2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence birak kendi gitsin. Ben oyle dusuncesizlik yaptiginda ben gelemem diyorum. Bazen rest cekmek gerekio su kocalara..

Canım çok geçmiş olsun ben her türlü çayı denemiştim ama beni ayağa kaldıran tavuk suyuna çorba oldu limonlu limonlu iyi geldi..

Onun dışında Ihlamur da iyidir
Teşekkür ederim canım Ben de kelle paça içtim Ihlamur içicem canım günde 2 kupadan fazla içmeyin diyorlar sanırım ben de içmişken birilerine iyi gelen bir tarif vardır belki ıhlamurlu zencefilli diye sordum

Kesinlikle ya.. İnsan hevesli oluyor ilk bebiş.. İyi günlerde giydirmek nasip olur inşallah
:)

Ben de 89 kiloyum ama ben 85 tim 4 kilo tek aldim

Olsun canım en azından senide ezdirmio bazıları annem neder se ne yaparsa haklıdır modunda kocalar konusunda şanslıyız uzak olsunlar bize nefret ettim iyice
Allahtan ama ruhumu harap ettiler 4 yılda durumumuz olsa şu evden ciksak bi kurtulsam daha yuzlerine bakmam cok reziller dipdibe olunca zor oluyo ya Allah sabir versin tum kaynana magdurlarina

Çok iyi fikir oldu canım bende sabun rendeliycem öyle yaparım keseyi nerden aldın normal tül kesemi

Merhaba kızlar b3nde bugün açlık tokluk şekeri sonuçlarına baktirmaya gittim açlık ıyi tokluk sınırda ilaca gerek yok yediklerine dikkat et dedi sadece

Rutin nst istedi bebek uyanmadı bir türlü çikolata falan yiyip geldim gene uyanmadı doktor acile gönderdi serum taktılar uyanmazsa yatis yapıp inceleyeceğiz dedi Allah'tan çok değil ama az bir şey kıpırdadı son nst de. Sen yorul dun mu fazla mi yürüdun dedi pazar cok yürümüştüm dinlenme fırsatım olmadi iş yok dinlen gün içinde az hisseders3n acile gel dedi artık 1 hafta da bir bakalim sana dedi haftaya da gidicem ödüm koptu ya . Çantam da hazır değildi yarın ilk iş çantamı hazirlicam

Bence var idare edersin yastığına da gelirler parana yazık hepsini kullnmadan büyückler zaten

İnş o sıcaklarda takabiliriz karın ameliyatlarında hep kalıyor göbek bende 40 gün gitmiştim ameliyat sonrası doktorumun tavsiyesi üzerine

Bosver canım kafana takip stres olma anneni düşün gelini ona böyle şeyler dese ne kadar hoş olur

Geçmiş olsun canım dün de benim bebiş korkuttu bizi . Bişey olmaz annesi inşallah uykusu ağır gelmiştir

Ben de 89 kiloyum ama ben 85 tim 4 kilo tek aldim

Sen iyi hiç almamışsın nerdeyse ben 73 74 kilo ile başladım gidiyorum . Artık doktor dediya dikkat et kaç gündür de acildeyim annem eşim yakamı bırakmıyor yediklerimi sayıyorlar:))
Geçmiş olsun canım dün de benim bebiş korkuttu bizi . Bişey olmaz annesi inşallah uykusu ağır gelmiştir
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir. Şuan annemdeyim uzandim sabahtan beri uyuyan kız burada baya hareketli :)

Gebelik için heyet raporu alan arkadaşlar var mı kızlar? Bir de maaştan kesiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…