Aynı şeyleri yaşıyoruz valla. İnşallah en kısa sürede biter bu durumAynen valla emmek istiyo iki çekiyor bagırıyor ememiyor bu baya bi sürüyor tabi Karnı da acılıyor ememiyor dört bes saat sürüyor valla en son sakinleşince emip uyuyo ama kendi de biz de çok yoruluyoeuz cok üzülüyo insan uyumak istiyo uyuyamıyo emmek istiyo ememiyo
Benimde 39 haftada 47 cm kısa gelmişti boyu maşallah güzel uzamış seninki37.haftada doğmuştu canım
Benimki de inliyor gazdan diyorum ama burnunda da hırıltı oluyor çok zor 1 saat zor uyuyorKızlar benim kızımn2 gecedir inlemeye başladı ya. Anlamıyorum neden ama içim gidiyor. Çok güzel uyuyor aslında ama inliyor kuzum ys içim parçalanıyor böyle. Gazdan olur diyorlae ama acaba uyandırıp gazını mıçıkarttırmaya çalılsam bilmiyorum hiç ö ya
Birkaç gündür kısa süreli göz teması kuruyor bazen de hafif gülümsüyor 2 aylık olunca daha bilinçli gülerlerKasim bebeklerinin hepsi aynı sanırım bizde akşamları fenayiz gaz sancısından ememiyor bir türlü ağlıyor yavrum sürekli birde sizinkiler bilinçli bir şekilde sizi dinlemeye göz teması kurmaya başladılar mi
Benim oğlum maşallah öyle güzel bakıp dinliyor ki hayran kalıyorum.Birkaç gündür gülmeye de başladı.Bugün 40 banyosunu yaptırdık.40'ımız uçtu gitti :)Kasim bebeklerinin hepsi aynı sanırım bizde akşamları fenayiz gaz sancısından ememiyor bir türlü ağlıyor yavrum sürekli birde sizinkiler bilinçli bir şekilde sizi dinlemeye göz teması kurmaya başladılar mi
Hayırlı olsun saglikla buyusunler bizim de yarın kırkımız çıkıyor spaya götüreceğim inş iyi gelir sonra banyomuzu da yaparızBenim oğlum maşallah öyle güzel bakıp dinliyor ki hayran kalıyorum.Birkaç gündür gülmeye de başladı.Bugün 40 banyosunu yaptırdık.40'ımız uçtu gitti :)
Evet arada kısa süreli göz temasında bulunuyor hafif gülümsüyor ama nadiren. Zaten daha çok küçükler 2.ayda daha belirginleşir. Bugün kırk banyosunu yaptık çok şükür. Büyüyolar...Kasim bebeklerinin hepsi aynı sanırım bizde akşamları fenayiz gaz sancısından ememiyor bir türlü ağlıyor yavrum sürekli birde sizinkiler bilinçli bir şekilde sizi dinlemeye göz teması kurmaya başladılar mi
Oo hemde nasilKasim bebeklerinin hepsi aynı sanırım bizde akşamları fenayiz gaz sancısından ememiyor bir türlü ağlıyor yavrum sürekli birde sizinkiler bilinçli bir şekilde sizi dinlemeye göz teması kurmaya başladılar mi
Biz 23 günlüğü bayağı gözünü dikiyor ben konuşurken dinliyor bemi takip ediyor felan. Bizimde 2 gündür gaz sancısı uykusunda da rahat bırakmıyor inliyor kuzum ama uyuyor şükür.Kasim bebeklerinin hepsi aynı sanırım bizde akşamları fenayiz gaz sancısından ememiyor bir türlü ağlıyor yavrum sürekli birde sizinkiler bilinçli bir şekilde sizi dinlemeye göz teması kurmaya başladılar mi
Yazmadan edemedim Nisan annesi olacağım nasipse 3.bebeğime. Geçmişi hatırlamak için sizin konuyu da okuyorum ara ara.Uyku eğitimi iki kızıma da verdim. Beslenme, vs konularında çok okudum araştırdım. Şükür sağsağlim büyüdüler kızlarım. İkisi de gece yatınca doğduklarından itibaren bir uzun uyku yapardı en az 5 saat sürerdi bu uyku. Hiçbir zaman uyandırmadım. Zira uyku da beslenme kadar önemli gelişmede. Sonra sabaha kadar 2 saate bir 2 kere uyanırlardı ortalama emizirip yatırırdım.gece gündüz farkını 2 aylıkken öğrenip gece kaka yapmamaya başladılar. 4 aylık bebeğin artık gece beslenmesine de gerek yok diyor kitaplar. Ben kıyamadım ortalama 8 ayda gece beslenmesini kestim deliksiz uyudular aç uyanıp çok güzel kahvaltılarını yaptılar vs.siz de uyuyan bebeğin düzenini, rutinini bozmayın zaten prematüre, sarılık vs değilse o kendi uyanacaktır.kan şekeri de düşmez merak etmeyin. Uyku düzenini kendi elinizle bozarsınız sonra.Benim de içim rahat. büyüme hormonu en çok gece salgılanıyor ve gece gündüz ayrımı için gece uykusu önemli diye düşünüyorum ve kendisi emmek istediğinde kalkıp emzirebilirim
Benimki göz teması kueuyor dinliyor cimcime bazende gülüyor artık yavas yavas ama gaz sorunu cok kötü aksamları cok zor geçiyo artık daha geç yatmaya basladı 2 3 olmadan uyumuyoKasim bebeklerinin hepsi aynı sanırım bizde akşamları fenayiz gaz sancısından ememiyor bir türlü ağlıyor yavrum sürekli birde sizinkiler bilinçli bir şekilde sizi dinlemeye göz teması kurmaya başladılar mi
Canım ateşini kontrol ettin mi? Belki burda okumussundur,benim oğlumda gece inleyerek uyuyordu meğerse enfeksiyon kapmış 1 hafta yoğun bakımda kaldık sakın ihmal etme doktora götür.Kızlar benim kızımn2 gecedir inlemeye başladı ya. Anlamıyorum neden ama içim gidiyor. Çok güzel uyuyor aslında ama inliyor kuzum ys içim parçalanıyor böyle. Gazdan olur diyorlae ama acaba uyandırıp gazını mıçıkarttırmaya çalılsam bilmiyorum hiç ö ya
Valla insan artık şaşırıyor napcağını ama benimfe 23 günlük bebeğim kaldırmasam gece 5 saat uyuyor sabah 6 da felan uyanıyorYazmadan edemedim Nisan annesi olacağım nasipse 3.bebeğime. Geçmişi hatırlamak için sizin konuyu da okuyorum ara ara.Uyku eğitimi iki kızıma da verdim. Beslenme, vs konularında çok okudum araştırdım. Şükür sağsağlim büyüdüler kızlarım. İkisi de gece yatınca doğduklarından itibaren bir uzun uyku yapardı en az 5 saat sürerdi bu uyku. Hiçbir zaman uyandırmadım. Zira uyku da beslenme kadar önemli gelişmede. Sonra sabaha kadar 2 saate bir 2 kere uyanırlardı ortalama emizirip yatırırdım.gece gündüz farkını 2 aylıkken öğrenip gece kaka yapmamaya başladılar. 4 aylık bebeğin artık gece beslenmesine de gerek yok diyor kitaplar. Ben kıyamadım ortalama 8 ayda gece beslenmesini kestim deliksiz uyudular aç uyanıp çok güzel kahvaltılarını yaptılar vs.siz de uyuyan bebeğin düzenini, rutinini bozmayın zaten prematüre, sarılık vs değilse o kendi uyanacaktır.kan şekeri de düşmez merak etmeyin. Uyku düzenini kendi elinizle bozarsınız sonra.
Güle güle büyütün inşallah
Yaa hiç bakmadım ama bu gece de inlerse bakayım ama internette baktım gazdan oluyor yazıyordu arada ıkınıyorda çünküCanım ateşini kontrol ettin mi? Belki burda okumussundur,benim oğlumda gece inleyerek uyuyordu meğerse enfeksiyon kapmış 1 hafta yoğun bakımda kaldık sakın ihmal etme doktora götür.
Kesinlikle aynı düşüncedeyiz benim ilk kızımda gece kesintisiz 5 saat uyurdu kalkardım emzrmek için kalkmazdı sonra bıraktım uyandırmayı kendisi uyanıp çok güzel emiyodu. Bu kızımda öyle. İki dr da aynı şeyi söyledi kendinize bi beslenme ve uyku rutini oluşturun dedi. Ben bu görüşün doğru olduğuna inanıyorum başkası başka görüşe inanır onu uygular. Herkesin çocuk yetiştirme şekli kendine özgüdr.Yazmadan edemedim Nisan annesi olacağım nasipse 3.bebeğime. Geçmişi hatırlamak için sizin konuyu da okuyorum ara ara.Uyku eğitimi iki kızıma da verdim. Beslenme, vs konularında çok okudum araştırdım. Şükür sağsağlim büyüdüler kızlarım. İkisi de gece yatınca doğduklarından itibaren bir uzun uyku yapardı en az 5 saat sürerdi bu uyku. Hiçbir zaman uyandırmadım. Zira uyku da beslenme kadar önemli gelişmede. Sonra sabaha kadar 2 saate bir 2 kere uyanırlardı ortalama emizirip yatırırdım.gece gündüz farkını 2 aylıkken öğrenip gece kaka yapmamaya başladılar. 4 aylık bebeğin artık gece beslenmesine de gerek yok diyor kitaplar. Ben kıyamadım ortalama 8 ayda gece beslenmesini kestim deliksiz uyudular aç uyanıp çok güzel kahvaltılarını yaptılar vs.siz de uyuyan bebeğin düzenini, rutinini bozmayın zaten prematüre, sarılık vs değilse o kendi uyanacaktır.kan şekeri de düşmez merak etmeyin. Uyku düzenini kendi elinizle bozarsınız sonra.
Güle güle büyütün inşallah
Evet hemen gazını çıkarınca feci kusuyor ama çoğunlukla emerken kusuyor maalesef sonra devam et dk istiyor ama mide yanması oluyor sanırım ememiyor çok ağlıyor içim parçalanıyor artıkBirde emzirdikten sonra hiç kıpırdatmadan reflü yastığına koyup bi beş on dk bekleyip sonra gazını çıkarıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?