eve gelip gidiyo para falan veriyo daha söylememiş hamile olduğumu bide altın yapamadım yok şu kadar olmuş altın bi yapsaydım diye bana dert yanıyo dedim ben gelinim bana her şeyi yansıtma ee ozaman dedm annemler her şeyi aldı odasına kadar siz hiç bir şeyde yardımcı olmadınız ne düğünde ne ev kurarken toruna da bi altın takında gelirken yüzünüz olur sonra misafir gibi kalıyorsunuz dedim benim gibi sessiz insana bunları dedirtti valla bide gelirim çocuğa bakarım diyo gerek yok dedm siz kendi çocuğunuza sahip çıkında eşimde sanki anasız babasız gibi öksüzler gibi kalıyo herseferinde üzülüyorum valla aman hepsi aynı ya bide hamile hamile benm kafamı şişirdi aylarca onu mu alsam bunu mu yapsam diye hep lafta ha bide geçen komşusunun torununun eskilerini toplamışta gelmiş böyle şeyleri yadırgamam aslında benim yakınım olsa ama o kim ya doğru düzgün tanımam etmem sonra bende onun kızına para verdim diyo bide bana bu kadar olur dedm niye getirdin annemler görseydi çok kızardı yapamayıpta ordan burdan toplanır mı hiç hangi zamandayız dedn
O nasıl bir tontik yanak Allahim ısırırımBuda bizim paşamız ❤. Bizimki melek olup cennete uçan abisine benziyor❤❤.
Kese sert olacak ama sicak suyla yumuşatıp kese yapmayı denedin mi ? Kuzubenim bi döndümü çıkmıyor kalıyor sonra baya iltihap falan yapıyo mecbur bende çıkarıyorm berbat valla bıktım aslında tam lazerliğim ten bembeyaz kıllar inadına kapkara
bende hiç sesimi çıkarmazdım eşimin kafasının etini yerdim şöyle böyle diye bizimkinin bi zararı yok ama cahillikten ne dediğni ne yaptığnı hiç bilmez bir sene beraber yaşadık her türlü sorununu sıkıntısını yansıttı beni dert ortağı yaptı resmen bende he he diyip geçiyodum ama şimdi dedim arada bi çizgi olsun yeter ben he dedim diye her şeyi kabullendiğmi sanıyo şimdide neyse onu söylüyorum artık valla napim öylede olmuyo böyle de bilsin en azından hatasınıCidden delirtiyorlar ya inan hiç görüşmek istemiyorum eskiden çok yakındık sanırım fazla tepeme çıkardım insanları kırmayı sevmem oyüzden ne oldusa alttan aldım şimdi anlıyorum hata ettiğimi boşver sen lafını esirgeme altta kalma doğumdan sonra her halta karışırlar mesafeni herzaman koy .oğlumda baya bi ters düştük lafımıda söyledim bi ara benimle eşimin arasına girmeye kadar gitti olay 1 sene kadar konuşmadık sonra mecburiyetten barıştık tabiki okadar soğuktukki birbirimize şimdide bazen yakın gibi görünüyoruz bazen aramız buz gibi sırf eşim için katlanıyorum
onu sanırım çıkma aşamasında devamlı yapmam lazm ki o zaman batık olmaz ben bir sefer yapıypdumKese sert olacak ama sicak suyla yumuşatıp kese yapmayı denedin mi ? Kuzu
Amin kuzum inşallah sağol teyzesiO nasıl bir tontik yanak Allahim ısırırımsagsalim kucagina al insallah kuzucum
Seninki masallah doğacak kiloya gelmis canimKızlar şimdi çıktım tosuncuğum yüzünü azıcık gösterdi dudakları kocaman yanakları kocaman bi oğluş2700 olmuş kilosu herşeyi iyiymiş yalnız duruşu hala tuhaf öne eğik bi şekilde durmam gerekiyomuş kanala rahat girmesi için. Normal doğum olur ama zor olur dedi ama ben istemem zor olcaksa eğer inşallah doğuma kadar döner şimdilik bu kadar kasılmalar gayet normalmiş gece uyandırması vs. Kan, demir, magnezyumunu ihmal etmeden iç dedi bende ihmal ediyorum hep ama dikkat edicem artık.
Her banyoda 20 dk kuzu farkı göreceksinonu sanırım çıkma aşamasında devamlı yapmam lazm ki o zaman batık olmaz ben bir sefer yapıypdum
Amin insallahAmin kuzum inşallah sağol teyzesi. Artık çok az kaldı düşününce çok heyecanlanıyorum ..rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları ❤
Walla bu rahatlık değil tamamen cahillik ve boşvermişlik mümkün değil daha emanet etmemTam oğlumla çekirdek yerken okudum, uyurken yiyim dedim ama uyandı, en korktuğum şey Allah korusunyaşlılar biraz rahat oluyor maalesef
Ne kadar zamanda geldi kuzu ?Aliexpress ganimetleri devam ediyor :) sadece dolap içi organizer kaldı gelmeyen bu hafta gelir o da.
Keselere bayıldım su geçirmez ve kocaman baya bi iş görür hem hastane çantasında hem sonrasında
El ayak izi tablosu diğeri de bakalım nasıl olacak
Aynen canım hayasını biliolar bencede işlerine gelmio çoğu zaman bundna sonra görsünler gelin nasıl oluomuşbende hiç sesimi çıkarmazdım eşimin kafasının etini yerdim şöyle böyle diye bizimkinin bi zararı yok ama cahillikten ne dediğni ne yaptığnı hiç bilmez bir sene beraber yaşadık her türlü sorununu sıkıntısını yansıttı beni dert ortağı yaptı resmen bende he he diyip geçiyodum ama şimdi dedim arada bi çizgi olsun yeter ben he dedim diye her şeyi kabullendiğmi sanıyo şimdide neyse onu söylüyorum artık valla napim öylede olmuyo böyle de bilsin en azından hatasını
Az kalmış senin randevunada canım,biliyorum son günler hiç geçmek bilmiyor zor okadar bekliyoruz 3-4 dakka anca görüyoruz ultrasondaAmin insallahteyzesi yesin onu bizimkide boyle tontik yanaklı cok ozledim oglusumu
BilmiyorumTorrent biliyorsan orda var kuzum internet linki istiyorsan bu akşam bir kurcaliyim bulabilecekmiyim
aynen valla kötü gelinsede kötü gelin olurum bundan sonra iyi olduk ta ne oldu kafamız rahat ediyo böyle en azından yerlerini biliyolarlarAynen canım hayasını biliolar bencede işlerine gelmio çoğu zaman bundna sonra görsünler gelin nasıl oluomuş
maşallah yaa o çene nediir tam ısırmalıkBuda bizim paşamız ❤. Bizimki melek olup cennete uçan abisine benziyor❤❤.
oyy maşallah tosuncuk olmuş cidden iyiceeKızlar şimdi çıktım tosuncuğum yüzünü azıcık gösterdi dudakları kocaman yanakları kocaman bi oğluş2700 olmuş kilosu herşeyi iyiymiş yalnız duruşu hala tuhaf öne eğik bi şekilde durmam gerekiyomuş kanala rahat girmesi için. Normal doğum olur ama zor olur dedi ama ben istemem zor olcaksa eğer inşallah doğuma kadar döner şimdilik bu kadar kasılmalar gayet normalmiş gece uyandırması vs. Kan, demir, magnezyumunu ihmal etmeden iç dedi bende ihmal ediyorum hep ama dikkat edicem artık.
evet canım satılıyor hatta sana linkini ataym hemenCibinligi tek satiyolarmi acaba ? Birde a101de hala varmıdır ya bende istiyordum ikea da cok pahalıydı alamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?