2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ohh maşallah ne güzel bir doğum olmuş. Allah analı babalı büyütsün :)

Maşallah nasıl güzel bir doğum.olmus eğer ebeniz de daha ilgili olsaymıştı süper olurmustu.kim.olursa kızar ve şikayet eder üzeri açık yeni doğmuş bir bebeği o şekilde bıraktığı için.Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

amin canm darısı size . biri olunca biri olmuyormuş demek :) neyse ki iyiyz .

Gözün aydın canım.masallah sana ve oğluşa.guzel bir doğum olmuş tebrikler.yaptiklarin işe yaramış demekki(yürüyüş squat)dimi.sonu biraz can sıkıcı olsada şükür ki sağlıkla kavuşmuşsun yavruna.darisi bizlere

Maşallah sizde sona yaklasmissiniz kolay doğumlar olur inşallah. Bana on gune dogur suniye girmeyelim yoksa sezeryan dedi. Kizimda son haftalara kadar dogmayacak gibi geliyor bana
Sona geldim çok şükür ama son günlerde ömrümden ömür gidiyor valla dua et banada doğurim dayanamıyorum cidden

Sona geldim çok şükür ama son günlerde ömrümden ömür gidiyor valla dua et banada doğurim dayanamıyorum cidden
Bende aynı senin gibiyim çok ağrılarım var belim falan cok kötü 39 hafta oldu bugun hastanedeyım sancı falan cıkmıyo son haftalar cok zormuş insan sabırsızlanıyo merak ediyo hele ilk dogum olunca daha zor

Bende aynı senin gibiyim çok ağrılarım var belim falan cok kötü 39 hafta oldu bugun hastanedeyım sancı falan cıkmıyo son haftalar cok zormuş insan sabırsızlanıyo merak ediyo hele ilk dogum olunca daha zor
Ya benim ağrılarım bi yandan kocam bir yandan sürekli doğurmuyon mu doğuracan mı kanser etti beni dün ölmek istiyorum yeter dedim artık kendi kendime düşün benim psikolojim zaten bozuk ağrılardan oda böyle yapınca sinir krizi geçiriyorum

Canimm gozunaydin.Allah anali babali buyutsun..Darisi basimiza ne guzel masallah normal dogum yapmissin..

Gözün aydın canım, sağlıcakla kavuşmuşsunuz ya.. ama haklısın, o kadar güzel bir doğum yaşamışsın ki, böyle yaparak canını sıkmışlar. Buna hiç hakları yok, sana bebek gibi davranmaları lazımdı..

sagol canim aynen oyle şükr iyiyz. perine masaji, yürüyüş, pilates , merdiven , squat ve kegel egzersizi hepsini de yaptim . sizde yapın insallah guzel gecer dogumunuz :)

Allah kalplerine gore versin diyorm . bna bağırdığı faln umrumda cok degilde bebegin o kadr bekletilmesi bni üzdü umarm usutmedi. teşekkürler bu arada

Son kısımları saymazsak ne kadar güzel geçmiş doğumun maşallah valla.hele dikişsiz olması harika tebrik ederim sağlıkla büyüt kuzunu

B Biravucmutluluk tebrik ederim canım Allah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin.
Benimkinin yeri rahat galiba bakalım bu açılmayla kaç gün gezicez böyle de zor ama oldu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…