2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ya yerim onu:) çocuk haklı bizim düşünmediğimiz şeyler onların dünyasında neler yaratıyor kim bilir

Çok şükür benim kayinvalidem bana iş yaptırmaz ama rahat olamıyorsun uzanamıyorum eşim de onların da gönlü olsun istiyo napalim uzakta diye bende esimin gönlünü yapıyorum
Bende hiç iş yapmam ama benim yatmam lazım ve yatamam orda uzun süre sabit oturunca inanılmaz sırtım ağrıyor

Ayy kızlar 2019 nisan annelerinde dolandım biraz geçmiş mesajları okudum. Herkes tek tek doğum haberini vermiş doğum hikayesini anlatmış çok duygulandım ya. Şimdi biz 1 ay sonra yavaş yavaş doğum hikayelerimizi mi anlatıcaz? Hatta biri doğum yaparken her saat başı yazmış buraya gelişmeleri ne kadar güzel. Doğumdan sonra da kopmayalım hep destek olalım birbirimize

aysegul34 geçmiş olsun canım sana da neyse ki bebiş iyiymiş dikkat et yorma kendini bı de çantanı hazır et hemen sana diyorum ama benim de hazır değil bunları okuyunca en kısa zamanda hazırlama kararı alıyorum sonra yine bi rehavet çöküyor bana
[/QUOTE]teşekkür ederim canım korkuttu biraz beni haftaya gideyim güzel haberlerini alayım için daha rahat eder . Çantamı bende bugün yarın dedim ama bugün korkunca dedim hemen hazırlayayım hiç belli olmuyor bu işler . Yanımda yatan kadın da bebegin hareketleri az diye gelmiş yatis yaptılar kadına.
Bence de kopmayalım ben çok aktif olamıyorum ama sanki çok yakinimmis uzun suredir taniyor musum gibi merak ediyorum siziarada hızlı hızlı bütün mesajları okuyup öyle çıkıyorum :) doğumdan sonra da tecrübelerimizi korkularımızı paylaşır destek oluruz birbirimize

Aynen canım tabiki daha çook uzun yolumuz bebeklerimizin gazı olucak sarılık olucaklar sütümüz gelmeyebilicek bunlar hep olan şeyler allah beterinden saklasın. Burda herkes tecrübelerini paylaşırsa o kadar iyi olur bizim için

Son düzenleme:
İnanılmaz melakoliğim şu dünyada kimse tarafından sevilip önemsenmediğimi düşünüyorum. Bazen milletin çocuklarıyla konuşmalarını duyuyorum kurban olduğum falan diyo anneleri çocuklarına içim eziliyo ben hiç öyle şeyler duymuyorum annemden. Hep bi ağlama hissi var hele ki bugün.

Ağlasan iyi gelir rahatlarsın benim annem yok annemin bana nasıl davranmasını istiyorsam oğluma öyle davranıyorum öyle hitap ediyorum bana uzun süre bakıp gözlerini doldurur kuzucuğum öyle güzel bi bağ boşver ağla rahatla ve evladına hayalindeki anneliği yaşat

Hepside çok güzel insan dayanamıyo zaten bakma verdiğim akla

Bosver canım kafana takip stres olma anneni düşün gelini ona böyle şeyler dese ne kadar hoş olur
Takmamaya calisiyorum canım da kv'me bir sey demedimki zaten! Tam tersi o bana diyor.
Beni üzmeyi huy edinen birine agzima geleni soylemem lazim ama yinede susuyorum.
Annemde gelinine kotu kavranmayacagi icin kimse bir sey demez

Kızlar ben kendim için pijama takımı bulamadım benim evde olan takımlarım hep saten ,dantelli ve şortlu ya da ip askılı ,adam akıllı evde giyecek pijama takımım bile yok.O yüzden hem hastanede hem de evde giyebileceğim birkaç takım almam lazım.Bizim burda Koray’a baktım ama penyeleri çok kötüydü.Siz nerelerden aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…