2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Doğum yapan arkadaşlar psikolojiniz nsıl ?
Ben dünya üerime çökmüş gibi hissediyorum
Bu kadar kötü olabileceğimi hiç tahmin etmezdim ben de öyleyim özellikle sütün gelmemesi beni çok dibe çekti evdeki herşey gözüme batıyor herkes üzerime üzerime geliyor ve sürekli ağlamak istiyorum bu lohusalık hamilelikten bin beter miş

Bu kadar kötü olabileceğimi hiç tahmin etmezdim ben de öyleyim özellikle sütün gelmemesi beni çok dibe çekti evdeki herşey gözüme batıyor herkes üzerime üzerime geliyor ve sürekli ağlamak istiyorum bu lohusalık hamilelikten bin beter miş
Bende öyleyim
Herkes mutlu ben hep dipte gbi
Beni de memeye bağlı olması. Gece uykusuzluğu çok yıprattı

İigündür düzenli adet ağrısı çekiyor gibiyim bugün banyoda aniden şiddetli ağrı ile ishal oldum 9ncesinde ishal olmadan belirti olurdu ama nofmal bir ağrıda değildi nodmal.bir ishalde değildi kiglendim kaldım hem.belim hemde kadnım
Pazartesi gününden beri ara ara sancim var. Ama açılma 1cm başka da yok. Gelen giden su da yok. Hastaneye gidiyorum. Yatış yapıyorlar. Açılma ve su olmayınca gönderiyorlar. Resmen karnımın kasilmasindan yoruldum. O yüzden hemen hastaneye gitmiyorum artık

Pazartesi gününden beri ara ara sancim var. Ama açılma 1cm başka da yok. Gelen giden su da yok. Hastaneye gidiyorum. Yatış yapıyorlar. Açılma ve su olmayınca gönderiyorlar. Resmen karnımın kasilmasindan yoruldum. O yüzden hemen hastaneye gitmiyorum artık
Alıştırma krampların yoğun demek ki
Doğumun hızlı olur imşaAllah

Kv dem bizde
Eşim de var
Diğer tüm işler onlarda
Ben sadece bebekle ilgileniyorum
Arada onlar bakıyor uyuyorum ana bebek resmen benim kokumu istiyor bana bagımlı gibi
Mama emme alt açma uyutma döngüsündeyim
38 sene rahat yasamanın sonuçları sanırm bu psikoloji
Bebeğimi çok seviyorum kıyamıyorum ona ama uykusuzluk ve yorgunluktan bu zorunluluklar külfet hbi geliyor bu da vicdan yapmama sebep oluyor

Ben seni çok anlıyorum, biliyorum ki benim minikte doğduktan sonra çok bunaldığım, sıkıldığım zamanlar olucak ama hepsi geçecek. Bi kaç sene sonra annecim gel bi koklayayım desek onlar gelmeyecekler biz peşlerinden koşacağız😀 Bu yaşadığın sıkıntı senin sorumluluk bilincinin çok olmasından kaynaklanıyor biraz da. İnan insanlar 3-5 doğum yapıyor ve hayatına kaldığı yerden devam ediyor, çocuklar birbirine baka baka büyüyor😀 Sende her fırsatta dinlen, belki bi ara bi kuaföre kaç, bi kaç alışveriş yap bunaltma kendini, bi kaç zaman sonra hepsi geçecek arkadaşım, hersey güzel olucak🙏

Emzirip yatirinca ne kadar uyyyo
Gece emzirme yatırma olayı kabus
Yatırdığım an ağlıyor
4-5 kere uykuya dalınca memede koyuyorum yerine
Yöne uyanıyor basa sarıyoruz
Uyursa en az 1 saat en çok 3 saat uyuyor
Gündüz bıraksak uyur 4-5 saat
Geceler işkence bizgunduz daha ıyıyız
O uyuyunca ben de uyuyorum gündüz
Yoksa ayakta kalamam

Ben seni çok anlıyorum, biliyorum ki benim minikte doğduktan sonra çok bunaldığım, sıkıldığım zamanlar olucak ama hepsi geçecek. Bi kaç sene sonra annecim gel bi koklayayım desek onlar gelmeyecekler biz peşlerinden koşacağız😀 Bu yaşadığın sıkıntı senin sorumluluk bilincinin çok olmasından kaynaklanıyor biraz da. İnan insanlar 3-5 doğum yapıyor ve hayatına kaldığı yerden devam ediyor, çocuklar birbirine baka baka büyüyor😀 Sende her fırsatta dinlen, belki bi ara bi kuaföre kaç, bi kaç alışveriş yap bunaltma kendini, bi kaç zaman sonra hepsi geçecek arkadaşım, hersey güzel olucak🙏
Teşekkürler desteğin için
Fırsat olursa uyuyorum sadece çünkü basım dönüyor artık uykusuzluktan
Öyle dolu çocuk doğuranlara daha çok şaştım zaten :(

İyi gözüküyor gözümüze gözlerinin sarısı açıldı çok şükür.
Benimde memede dursa sabaha kadar durur doymuyor çekemiyor.
Bende emin olmak için sağıp öyle veriyorum 2 saat uyuyup tekrar veeiyorum.
Gece çok terslendi yarım saatte bir kalkıp meme istedi kustu çok zordu şimdi uyuyor paşa
Hep sağıpmı veriyosun canım? Bende sağıp verdiğim zaman çok huzurlu uyuyor en az 2 saat ama yarım saatte emzirsem 10 dk uyuyor en fazla hemen aranmaya başlıyo

Arkadaşlar elimde avent in elektrikli süt sağma makinası var kuzenimden aldım bıkac kişi kullandı aileden benden önce bu makinenin performansını etkilemiş olabilir mi fikriniz var mı malum sütüm yok diye günlerdir yazıyorum acaba makine de iyi çekmiyor olabilir mi diye düşünmeye başladım o yüzden de hastane tipi makinelerden kiralamaya karar verdim fikri olan var mı hangi marka iyidir falan

gecen gun hep sagıp verdim 2 saat uyudu ama aksam cok kustu fıskırtırcasına öyle sızıntı şeklinde değil
Bende bugun hep göğsümden veriyorum saat bası istiyor

Hep sağıpmı veriyosun canım? Bende sağıp verdiğim zaman çok huzurlu uyuyor en az 2 saat ama yarım saatte emzirsem 10 dk uyuyor en fazla hemen aranmaya başlıyo

Bence etkilenemez bende bir tanıdıktan aldım
Arkadaşlar elimde avent in elektrikli süt sağma makinası var kuzenimden aldım bıkac kişi kullandı aileden benden önce bu makinenin performansını etkilemiş olabilir mi fikriniz var mı malum sütüm yok diye günlerdir yazıyorum acaba makine de iyi çekmiyor olabilir mi diye düşünmeye başladım o yüzden de hastane tipi makinelerden kiralamaya karar verdim fikri olan var mı hangi marka iyidir falan
ilk zamanlar gelmiyordu şimdi geliyor çok şükür ama sagıp vermiyorum artok göğsümden veriyorum

Back
X