iyi geceler kizlar ben dogum yaptım. oglum yanimda iyiyiz sukur . dogumum guzel gecti. 16.00 dan itibaren düzensiz sancılarım vardi cok şiddetli degildi ama canımı da yakıyordu . sonra akşam 21.00 22.00 gbi şiddetlenmeye başladı ama hala duzensizdi biraz oyalandm faln duşa girdim ciktim sanci hala duzensizdi 7 dk da geliyorsa bi iki sonra bi bak 10 dakika da geliyordu . sonra dedm bu yalancı sancilar uyuyaym en iyisi uyumuşum 1 gbi şiddetli sancılarla uyandm 5 dakikaya bir 2 3 kere geldi tuvalet ihtiyacım var gibiydi bi tuvalete gireym dedm tuvalette ıkınınca sanci iyice şiddetlendi 4 dk düştü sonra acaba dogummu dedm ama yerlere yatıyorum ağrıdan eşimi kaldırdım belimi faln ovdu bir türlü dogummu degilmi anlayamadmneyse sancilar 2 dk düştü ve artk dayanilmazdi eşime gidelm dedm bu arada saat 2 buçuk oldu hastene cok yakındı zaten dogumhaneye gelmemle ilk kontrol ardından sakin ıkınma dedi ebe tam aciklik varmis hemen doğumhane ye aldılar . dedm bnm ıkınma hissi yok ama biraz beklesek mi dedm cocuk gelmiş canm nasil bekleyeceksin dedi suyumu patlatmasiyla bnde asiri bi ıkınma isteği geldi ebe bn dedikce ikin ama yavaş yavaş hızla ıkınırsan yırtılırsın dedi 4 5 ıkınmadan sonra fazla ıkınıyorsun bana bırak bn alicam dedi istemsiz bi kere daha ikindim sonrası derin nefes saat 3 de doğdu toplamda ne kadr sanci çekmiş oluyorum bilmiyorum ama Allah im.beni kurtar moduna 1 den sonra girdim :) epizyom yırtığım yok cok dogal bi dogum oldu cok şükür . bunlar guzel kısımlardı kötü kısımlara gelecek olursak dogumhanede vajinal muayene edilirken elimi vajinaya yakin bölgeye tuttuğum icin sert bi dille elini ordan al diye uyarildim ardından suyumu patlatırken de aynı şeyi yaptığım icin resmen azar işittim bn nasil dogurtaymbu şekilde seni diye bağırdi bna sadece vajina üst kemiginin ordaydı elim sanarsin tekme atmışım tokat atmışım bunla da kalmadi ebe bebegi yatirdi bi yere kilo boy igne ve topuk izinden sonra giydirmedi epey bi zaman cocuk ciplak kaldi orda bn sandim birsey yapilacak en son sordm neden bekliyor hala gorevli kadin gelecek dedi plesantayi çıkardı kontrolünü yaptı ve gitti kalkabilirsin veya şudur budur hic bi şekilde bi bilgi vermedi ve bni dogumhanede oyle birakti cikti görevli kadin halledermis gerisini oda yasli bi kadin hic bisi umrunda olmayan miymiy moralim bozuk bu yüzden şikayet etmeyi düşünmüyorum bunlari bu davranışlarından ötürü. . ilk dogumumu da burda yaptm ve canim kizim yavrum diye konusuldu o kadr guzel davranildi ki bebegime ve bana suan cok saskinim. ve kesinlikle bugünkü ebe ve hizmetli kadını şikayet etmek istiyorum .
cok şükür canimÇok şükür kurtuldun :) Allah saglıklı güzel ömürler versin serkan bebesine darısı bize artııkk:)
cok şükür canimkuru bir oglan dogurdum dur bakalm seninki kuru kızmı tontis kızmı
amin canim darisi sizeOhh maşallah ne güzel bir doğum olmuş. Allah analı babalı büyütsün :)
2900 canm :) yazmamışım boyu 50 cmKurudur o kurudur :)) ne kdr dogdu yazmıs mıydın görmemişim :)
Maşallah nasıl güzel bir doğum.olmus eğer ebeniz de daha ilgili olsaymıştı süper olurmustu.kim.olursa kızar ve şikayet eder üzeri açık yeni doğmuş bir bebeği o şekilde bıraktığı için.Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.iyi geceler kizlar ben dogum yaptım. oglum yanimda iyiyiz sukur . dogumum guzel gecti. 16.00 dan itibaren düzensiz sancılarım vardi cok şiddetli degildi ama canımı da yakıyordu . sonra akşam 21.00 22.00 gbi şiddetlenmeye başladı ama hala duzensizdi biraz oyalandm faln duşa girdim ciktim sanci hala duzensizdi 7 dk da geliyorsa bi iki sonra bi bak 10 dakika da geliyordu . sonra dedm bu yalancı sancilar uyuyaym en iyisi uyumuşum 1 gbi şiddetli sancılarla uyandm 5 dakikaya bir 2 3 kere geldi tuvalet ihtiyacım var gibiydi bi tuvalete gireym dedm tuvalette ıkınınca sanci iyice şiddetlendi 4 dk düştü sonra acaba dogummu dedm ama yerlere yatıyorum ağrıdan eşimi kaldırdım belimi faln ovdu bir türlü dogummu degilmi anlayamadmneyse sancilar 2 dk düştü ve artk dayanilmazdi eşime gidelm dedm bu arada saat 2 buçuk oldu hastene cok yakındı zaten dogumhaneye gelmemle ilk kontrol ardından sakin ıkınma dedi ebe tam aciklik varmis hemen doğumhane ye aldılar . dedm bnm ıkınma hissi yok ama biraz beklesek mi dedm cocuk gelmiş canm nasil bekleyeceksin dedi suyumu patlatmasiyla bnde asiri bi ıkınma isteği geldi ebe bn dedikce ikin ama yavaş yavaş hızla ıkınırsan yırtılırsın dedi 4 5 ıkınmadan sonra fazla ıkınıyorsun bana bırak bn alicam dedi istemsiz bi kere daha ikindim sonrası derin nefes saat 3 de doğdu toplamda ne kadr sanci çekmiş oluyorum bilmiyorum ama Allah im.beni kurtar moduna 1 den sonra girdim :) epizyom yırtığım yok cok dogal bi dogum oldu cok şükür . bunlar guzel kısımlardı kötü kısımlara gelecek olursak dogumhanede vajinal muayene edilirken elimi vajinaya yakin bölgeye tuttuğum icin sert bi dille elini ordan al diye uyarildim ardından suyumu patlatırken de aynı şeyi yaptığım icin resmen azar işittim bn nasil dogurtaymbu şekilde seni diye bağırdi bna sadece vajina üst kemiginin ordaydı elim sanarsin tekme atmışım tokat atmışım bunla da kalmadi ebe bebegi yatirdi bi yere kilo boy igne ve topuk izinden sonra giydirmedi epey bi zaman cocuk ciplak kaldi orda bn sandim birsey yapilacak en son sordm neden bekliyor hala gorevli kadin gelecek dedi plesantayi çıkardı kontrolünü yaptı ve gitti kalkabilirsin veya şudur budur hic bi şekilde bi bilgi vermedi ve bni dogumhanede oyle birakti cikti görevli kadin halledermis gerisini oda yasli bi kadin hic bisi umrunda olmayan miymiy moralim bozuk bu yüzden şikayet etmeyi düşünmüyorum bunlari bu davranışlarından ötürü. . ilk dogumumu da burda yaptm ve canim kizim yavrum diye konusuldu o kadr guzel davranildi ki bebegime ve bana suan cok saskinim. ve kesinlikle bugünkü ebe ve hizmetli kadını şikayet etmek istiyorum .
amin canm darısı size . biri olunca biri olmuyormuş demek :) neyse ki iyiyz .Maşallah nasıl güzel bir doğum.olmus eğer ebeniz de daha ilgili olsaymıştı süper olurmustu.kim.olursa kızar ve şikayet eder üzeri açık yeni doğmuş bir bebeği o şekilde bıraktığı için.Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Gözün aydın canım.masallah sana ve oğluşa.guzel bir doğum olmuş tebrikler.yaptiklarin işe yaramış demekki(yürüyüş squat)dimi.sonu biraz can sıkıcı olsada şükür ki sağlıkla kavuşmuşsun yavruna.darisi bizlereiyi geceler kizlar ben dogum yaptım. oglum yanimda iyiyiz sukur . dogumum guzel gecti. 16.00 dan itibaren düzensiz sancılarım vardi cok şiddetli degildi ama canımı da yakıyordu . sonra akşam 21.00 22.00 gbi şiddetlenmeye başladı ama hala duzensizdi biraz oyalandm faln duşa girdim ciktim sanci hala duzensizdi 7 dk da geliyorsa bi iki sonra bi bak 10 dakika da geliyordu . sonra dedm bu yalancı sancilar uyuyaym en iyisi uyumuşum 1 gbi şiddetli sancılarla uyandm 5 dakikaya bir 2 3 kere geldi tuvalet ihtiyacım var gibiydi bi tuvalete gireym dedm tuvalette ıkınınca sanci iyice şiddetlendi 4 dk düştü sonra acaba dogummu dedm ama yerlere yatıyorum ağrıdan eşimi kaldırdım belimi faln ovdu bir türlü dogummu degilmi anlayamadmneyse sancilar 2 dk düştü ve artk dayanilmazdi eşime gidelm dedm bu arada saat 2 buçuk oldu hastene cok yakındı zaten dogumhaneye gelmemle ilk kontrol ardından sakin ıkınma dedi ebe tam aciklik varmis hemen doğumhane ye aldılar . dedm bnm ıkınma hissi yok ama biraz beklesek mi dedm cocuk gelmiş canm nasil bekleyeceksin dedi suyumu patlatmasiyla bnde asiri bi ıkınma isteği geldi ebe bn dedikce ikin ama yavaş yavaş hızla ıkınırsan yırtılırsın dedi 4 5 ıkınmadan sonra fazla ıkınıyorsun bana bırak bn alicam dedi istemsiz bi kere daha ikindim sonrası derin nefes saat 3 de doğdu toplamda ne kadr sanci çekmiş oluyorum bilmiyorum ama Allah im.beni kurtar moduna 1 den sonra girdim :) epizyom yırtığım yok cok dogal bi dogum oldu cok şükür . bunlar guzel kısımlardı kötü kısımlara gelecek olursak dogumhanede vajinal muayene edilirken elimi vajinaya yakin bölgeye tuttuğum icin sert bi dille elini ordan al diye uyarildim ardından suyumu patlatırken de aynı şeyi yaptığım icin resmen azar işittim bn nasil dogurtaymbu şekilde seni diye bağırdi bna sadece vajina üst kemiginin ordaydı elim sanarsin tekme atmışım tokat atmışım bunla da kalmadi ebe bebegi yatirdi bi yere kilo boy igne ve topuk izinden sonra giydirmedi epey bi zaman cocuk ciplak kaldi orda bn sandim birsey yapilacak en son sordm neden bekliyor hala gorevli kadin gelecek dedi plesantayi çıkardı kontrolünü yaptı ve gitti kalkabilirsin veya şudur budur hic bi şekilde bi bilgi vermedi ve bni dogumhanede oyle birakti cikti görevli kadin halledermis gerisini oda yasli bi kadin hic bisi umrunda olmayan miymiy moralim bozuk bu yüzden şikayet etmeyi düşünmüyorum bunlari bu davranışlarından ötürü. . ilk dogumumu da burda yaptm ve canim kizim yavrum diye konusuldu o kadr guzel davranildi ki bebegime ve bana suan cok saskinim. ve kesinlikle bugünkü ebe ve hizmetli kadını şikayet etmek istiyorum .
Sona geldim çok şükür ama son günlerde ömrümden ömür gidiyor valla dua et banada doğurim dayanamıyorum ciddenMaşallah sizde sona yaklasmissiniz kolay doğumlar olur inşallah. Bana on gune dogur suniye girmeyelim yoksa sezeryan dedi. Kizimda son haftalara kadar dogmayacak gibi geliyor bana
Bende aynı senin gibiyim çok ağrılarım var belim falan cok kötü 39 hafta oldu bugun hastanedeyım sancı falan cıkmıyo son haftalar cok zormuş insan sabırsızlanıyo merak ediyo hele ilk dogum olunca daha zorSona geldim çok şükür ama son günlerde ömrümden ömür gidiyor valla dua et banada doğurim dayanamıyorum cidden
Ya benim ağrılarım bi yandan kocam bir yandan sürekli doğurmuyon mu doğuracan mı kanser etti beni dün ölmek istiyorum yeter dedim artık kendi kendime düşün benim psikolojim zaten bozuk ağrılardan oda böyle yapınca sinir krizi geçiriyorumBende aynı senin gibiyim çok ağrılarım var belim falan cok kötü 39 hafta oldu bugun hastanedeyım sancı falan cıkmıyo son haftalar cok zormuş insan sabırsızlanıyo merak ediyo hele ilk dogum olunca daha zor
Canimm gozunaydin.Allah anali babali buyutsun..Darisi basimiza ne guzel masallah normal dogum yapmissin..iyi geceler kizlar ben dogum yaptım. oglum yanimda iyiyiz sukur . dogumum guzel gecti. 16.00 dan itibaren düzensiz sancılarım vardi cok şiddetli degildi ama canımı da yakıyordu . sonra akşam 21.00 22.00 gbi şiddetlenmeye başladı ama hala duzensizdi biraz oyalandm faln duşa girdim ciktim sanci hala duzensizdi 7 dk da geliyorsa bi iki sonra bi bak 10 dakika da geliyordu . sonra dedm bu yalancı sancilar uyuyaym en iyisi uyumuşum 1 gbi şiddetli sancılarla uyandm 5 dakikaya bir 2 3 kere geldi tuvalet ihtiyacım var gibiydi bi tuvalete gireym dedm tuvalette ıkınınca sanci iyice şiddetlendi 4 dk düştü sonra acaba dogummu dedm ama yerlere yatıyorum ağrıdan eşimi kaldırdım belimi faln ovdu bir türlü dogummu degilmi anlayamadmneyse sancilar 2 dk düştü ve artk dayanilmazdi eşime gidelm dedm bu arada saat 2 buçuk oldu hastene cok yakındı zaten dogumhaneye gelmemle ilk kontrol ardından sakin ıkınma dedi ebe tam aciklik varmis hemen doğumhane ye aldılar . dedm bnm ıkınma hissi yok ama biraz beklesek mi dedm cocuk gelmiş canm nasil bekleyeceksin dedi suyumu patlatmasiyla bnde asiri bi ıkınma isteği geldi ebe bn dedikce ikin ama yavaş yavaş hızla ıkınırsan yırtılırsın dedi 4 5 ıkınmadan sonra fazla ıkınıyorsun bana bırak bn alicam dedi istemsiz bi kere daha ikindim sonrası derin nefes saat 3 de doğdu toplamda ne kadr sanci çekmiş oluyorum bilmiyorum ama Allah im.beni kurtar moduna 1 den sonra girdim :) epizyom yırtığım yok cok dogal bi dogum oldu cok şükür . bunlar guzel kısımlardı kötü kısımlara gelecek olursak dogumhanede vajinal muayene edilirken elimi vajinaya yakin bölgeye tuttuğum icin sert bi dille elini ordan al diye uyarildim ardından suyumu patlatırken de aynı şeyi yaptığım icin resmen azar işittim bn nasil dogurtaymbu şekilde seni diye bağırdi bna sadece vajina üst kemiginin ordaydı elim sanarsin tekme atmışım tokat atmışım bunla da kalmadi ebe bebegi yatirdi bi yere kilo boy igne ve topuk izinden sonra giydirmedi epey bi zaman cocuk ciplak kaldi orda bn sandim birsey yapilacak en son sordm neden bekliyor hala gorevli kadin gelecek dedi plesantayi çıkardı kontrolünü yaptı ve gitti kalkabilirsin veya şudur budur hic bi şekilde bi bilgi vermedi ve bni dogumhanede oyle birakti cikti görevli kadin halledermis gerisini oda yasli bi kadin hic bisi umrunda olmayan miymiy moralim bozuk bu yüzden şikayet etmeyi düşünmüyorum bunlari bu davranışlarından ötürü. . ilk dogumumu da burda yaptm ve canim kizim yavrum diye konusuldu o kadr guzel davranildi ki bebegime ve bana suan cok saskinim. ve kesinlikle bugünkü ebe ve hizmetli kadını şikayet etmek istiyorum .
Gözün aydın canım, sağlıcakla kavuşmuşsunuz ya.. ama haklısın, o kadar güzel bir doğum yaşamışsın ki, böyle yaparak canını sıkmışlar. Buna hiç hakları yok, sana bebek gibi davranmaları lazımdı..iyi geceler kizlar ben dogum yaptım. oglum yanimda iyiyiz sukur . dogumum guzel gecti. 16.00 dan itibaren düzensiz sancılarım vardi cok şiddetli degildi ama canımı da yakıyordu . sonra akşam 21.00 22.00 gbi şiddetlenmeye başladı ama hala duzensizdi biraz oyalandm faln duşa girdim ciktim sanci hala duzensizdi 7 dk da geliyorsa bi iki sonra bi bak 10 dakika da geliyordu . sonra dedm bu yalancı sancilar uyuyaym en iyisi uyumuşum 1 gbi şiddetli sancılarla uyandm 5 dakikaya bir 2 3 kere geldi tuvalet ihtiyacım var gibiydi bi tuvalete gireym dedm tuvalette ıkınınca sanci iyice şiddetlendi 4 dk düştü sonra acaba dogummu dedm ama yerlere yatıyorum ağrıdan eşimi kaldırdım belimi faln ovdu bir türlü dogummu degilmi anlayamadmneyse sancilar 2 dk düştü ve artk dayanilmazdi eşime gidelm dedm bu arada saat 2 buçuk oldu hastene cok yakındı zaten dogumhaneye gelmemle ilk kontrol ardından sakin ıkınma dedi ebe tam aciklik varmis hemen doğumhane ye aldılar . dedm bnm ıkınma hissi yok ama biraz beklesek mi dedm cocuk gelmiş canm nasil bekleyeceksin dedi suyumu patlatmasiyla bnde asiri bi ıkınma isteği geldi ebe bn dedikce ikin ama yavaş yavaş hızla ıkınırsan yırtılırsın dedi 4 5 ıkınmadan sonra fazla ıkınıyorsun bana bırak bn alicam dedi istemsiz bi kere daha ikindim sonrası derin nefes saat 3 de doğdu toplamda ne kadr sanci çekmiş oluyorum bilmiyorum ama Allah im.beni kurtar moduna 1 den sonra girdim :) epizyom yırtığım yok cok dogal bi dogum oldu cok şükür . bunlar guzel kısımlardı kötü kısımlara gelecek olursak dogumhanede vajinal muayene edilirken elimi vajinaya yakin bölgeye tuttuğum icin sert bi dille elini ordan al diye uyarildim ardından suyumu patlatırken de aynı şeyi yaptığım icin resmen azar işittim bn nasil dogurtaymbu şekilde seni diye bağırdi bna sadece vajina üst kemiginin ordaydı elim sanarsin tekme atmışım tokat atmışım bunla da kalmadi ebe bebegi yatirdi bi yere kilo boy igne ve topuk izinden sonra giydirmedi epey bi zaman cocuk ciplak kaldi orda bn sandim birsey yapilacak en son sordm neden bekliyor hala gorevli kadin gelecek dedi plesantayi çıkardı kontrolünü yaptı ve gitti kalkabilirsin veya şudur budur hic bi şekilde bi bilgi vermedi ve bni dogumhanede oyle birakti cikti görevli kadin halledermis gerisini oda yasli bi kadin hic bisi umrunda olmayan miymiy moralim bozuk bu yüzden şikayet etmeyi düşünmüyorum bunlari bu davranışlarından ötürü. . ilk dogumumu da burda yaptm ve canim kizim yavrum diye konusuldu o kadr guzel davranildi ki bebegime ve bana suan cok saskinim. ve kesinlikle bugünkü ebe ve hizmetli kadını şikayet etmek istiyorum .
sagol canim aynen oyle şükr iyiyz. perine masaji, yürüyüş, pilates , merdiven , squat ve kegel egzersizi hepsini de yaptim . sizde yapın insallah guzel gecer dogumunuz :)Gözün aydın canım.masallah sana ve oğluşa.guzel bir doğum olmuş tebrikler.yaptiklarin işe yaramış demekki(yürüyüş squat)dimi.sonu biraz can sıkıcı olsada şükür ki sağlıkla kavuşmuşsun yavruna.darisi bizlere
sagol canim darisi size olsun:) bir avazda doğurun inslh. bekletmeden yormadan gelsin bebisleriniz :)Canimm gozunaydin.Allah anali babali buyutsun..Darisi basimiza ne guzel masallah normal dogum yapmissin..
Allah kalplerine gore versin diyorm . bna bağırdığı faln umrumda cok degilde bebegin o kadr bekletilmesi bni üzdü umarm usutmedi. teşekkürler bu aradaGözün aydın canım, sağlıcakla kavuşmuşsunuz ya.. ama haklısın, o kadar güzel bir doğum yaşamışsın ki, böyle yaparak canını sıkmışlar. Buna hiç hakları yok, sana bebek gibi davranmaları lazımdı..
Ne güzel bir doğum olmuş Allah analı babalı büyütsünsagol canim aynen oyle şükr iyiyz. perine masaji, yürüyüş, pilates , merdiven , squat ve kegel egzersizi hepsini de yaptim . sizde yapın insallah guzel gecer dogumunuz :)
Son kısımları saymazsak ne kadar güzel geçmiş doğumun maşallah valla.hele dikişsiz olması harikaiyi geceler kizlar ben dogum yaptım. oglum yanimda iyiyiz sukur . dogumum guzel gecti. 16.00 dan itibaren düzensiz sancılarım vardi cok şiddetli degildi ama canımı da yakıyordu . sonra akşam 21.00 22.00 gbi şiddetlenmeye başladı ama hala duzensizdi biraz oyalandm faln duşa girdim ciktim sanci hala duzensizdi 7 dk da geliyorsa bi iki sonra bi bak 10 dakika da geliyordu . sonra dedm bu yalancı sancilar uyuyaym en iyisi uyumuşum 1 gbi şiddetli sancılarla uyandm 5 dakikaya bir 2 3 kere geldi tuvalet ihtiyacım var gibiydi bi tuvalete gireym dedm tuvalette ıkınınca sanci iyice şiddetlendi 4 dk düştü sonra acaba dogummu dedm ama yerlere yatıyorum ağrıdan eşimi kaldırdım belimi faln ovdu bir türlü dogummu degilmi anlayamadmneyse sancilar 2 dk düştü ve artk dayanilmazdi eşime gidelm dedm bu arada saat 2 buçuk oldu hastene cok yakındı zaten dogumhaneye gelmemle ilk kontrol ardından sakin ıkınma dedi ebe tam aciklik varmis hemen doğumhane ye aldılar . dedm bnm ıkınma hissi yok ama biraz beklesek mi dedm cocuk gelmiş canm nasil bekleyeceksin dedi suyumu patlatmasiyla bnde asiri bi ıkınma isteği geldi ebe bn dedikce ikin ama yavaş yavaş hızla ıkınırsan yırtılırsın dedi 4 5 ıkınmadan sonra fazla ıkınıyorsun bana bırak bn alicam dedi istemsiz bi kere daha ikindim sonrası derin nefes saat 3 de doğdu toplamda ne kadr sanci çekmiş oluyorum bilmiyorum ama Allah im.beni kurtar moduna 1 den sonra girdim :) epizyom yırtığım yok cok dogal bi dogum oldu cok şükür . bunlar guzel kısımlardı kötü kısımlara gelecek olursak dogumhanede vajinal muayene edilirken elimi vajinaya yakin bölgeye tuttuğum icin sert bi dille elini ordan al diye uyarildim ardından suyumu patlatırken de aynı şeyi yaptığım icin resmen azar işittim bn nasil dogurtaymbu şekilde seni diye bağırdi bna sadece vajina üst kemiginin ordaydı elim sanarsin tekme atmışım tokat atmışım bunla da kalmadi ebe bebegi yatirdi bi yere kilo boy igne ve topuk izinden sonra giydirmedi epey bi zaman cocuk ciplak kaldi orda bn sandim birsey yapilacak en son sordm neden bekliyor hala gorevli kadin gelecek dedi plesantayi çıkardı kontrolünü yaptı ve gitti kalkabilirsin veya şudur budur hic bi şekilde bi bilgi vermedi ve bni dogumhanede oyle birakti cikti görevli kadin halledermis gerisini oda yasli bi kadin hic bisi umrunda olmayan miymiy moralim bozuk bu yüzden şikayet etmeyi düşünmüyorum bunlari bu davranışlarından ötürü. . ilk dogumumu da burda yaptm ve canim kizim yavrum diye konusuldu o kadr guzel davranildi ki bebegime ve bana suan cok saskinim. ve kesinlikle bugünkü ebe ve hizmetli kadını şikayet etmek istiyorum .
Amin insallah canim.sagol canim darisi size olsun:) bir avazda doğurun inslh. bekletmeden yormadan gelsin bebisleriniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?