2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Şaşırmış herhalde ya.. İnsan böyle bir durumda böyle davranır mı ?
Annesi felan bir şey demiyor mu dur oğlum gelme bak durum böyle böyle diye

Çok geçmiş olsun canım idrar yolu enfeksiyonu mu var ? Boşver takılma erkekler hep kendilerini düşünüyorlar bende annemde kalıyodum şimdi kayinvalideme gidicem nasıl rahat edicem bilmiyorum sürekli yatıyorum orda da mümkün değil uzanamam cekiniyorum

Evet canım oturamam ki zaten kayın peder hizmet bekler insanın gözüne bakiyo yapmazsan kaynana yapmaz gelin yapar düşüncesi

S Serylady canım 1 ayda geldi sanırım eşimin hesabından söylemiştik toplu olarak baya bi ürün söyledik toplam 350 lira falan tuttu böyle posta posta geliyor işte dolap içi organizer kaldı onu bekliyorum

Grip oldum Ihlamur zencefil limon tarifleriniz varsa hastalık için çok mutlu olurum arkadaşlar nasıl tüketiyorsunuz ?

Grip oldum Ihlamur zencefil limon tarifleriniz varsa hastalık için çok mutlu olurum arkadaşlar nasıl tüketiyorsunuz ?

Canım çok geçmiş olsun ben her türlü çayı denemiştim ama beni ayağa kaldıran tavuk suyuna çorba oldu limonlu limonlu iyi geldi..

Onun dışında Ihlamur da iyidir

Bir kısmını ortadan kaldırdım gelen giden çok diyor canımı sıkıyor diye
Ne çok kıyafet almışsın diyenlere ben de sinir oluyorum :) yaz bebeği olacak kuzular terler kusar kakası bulaşır vs sık değiştiririz. Yıkamaya yetişemediğimiz zamanlar olur diye düşünüyorum

Ne çok kıyafet almışsın diyenlere ben de sinir oluyorum :) yaz bebeği olacak kuzular terler kusar kakası bulaşır vs sık değiştiririz. Yıkamaya yetişemediğimiz zamanlar olur diye düşünüyorum

Çok boş konuşan insanlar var..
Yazın ben bile günde bazen 2,3 kez tişört değiştiriyorum..
İzmir çok sıcak oluyor.. Sık sık değiştirmek banyo yaptırmak gerek..
velev ki hiç biri değil tamamen keyfimizden kime ne anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…