2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bence var idare edersin yastığına da gelirler parana yazık hepsini kullnmadan büyückler zaten
Bugün bunlarıda aldım son olarak hiç 0-3 zıbını ve altı yoktu çünkü daha da bişey almam doğunca bişey bulamazsam gidip aldırırım zor bişey değil sonuçta hemen büyüyolar gerçekten bide benimki azcık tosbik ondan giyemeyebilir

Eklentiler

• CD3A9855-267B-4C9B-BF12-11099311FEDA.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 86
Freckless geçmiş olsun canım ıhlamuru içine zencefil bal koyabilirsin bir de bal limon karabiberi iyi geliyor gece ve sabah aç karnına alabilirsin iki haftadır arada hasta olacak gibi oluyorum bunları yapıp atlatıyorum inşallah hiç birimiz hasta olmayalım ya aysegul34 geçmiş olsun canım sana da neyse ki bebiş iyiymiş dikkat et yorma kendini bı de çantanı hazır et hemen sana diyorum ama benim de hazır değil bunları okuyunca en kısa zamanda hazırlama kararı alıyorum sonra yine bi rehavet çöküyor bana

Benim tum sosyal medya hesaplarinda falan soyadim kendi soyadim.
Ipek diyor ki yani simdi ozan yaziyor ya sanki kardesimin adini yazmis gibi en cok onu seviyor gibi bir durum olacak anne belki fark etmezsin sen adinla soyadinin arasina bence ipek yazalim nasil tatli bir kiskanclik ya

Sen bunları söyleyince ne tepki verdi ben onu merak ettim :)

Hayırlı olsun canım çok güzeller hepsi güzel günlerde giydir inşAllah bende iki takım 5li hastane çıkışı aldım iki takımda onlu var. Kardeşim kendi bebeğinden küçülenlerden de gönderecek dediğin gibi yetmezse dağ başında değiliz alırız inşaAllah

Oldu canim deseydin.doktor diyor ertele diye neyi zorluyorsun bebekten onemli ne olabilir ki yada benden onemli de.gitme arkadasim doktor gitme dediyse ertele

Sonunda ben de hastane çantamı hazırladım çok şükür :) haftasonu memlekete gidip 2 hafta kalacağım, gitmeden hazırlamak istiyordum.
Bebek çantasına koyduklarım:
*Ebeye verilecek poşette( kilitli buzdolabı poşeti kullandım);
10lu hastene çıkışının penye battaniyesi
İç zıbın
Ayaklı pijaması ve üstü
Şapkası
Eldivenleri
Önlüğü
Mendili
Bir adet bebek bezi
*Yedek poşette;
5li takım(iç zıbın, ayaklı alt üst takım, şapka, eldiven, mendil)
Müslin örtü
Bir adet bebek bezi
*kalın battaniye
*12 adet yedek bebek bezi
*pişik kremi
*1 adet alt açma
*1 paket ıslak mendil
Henüz koymadım ama biberon ve bir adet emzik ekleyeceğim.

Kendi çantama koyduklarım:
*2 adet alt üst takım
*1 adet sabahlık
*2 adet alt 2 adet üst çamaşır
*2 adet atlet
*2 adet çorap
*1 paket depend bez
*1 adet yüz havlusu
*terlik ve taç
*ekleyeceklerim: tarak, diş fırçası ve macunu, makyaj malzemeleri)

Bu kadar benim alacaklarım ama hastane eve 5 dakika uzaklıkta biraz onun rahatlığı var, bişey gerekirse eşim gider alır diye düşünüyorum ki ilk doğumda biberonu almamıştım ama oğlum zayıf doğunca hemen mama takviyesi önerdi doktor. Eşim gidip kaynatıp getirmişti hemen.

Allahtan ama ruhumu harap ettiler 4 yılda durumumuz olsa şu evden ciksak bi kurtulsam daha yuzlerine bakmam cok reziller dipdibe olunca zor oluyo ya Allah sabir versin tum kaynana magdurlarina
Amin amin ne kadar uzak okadar iyi en kısa zamanda kurtulursun inşallah

Anneme geldim 2 haftalığına süper ya sürekli yatıyorum :) bende yatamam kayınvaldemde sağolsun eşim anlıyor nerde rahat ettiğimi

Metro marketten aldim ben subat gibi indirime sokmuslardi valizleri.sert olanlari sevmiyorum esneklik payi olmuyor.varsa metro yakininda bak belki hala indirimdedir uzun suruyor cunku her ugradigimda goruyordum indirim
Neydi fiyatı canım ?

Anneme geldim 2 haftalığına süper ya sürekli yatıyorum :) bende yatamam kayınvaldemde sağolsun eşim anlıyor nerde rahat ettiğimi
Çok şükür benim kayinvalidem bana iş yaptırmaz ama rahat olamıyorsun uzanamıyorum eşim de onların da gönlü olsun istiyo napalim uzakta diye bende esimin gönlünü yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…