2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Soldan sağa isimleri
Rezene,kimyon,anason

Eklentiler

• 20200116_141156.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar zeka kartları var internette satılan, 20 lira falan. Bugün geldi kargo, bizim lokum acayip sevdi, hiç bu kadar işe yarayacağını düşünmemiştim. Bakıp bakıp gülüyor kartlara. Uzunca süre oyalandi. Alın mutlaka.

Yuksek tansiyon problemi yasiyorum ve ilac kullanamayacagimi soyledi doktor emzrdigim icin, stres kaynakli olabilir dedi melisa cayi onerdi, bu cayi icen var mi

Fotosunu atar mısın ben de alayım nerden aldın bir de

Hangi yayinin aldin canim?Ben de bakiyordum.Almayi dusunuyorum..

Kolik krizi oluyordu 4 saat falan oğlumda birden kesilmişti kızımda aynı seninki gibi ins o da geçer öyle birden bir saat en uzun uykumuz

Bizimki de öyle zamanla düzelecek cnm

Ben doymadigini düşünmüyorum benimki de öyle gazı oluyor mama vermem gelişimi iyi sukur kusmasi,
Ayrı ayrı mı demledin cnm

Kızlar az önce aşıdan geldik çook ağladı kuzum içli içli çok üzüldüm şuan iyi inşallah ateşi falan çıkmaz. Kilosu bir kilo artmış yine 5200 olmuş boyu da 57cm gelişimi iyi dedi ebe.
Geçmiş olsn maşallah kuzuya bizim de yarın aşımız var bende korkuyorum inşallah ateşlenmez kuzucuklarımız

Geçmiş olsn maşallah kuzuya bizim de yarın aşımız var bende korkuyorum inşallah ateşlenmez kuzucuklarımız
inşallah Allah ım yardımcınız olsun bizimki şuan hafiften mızmızlanmaya başladı şuan ateş yok ama ağrısı var yavrumun belli

Al canım mutlaka, ben bütün gün oynattım çok sakindik bugun
Benimki de 1 haftadir etrafa daha ilgili olmaya basladi.Konsunca pur dikkat dinliyor.Donenceler hareket edince sesli sekilde guluyor.Ne alabilirim diye bakiyordum.Alacagim mutlaka..

Benimki de 1 haftadir etrafa daha ilgili olmaya basladi.Konsunca pur dikkat dinliyor.Donenceler hareket edince sesli sekilde guluyor.Ne alabilirim diye bakiyordum.Alacagim mutlaka..

Dönence bende alacağım model bakıyorum, ne aldın sen? Gezegenlerle ilgili bir şey bulup almak istiyorum, 2 ayı tamamlasin anca anlar diyordum da şimdi alsakta dikkatini çekecek sanırım

Benim paşa avent ultra soft emziği de almadı ama diğerlerine gore biraz daha fazla durdurdu.cocugum emzik emmeyecek sanırım ya.herkes kolaylık olur ver diyince bu 5.emzik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…