2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çak bir tane ağzına hamilelikte herşey mübah tobe yarabbi.hayir zaten işimiz zor dahada zorlastirmasinlar.. benimkiylede buaralar yatak kavgası ediyoruz o rahatını düşünüyor zaten sagdan sola donmek zulum gibi,senmi onceliklisin benmi git içerde yat diye kovdum dün

Ya kızlar ben dün geceden beri hastanedeyim. 1 cm açılma oldu daha propess ile. Henüz suni vermedi. Gelip gidip çatı kontrolü yapiyolar. Allah yardimcimiz olsun. Normali ayrı sezeryani ayrı dert

Bol bol yürü. Merdiven in çık. Çömel kalk. Bunları yap mutlaka. Allah yardımcın olsun.

Ben o konuda sıkıntı çekmedim çok şükür hatta kendi yatağım dışında başka bir yerde yatamıyorum

Son kısımları saymazsak ne kadar güzel geçmiş doğumun maşallah valla.hele dikişsiz olması harika tebrik ederim sağlıkla büyüt kuzunu
aynen canm dikiş zormuş onu anladm suan kizimda vardi :) cok teşekkür ederm

Ya kızlar ben dün geceden beri hastanedeyim. 1 cm açılma oldu daha propess ile. Henüz suni vermedi. Gelip gidip çatı kontrolü yapiyolar. Allah yardimcimiz olsun. Normali ayrı sezeryani ayrı dert
cok fazla yaptırmasan senin icin daha iyi canim vajina etleri şişiyor cok muayene olunca. yapmayin desen olmazmi ki arada bakarlardi?

İyide napcan doğuracam diyince olmuyo ki bana da herkes sorup duruyo da bizim elimizde olan bişey yokki zamanı gelince olur insallah hayırlısıyla

B Biravucmutluluk tebrikler canım siz sağlıklısınız ya önemli olan o ama insan sinir oluyor .devlet hastanesi miydi doktor yokmuydu
evet devlet canim . hic beklemiyordm boyle seyler cok şaşırdım yani . eğitime geldim ebelerle tanıştık konustuk gezdm dogumhaneyi ki ilk.dogumumda burdaydi

evet devlet canim . hic beklemiyordm boyle seyler cok şaşırdım yani . eğitime geldim ebelerle tanıştık konustuk gezdm dogumhaneyi ki ilk.dogumumda burdaydi
Devlet hastanesi olmasina ben sasirmadim..
Muamele cok kotu..Nadir iyi ebeler,,hemsireler vardir..Ben devletin aciline gitmek zorunda kaldim.25.haftada haftasonu kanamam olmustu. Insan gibi muamele yoktu.Kadin doguruyor kalabaligin ortasinda sandalyede beklettiler dakikalarca.Ve bagirmamasina ragmen sanci cektigi icin sessizce inliyordu.Bir ebe gelip bagirdi..Bagirmanin sana bir yarari olmaz ikinacaksin ikinacaksin diye hayvana soyler gibi kadini azarladi.Baska bir tarafta yine hemsireler sancisi olan erken dogum yapan bir kadini yuzune bakmadan azarliyorlar..Israrla odaya cikarmiyorlardi.Nereye dustum ben dedim.Allah ellerine dusurmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…